Skocz do zawartości
LPC

WISŁA K. - REAL M. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Każdy się śmieje, ale chyba dwa lata temu Wisła wylosowałą Barcelone, i co się ddziało? Meczu u nas chyba był remis nie pamiętam, wiem, że wynik był wysoki, bramki padały co chwila, i to Wisła strzeliła 1-sza, koniec był chyba 4:3 dla Barcelony, i potem u nich kurde 0:1 :/.

U siebie przegraliśmy 4:3 (Wisła - Barcelona) ale mecz był kosmicznie cudowny :wink:

Dodam, że "tamta" Wisła była dużo słabsza niż obecnie...

Jestem realistą i powiem tylko, że wisła ma szanse na odniesienie przynajmniej cząstkowego sukcesu !

Ja sadze, ze Wisla jest wystarczajaco nieobliczalna aby sprawic troche klopotow a moze nawet i spora niespodzianke Realowi :P

Tamten mecz byl piekny!!! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SpiderMAN - taa, tamten mecz byl piekny tylko wynik troche mniej, a ja jeszcze wspominam mecze wisla-parma i schalke-wisla .... jak niemcy zchodzili ze stadionu bo juz patrzyc nie mogli :twisted: oo i jeszcze z realem saragossa ! ahh to piekne chwile byly :) i oby sie powtorzyly !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a co do meczu to chyba najlepiej będzie zastosować taktyke Greków z Euro 2004  8)

Wisła i defensywny futbol. n/c!! :o

Pozatym oddać realowi inicjatywe i dać im bez problemu pograć piłką to

samobójstwo.

u nas 0:0 na wyjezdzie 3:0 dla Realu

0:0 gdy grają zespoły, ktore wszystko co najlepsze mają w ofensywie. 8O

Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SpiderMAN - taa, tamten mecz byl piekny tylko wynik troche mniej, a ja jeszcze wspominam mecze wisla-parma i schalke-wisla .... jak niemcy zchodzili ze stadionu bo juz patrzyc nie mogli :twisted: oo i jeszcze z realem saragossa ! ahh to piekne chwile byly :) i oby sie powtorzyly !!

Tak jeszcze piękniejsze chwile były jak to w tamtym roku wisełka odpadła z pucharów z jakimś europejskim potentatem :lol: Może ktoś przypomni mi nazwe tamtej drużyny bo jakoś nie pamiętam??A wracając do meczu z realem to nie macie sie co łudzić że chociaż zremisujecie :lol: wisełka - REAL 0:4 :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nobody - ehh, ale w tamtym roku jednak wisla dala d bo wybyl kosa i kalu nie gral, no ale w sumie to ich nie usprawiedliwia ... a odpadli bodajze z nec nejmegen czy jakos tak to sie pisze ;) ale dokladnie nie pamietam, wymazalem juz ta chwile z pamieci ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LPC za kazdy wykrzyknij Tweak Ci placi 1 zl :> ?

Musze pisac posty rozwaznie bo jeszcze sie zablokuje ;]

Ja stawiam stówe na Wisłe ;] i ide pod pociag

ta 10 zł za wykrzyknik i 5 zł daje na wisłe :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jeszcze piękniejsze chwile były jak to w tamtym roku wisełka odpadła z pucharów z jakimś europejskim potentatem :lol: Może ktoś przypomni mi nazwe tamtej drużyny bo jakoś nie pamiętam??A wracając do meczu z realem to nie macie sie co łudzić że chociaż zremisujecie :lol: wisełka - REAL 0:4 :lol:
Dobra cwaniak, wstydzisz sie przyznać z jakiego miasta jesteś? To wiele wyjaśni.

Albo najlepiej powiedz komu na codzien kibicujesz.

Edit: A odpadli z Vaalerengą.

taaa już to widze-Szymkowiak biegający obok Zidana i Żurawski w pojedynku biegowym z Figo  :lol:  :lol:  

NIe abym coś miał do wiślaków bo naprawde lubie ten klub ale niemoge sobie tego meczu wyobrazić :-)  

Pozdr.!!

Ty się już o szybkość Żurawia nie bój, napewno jest szybszy od Figo - zresztą,

po tym co on pokazał na euro (mecze z grecją, anglią, rosją - słynne,

bezproduktywne holowanie piłki) to nie jego się trzeba głownie bać - a takich

graczy jak Zizu czy Ronaldo, ktorzy z niczego potrafią coś zrobić oraz

nigdy nie zawodzącego Morientesa.

Szymek nie ma klasy Zidane'a, ale to jest inny typ zawodnika niż Zizu, to

walczak, nie gra z taką finezją, ale zawsze wkłada w swoją gre wiele serca

i wysiłku.

Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Edit: A odpadli z Vaalerengą.  

no wlasnie, i z tego co mi sie zdaje to w karnych odpadli ...

Szymek nie ma klasy Zidane'a, ale to jest inny typ zawodnika niż Zizu, to

walczak , nie gra z taką finezją, ale zawsze wkłada w swoją gre wiele serca

i wysiłku.  

Pozdro.

niee to Szymkowiak, nie zaden Walczak ;) ale wiem o co Ci chodzi :) i mysle ze Heniu cos przygotuje na Real ;) i moze zle nie bedzie ... a teraz to pozostaje sie tylko modlic ;) jak Kubus Puchatek do szatana sie modli ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra cwaniak, wstydzisz sie przyznać z jakiego miasta jesteś? To wiele wyjaśni.  

Albo najlepiej powiedz komu na codzien kibicujesz.

A co ma moje miasto do rzeczy??Chciałbyś sie zemną umowić na randke ??bo nie rozumiem??To komu kibicuje jest moją sprawą i nie ma nic wspolnego z tematem"Wisła.K - Real.M".

Ty się już o szybkość Żurawia nie bój, napewno jest szybszy od Figo

Owszem pod warunkiem że figo będzie biegał ze związanymi nogami.Żurawski jest szybki ale bez przesady.Pozatym figo nie będzie biegał za żurawskim bo i po jaką cholere??Żurawskim sie zajmie Samuel albo Salgado i to na tyle dobrze że biedny żuraw nie będzie w stanie nic zrobić.Natomiast bardzo nie moge sie doczekać żeby zobaczyć pojedynku biegowego gorawski - roberto carlos :lol: To będzie zabawne :lol: Rownie zabawne będze zobaczyć jak miruś szymkowiak okiwa sam siebie i wywroci sie na piłce 8O No coż tak jak wcześniej pisałem wisełka - Real 0:4

PS: do graczy ktorych należy sie bać należało by dodać jeszcze raula,carlosa,beckhama,gutiego....chmm zresztą jedynym ktory nie bedzie wam zagrażał będzie pewnie ktoś z dwójki cesar - casilas :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj smieszny jesteś, smieszny...

Jednak to ma wiele wspólnego, bo po sposobie w jakim piszesz, jestem

przekonany, że Wiśle na codzień nie kibicujesz, a wrecz przeciwnie.

Dla mnie jesteś typowym polaczkiem, zawiść z twych słów bije, nie moj klub gra - to życze

mu jak najgorzej...

Heh... Naprawde głupota...

Po pierwsze w ktorym miejscu napisałem, że Żurawskim będzie się

zajmował Figo i vice versa? :o

Pozatym taki klub, przy tym wyszkoleniu, raczej nie będzie stosował

indywidualnego krycia, a będą grać strefą - może tak archaicznie gra

się w twojej okolicy?? :>

Po drugie, mogę cię zapewnić, że wyniki szybkościowe Żurawski ma napewno

lepsze od Figo w co ty oczywiście nie uwierzysz... bo wiesz lepiej i...

nie darzysz sympatią Wisły...

Raul? Gwiazda przygasa...

Beckham? Gwiazda... ale brukowców, mody i showbiznesu. :lol:

Widzę, że dla ciebie real to superwspaniały klub... baradzo fajnie...

tylko bez sukcesów.

BTW. Pochwal się z kim twoj klub gra w następnych dwóch tygodniach?? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj smieszny jesteś, smieszny...

Cieszy mnie fakt że umiem rozbawić śmieszniejszych odemnie 8)

Jednak to ma wiele wspólnego, bo po sposobie w jakim piszesz, jestem  

przekonany, że Wiśle na codzień nie kibicujesz, a wrecz przeciwnie.

Istotnie nie kibicuje i kibicować nigdy nie będe.Ten klub jest mi obojętny ale niecierpie ludzi ktorzy są pyszałkowaci i uważają że ich słabiutki klub jest ach i och i wogule wszystkich zmiecie.Troche szacunku bo twoja wisełka nie gra z zaporożcem nowa wieś o awans do pucharu sołtysa

Pozatym taki klub, przy tym wyszkoleniu, raczej nie będzie stosował  

indywidualnego krycia, a będą grać strefą - może tak archaicznie gra  

się w twojej okolicy?? :>

Chyba źle mnie zrozumiałeś ja nie pisałem że dadzą żurawskiemu plastra tylko że obrona realu nie da mu pograć.Co do gry w mojej okolicy to tam wogule kopiemy kamień zamiast piłki i na dodatek po strzeleniu gola gonimy sie z widłami po boisku.No ale coż nie jest mi dane mieszkać w takiej metropoli jak Myślenice... :lol:

Po drugie, mogę cię zapewnić, że wyniki szybkościowe Żurawski ma napewno  

lepsze od Figo w co ty oczywiście nie uwierzysz... bo wiesz lepiej

No coż bajki zachowaj dla małych dzieci :wink:

Raul? Gwiazda przygasa...

Przygasa??niewydaje mi sie raul ma 27 lat i ma jeszcze przed sobą kilka lat gry na wysokim poziomie

Beckham? Gwiazda... ale brukowców, mody i showbiznesu.

Na wisłe wystarczy

Widzę, że dla ciebie real to superwspaniały klub... baradzo fajnie...  

tylko bez sukcesów.

napewno czołowka europejska a że bez sukcesów no coż - BYWA.Wkońcu real nie jest tak wspaniałym klubem jak wisła

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nobody... jestem Ciekaw, czy na onecie tez piszesz tematy w stylu:

"Malysz wypaliles sie, zgarnales duzo forsy, wywrocilo Ci sie w glowie, jestes nikim, daj poskakac mlodszym" ??

A co to ma wspolnego z tematem??Jak jesteś ciekaw to wejdz na Onet i zobacz czy niejaki nobody pisze ww teksty i nie rob oftopiku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://sport.onet.pl/958661,wiadomosci.html dzis sie okaze gdzie zagraja . ofkors tysiace kibicow (nie koniecznie wisły) maza o slaskim a i wisełka w razie porazki te by troszke kasiorki zarobiła ;)

UPDATE

http://sport.onet.pl/958822,wiadomosci.html :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :!: :!: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Istotnie nie kibicuje i kibicować nigdy nie będe.Ten klub jest mi obojętny ale niecierpie ludzi ktorzy są pyszałkowaci i uważają że ich słabiutki klub jest ach i och i wogule wszystkich zmiecie.Troche szacunku bo twoja wisełka nie gra z zaporożcem nowa wieś o awans do pucharu sołtysa

Pyszałkowaty? Bo wierzę w awans swojego zespołu? Chyba pomyliłeś

definicje...

Słabiutki? Wyrównane boje z Lazio, Parmą, Shalke czy Barceloną świadczą

o słabości? n/c

Chyba źle mnie zrozumiałeś ja nie pisałem że dadzą żurawskiemu plastra tylko że obrona realu nie da mu pograć.Co do gry w mojej okolicy to tam wogule kopiemy kamień zamiast piłki i na dodatek po strzeleniu gola gonimy sie z widłami po boisku.No ale coż nie jest mi dane mieszkać w takiej metropoli jak Myślenice... :lol: 

Co do mojego miasta - jest jakie jest, ale przynajmniej nie wstydzę się

do niego przyznać w przeciwieństwie do ciebie.

Co do twojej okolicy - wyjąłeś mi to z ust. :D

No coż bajki zachowaj dla małych dzieci :wink:

Jak mi się będzie chciało to poszukam wyników badań szybkościowych...

Przygasa??niewydaje mi sie raul ma 27 lat i ma jeszcze przed sobą kilka lat gry na wysokim poziomie

Oby grał tak "dobrze" jak na euro. :lol:

Na wisłe wystarczy

Wystarczyłoby jemu ale kasy aby kupić wisłe i wszystkie kluby ligi.

Zresztą o jego wspaniałych "rajdach" po skrzydle tego "skrzydłowego" możnaby

wiele napisać.

Jak dla mnie EOD.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pyszałkowaty? Bo wierzę w awans swojego zespołu? Chyba pomyliłeś 

definicje...

Tak PYSZAŁKOWATY!! Do tego można by jeszcze w takim razie dorzucić NAIWNY.

Słabiutki? Wyrównane boje z Lazio, Parmą, Shalke czy Barceloną świadczą 

o słabości? n/c

Zapomniałeś dodać jeszcze o wyrownanych bojach z jednym z czołowych klubow europy....Vaalerengą :lol: :lol:

Co do mojego miasta - jest jakie jest, ale przynajmniej nie wstydzę się do niego przyznać w przeciwieństwie do ciebie

Mam prawo do prywatności

Co do twojej okolicy - wyjąłeś mi to z ust.

Bez komentarza

Jak mi się będzie chciało to poszukam wyników badań szybkościowych...

Czekam z niecierpliwością

Oby grał tak "dobrze" jak na euro.

Na obrone wisły ktora nie jest żadnym monolitem wystarczy

Zresztą o jego wspaniałych "rajdach" po skrzydle tego "skrzydłowego" możnaby 

wiele napisać.

No to pisz tylko w realu beckham nie gra na skrzydle i zmartwie cie pewnie ale w ostatnim sparingu zaliczył asyste

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://sport.onet.pl/959304,wiadomosci.html no to  fani teraz slono  IMO przeplaca za to ze wiselka zagra w krakowie  na bank jak by grali na "sląskim" bilety byłyby 2xtansze ,

potwierdzam a sam bym sie wybral na ten meczyk ale glupota polska nie zna granic tak to tylko sie osmiesza swoim stadionem i 10 tys publicznoscia :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://sport.onet.pl/959304,wiadomosci.html no to  fani teraz slono  IMO przeplaca za to ze wiselka zagra w krakowie  na bank jak by grali na "sląskim" bilety byłyby 2xtansze ,

potwierdzam a sam bym sie wybral na ten meczyk ale glupota polska nie zna granic tak to tylko sie osmiesza swoim stadionem i 10 tys publicznoscia :?

hę czemu głupota? dobrze że nie grają na śląskim. Wisła jest z Krakowa i tutaj powinna rozgrywać swoje mecze! A to że w Polsce nie ma porządnych stadionów klubowych to tylko :cry: :cry:

A ceny biletów, no cóż. Jeśli by były tańsze to karnetowcy by je odsprzedawali za grubą kase, a tak to władze Wisły ograniczą w pewien sposób zarobki pieprzonych koników :twisted: a imho Ci co kochają piłkę mimo iż będą złożeczyć na władze klubu to i tak wysupłają pieniądze na bilet :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czytaliście :idea: :idea:

http://sport.onet.pl/959632,wiadomosci.html

http://sport.onet.pl/959589,wiadomosci.html

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Muszę zobaczyć twarze piłkarzy Realu, wyjdą z szatni i się będą rozgladać po trybunach czy przypadkiem nic nie leci :mrgreen: A na Żurawskiego to będą patrzeć z respektem :lol:

To chyba tylko w Polsce się może zdarzyć :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe ile jeszcze razy przy takich okazjach będzie powracać temat "Miśka" :evil: Jedno trzeba przyznać - "Misiek" przeszedł do historii, a może niebawem stanie się ikoną popkultury :wink:

Co do samego realu, jak się boją mogą nie przyjeżdżać i oddać mecz walkowerem :lol: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi