LPC Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 no nie wiem jak wy ale ja jade ! musze to zobaczyc zwłaszcza ze chodza słuchy ze ponoc 1 mecz maja grac na "ślaskim" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 ja <span style="color:red;">[ciach!]</span>le !!!!!!!! hahahahahahhahahah :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Ale bedzie dym :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Hahahaha to mój komentarz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Ciekawe jakie będą stawki u bukmacherów na Wisłę :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Wiedzialem, ze predzej czy pozniej pojawi sie topic o tym meczu, hehe :) Ciekawe czy nieprzewidywalnosc Wisly mzoe byc az tak ogromna, aby wygrac z Realem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 no ja tez sie zdziwilem ze podobnego topicu wczesniej nie było (losowanie bylo po 12 a topic o ktorej załozylem widac). ja tak dla jaj dam 5zł na awans Wisły a nóż widelec :twisted: aha i oszczedzcie sobie komentarzy typu buahahaaha . fakt ze jak zobaczyłem kogo wylosowali to oplułem monitor . ale szansa jakas tam minimalna jest .;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Przeciez zawsze jest jakas szansa :) Zreszta o ile dobrze pamietam, to Wislacy juz sprawili troche niespodzianek, moze nie tak duzych, no ale zawsze to cos... wiec czas na duza niespodzianke, hehe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Ciekawe jakie będą stawki u bukmacherów na Wisłę :lol: Buehehe napewno wysokie więc może postawie ze 2zł :D Była by szansa 1 na 1000000000000[...]0000 że bym wygrał ze 200zł ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 http://sport.onet.pl/957735,wiadomosci.html mam nadzieje ze skusza sie na ten dodatkowy milion . miał bym blizej noi pewnosc ze biletow nie zabraknie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 No, to nie glupi pomysl, postawie z 10PLN na Wiselke :D Pieniadze nie duze, a w razie wygranej :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Wisła to KRAKOWSKI klub dlatego powinna grać u SIEBIE na Reymonta ! (miałbym bliżej :twisted: ). Mam nadzieję, że quasi gwiazdorzy z realu zagrają co najmniej tak jak na Euro :lol: i może jeszcze nie docenią Wisły, wtedy może być piękna niespodzianka :twisted: :twisted: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Każdy się śmieje, ale chyba dwa lata temu Wisła wylosowałą Barcelone, i co się ddziało? Meczu u nas chyba był remis nie pamiętam, wiem, że wynik był wysoki, bramki padały co chwila, i to Wisła strzeliła 1-sza, koniec był chyba 4:3 dla Barcelony, i potem u nich kurde 0:1 :/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Każdy się śmieje, ale chyba dwa lata temu Wisła wylosowałą Barcelone, i co się ddziało? Meczu u nas chyba był remis nie pamiętam, wiem, że wynik był wysoki, bramki padały co chwila, i to Wisła strzeliła 1-sza, koniec był chyba 4:3 dla Barcelony, i potem u nich kurde 0:1 :/.U siebie przegraliśmy 4:3 (Wisła - Barcelona) ale mecz był kosmicznie cudowny :wink: Dodam, że "tamta" Wisła była dużo słabsza niż obecnie... Jestem realistą i powiem tylko, że wisła ma szanse na odniesienie przynajmniej cząstkowego sukcesu ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Patrząc realnie to w Krakowie bedzie jakieś 1-3 (Wisła strzeli gola jako pierwsz bo Real ich zlekceważy :D) natomiast w rewanżu mniej więcej 6-0. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierz Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Wisła moze spraic niespodzianke! Przeciez Real potrafi przegrac z jakas Osasuna Pampeluna wiec jak zlekcewazy Wisłe to w pierwszysm meczu mozemy nawet wygrac!!Gorzej bedzie w rewanzu:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 no nie wiem jak wy ale ja jade ! musze to zobaczyc zwłaszcza ze chodza słuchy ze ponoc 1 mecz maja grac na "ślaskim"hahaha... na pewno tam nie zagrają, jeszcze gwiazdy realu by sobie połamały nogi na tamtejszej murawie. Patrząc realnie to w Krakowie bedzie jakieś 1-3 (Wisła strzeli gola jako pierwsz bo Real ich zlekceważy :D) natomiast w rewanżu mniej więcej 6-0.n/c Gdyby nie to, że real chce sprowadzić Vieir'ę (znaczna poprawa defensywy) to byłbym pewny, że Wisła przejdzie dalej, a tak - jestem prawie pewny. :D Real jest w trakcie przygotowań do sezonu i nie szykuje szczytu formy na mecze z Wisłą bo według nich mecz 3 rundy jest formalnością, co innego Wisełka - oni juz przygotowania zakończyli, dzis rozpoczyna sie sezon i forma powinna iść w górę by osiągnąć apogeum za kilkanaście dni. Oby tylko Kłos nie grał! :twisted: Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 no nie wiem jak wy ale ja jade ! musze to zobaczyc zwłaszcza ze chodza słuchy ze ponoc 1 mecz maja grac na "ślaskim"hahaha... na pewno tam nie zagrają, jeszcze gwiazdy realu by sobie połamały nogi na tamtejszej murawie. Patrząc realnie to w Krakowie bedzie jakieś 1-3 (Wisła strzeli gola jako pierwsz bo Real ich zlekceważy :D) natomiast w rewanżu mniej więcej 6-0.n/c Gdyby nie to, że real chce sprowadzić Vieir'ę (znaczna poprawa defensywy) to byłbym pewny, że Wisła przejdzie dalej, a tak - jestem prawie pewny. :D Real jest w trakcie przygotowań do sezonu i nie szykuje szczytu formy na mecze z Wisłą bo według nich mecz 3 rundy jest formalnością, co innego Wisełka - oni juz przygotowania zakończyli, dzis rozpoczyna sie sezon i forma powinna iść w górę by osiągnąć apogeum za kilkanaście dni. Oby tylko Kłos nie grał! :twisted: Pozdro. niestety szkoda ze to sa tylko marzenia.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 I tak fajniejsze beda krakowskie derby :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 LPC za kazdy wykrzyknij Tweak Ci placi 1 zl :> ? Musze pisac posty rozwaznie bo jeszcze sie zablokuje ;] Ja stawiam stówe na Wisłe ;] i ide pod pociag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 niestety szkoda ze to sa tylko marzenia.... Chcielibyscie mieć w warszawie takowe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 niestety szkoda ze to sa tylko marzenia.... Chcielibyscie mieć w warszawie takowe... widze ze probujesz wywolac jakas klutnie [: niestety my w Warszawie niemusimy miec takich marzen... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Wisła - Real 2:1 ewntualnie remis. -------------------------- Przecież jak Real przyjedzie do Krakowa i zobaczy taką ilość policji a kaskach i z shotgunami to pomyślą że przyjechali na wojnę, poprostu będą grali z myślą o tym że zaraz coś się może dziać, a dla polskich piłkarzy to normalka. W Madrycie Real dokopie Wiśle conajmniej 3:0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Wisła : Real 0:3 :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefex Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Nie obstawiam wyniku. Mam tylko nadzieje, ze sie chlopaki nie zblaznia... A mecz z przyjemnoscia obejrze. Co do losowania to moze i lepiej. "Jak spadac to z wysokiego konia". :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Jak wygrać z Realem 1) W rewanzu stosujemy obrone Czestochowy i modlimy sie o karne - i o to, by Beckham nie przerwal swojej nieslawnej passy 2) Wynajmujemy kilku zdesperowanych kibicow Barcelony, wreczamy im koszulki, szaliki i proporczyki i cichcem wpuszczamy ich zaraz na poczatku meczu. Niech zarzuca tym Luisa Figo a potem dadza sie wyniesc sluzbom porzadkowym. Po czyms takim nazelowany Portugalczyk nie bedzie mogl spokojnie grac. Mozna sprobowac wynajac tez kibicow Manchesteru United, Juventusu Turyn i Interu Mediolan, ale to juz zrobiloby sie podejrzane dla UEFA. 3)Inna opcja to wywieszenie ogromnej greckiej flagi na stadionie - to z pewnoscia obudzi traumatyczne wspomnienia w Zidanie i Figo. Warte jest rowniez podkreslenie majowej szczecinskiej victorii chlopcow Janasa nad pozniejszymi Mistrzami Europy 3) W ostatnich 5 minutach II polowy kierujemy 5 pilkarzy do krycia Zidane'a - strzezonego Pan Bog strzeze, Zidane to nikczemnik potrafiacy w kilkadziesiat sekund strzelic 2 gole 4) Nie prowokujemy rzutow wolnych, najwyzej karne - patrz Beckham 5)Wykorzystujemy niemale podobienstwo Radka Majdana do Beckhama (nazywanego przez polską prasę "polskim Beckhamem, z racji metroseksualnosci) - to moze sprowokowac dezorientacje u przeciwnika. Charakteryzujemy pozostalych zawodnikow - Zurawskiego na Raula (solarium), Kuzbe na Ronaldo (golimy i do solarium, Zienczuka na Zidana (wycinamy tonsurke), Glowackiego na Carlosa, Frankowskiego na Figo (zel i solarium), Kukielke na Casilliasa. Perspektywa walki z wlasnymi klonami powinna zdeprymowac Krolewskich - najda ich filozoficzne przemyslenia, uczucie niepokoju, refleksje nad globalizacja i ikonami popkultury -siada na boisku i beda myslec. A wtedy do ataku! 6) Ronaldo i Carlosa zapraszamy na wieczorna przejazdzke dorozka po magicznym Krakowie (najlepiej na magiczny kulig, ale to za wczesne pora roku) i dyksretnie lokujemy ich w pomieszczeniu z przeciagiem. Dzieci brazylijskich plaz i mieszkancy slonecznego Madrytu powinni te wyprawe przyplacic dwutygodniowym przeziebieniem - wystarczy nawet na rewanz w Madrycie 7) Montujemy tablice swietlna z napisem "W rewanzu i tak bedzie 4:1 dla nas" :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 hehhe kranked dobre dobre :lol: a co do meczu to chyba najlepiej będzie zastosować taktyke Greków z Euro 2004 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Ja pojadę do Krakowa na mecz zobaczyć BACK CHAMA :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 2) Wynajmujemy kilku zdesperowanych kibicow [...]a po co :?: wystarczy jeden Polski kibic z nozem (albo kilkoma) :twisted: tylko jakos dyskretnie zeby znowu nie trzeba bylo odpoczywac od europejskich pucharow :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 u nas 0:0 na wyjezdzie 3:0 dla Realu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...