kucyk Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Stoi na płycie pewna drużyna Silna,ogromna niczym maszyna Stoi i sapie,pot już z nich spływa Real z Madrytu do nas przybywa ! Uch - jak gorąco ! Puff - jak gorąco ! Rozgrzana Wisła do czerwoności Lekki niepokój na twarzach gości Ronaldo troszkę jak te grubasy Co jadły ciągle tłuste kiełbasy Jeden przesadnie włosy szanuje A na dodatek karne pudłuje Lewy obrońca w innym wagonie Co moc ma w nodze jak cztery słonie Nagle - gwizd ! Nagle - świst ! Para - buch ! Piłka - w ruch ! Real -- powoli -- jak żółw -- ociężale Ruszyła -- maszyna -- z Madrytu -- ospale Ruszają wiślacy,wspaniale już grają I szybciej i szybciej za piłką biegają Szarpnęła Wisełka wagony z mozołem I kręci się,kręci się koło za kołem I biegu przyspiesza i gna już po płycie A dokąd ? A dokąd ? By zagrać w elicie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Ta Wisła i Liga Mistrzów!!! Prędzej mój Celek 2 GHz wyciągnie ale cuda się czasem zdarzają (Grecja i Euro 2004). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 blazej_ronin - odpowiednio podnies napiecie, chlodzonko freonem lub cieklym azotem i juz bedzie 2ghz ;) dla chcacego nic trudnego ;) kucyk fajny wierszyk ;) cos mi to przypomina ... ;) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Jesli Wisła się załapie do Ligi Mistrów do ten procek 2 GHz na samym radiatorze wyciągnie. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 A widzieliscie pierwsza strone Faktu, szmatławiec mówi że Doda( jakas pani lekkich obaczjów w krótkich spodenkach -gorąco jej 8O ??) rozgrzeje piłkarzy z Realu i zwyciężymy,to chyba ostateczne rozwiązanie kwestii realowskiej :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sou Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 doda to chyba ta dupodajka z BARu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 sou- bardzo mozliwe, ja mało oglądam TV - w zamian za to ksiązka i net :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 nierobic mi tu OT o dupodajkach :lol: grubasek nas nie docenia http://sport.onet.pl/962317,wiadomosci.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Ronaldo ma prawo do takiej wypowiedzi i ma troche racji bo przecież siła Realu nie jest mała a Wisła, mimo że dobrze jej idzie w grupie a piłkarze dają z siebie co mogą by wygrywać to jednak Real nie da sobie w du.. [eee] w kasze dmuchać. Według mnie: W Krakowie: Wisła Kraków 0 : 2 Real Madryt W Madrycie: Real Madryt 3 : 1 (K) Wisła Kraków Nie oszukujmy się :!: Tak jest prawda :!: (K) - rzut karny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 o ja Cie p... meczyk bedzie na TVN co za zonk bo aktualnie mam zwykła antene i dobieram TVP1, TVP2, TVP3, Polsat, TV4... co za nie fart... :/ :/ :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 pavełek uderz do jakiegos kumpla , sasiada na meczyk , dla kazdego szanujacego sie kibica pilki n. to jest pozycja z serii must see ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sou Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 przegladam ten topick i chyba nikt nie napisal o ktorej gdzinie jest mecz?:o pavełek tez nie mam TVN :/ :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Słyszałem jakies ploty że podobno można złapać TVN na zwykłej ale watpie... :/ LPC no chyba tak bede musiał zrobić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 przegladam ten topick i chyba nikt nie napisal o ktorej gdzinie jest mecz?:o Niewiem czy tak, czy nie, ale mecz rozpoczyna sie o 20.45, relacja ze studia 20.15. Jesli zle mowie, to mnie poprawcie. Czekam, czekam na ten meczyk :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Słyszałem jakies ploty że podobno można złapać TVN na zwykłej ale watpie... :/ LPC no chyba tak bede musiał zrobić... absolutnie można. wiem bo w kuchni mam TV ze zwykłą pokojówką i oglądam tam tvn w wieczorami przy kolacji;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 A może znasz częstotliwość mniejwieciej zebym to spróbował poszukac... ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 o ja Cie p... meczyk bedzie na TVN co za zonk bo aktualnie mam zwykła antene i dobieram TVP1, TVP2, TVP3, Polsat, TV4... co za nie fart... :/ :/ :/Za to, został zawieszony szef spotru w telewizji za przeproszeniem "publicznej", może nawet poleci :twisted: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Yeah, wykopac takich ludzi :D A teraz - jaka stacja RADIOwa bedzie transmitować meczyk :lol: :twisted: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 A w necie nie ma stacji ktora by pokazywala meczyk... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 fragment konferencji prasowej po meczu... Żurawski: przegraliśmy pechowo, bramka w 3 minucie Zidana podcięła nam skrzydła. Potem niepotrzebnie Frankowskiego poniosły nerwy i w 10 było już po meczu. Obiecuje że w rewanżu dam z siebie wszystko, chociaż realnie patrząc, ciężko będzie odrobić 6 bramek. Szymkowiak: 11 lat czekałem, okazuje się że niepotrzebnie. Trzeba było czekać jeszcze 11 lat. Nie wiem, może w oldboyach... Frankowski: sędzia wypaczył mecz. Zizou sprowokował mnie, owszem dałem mu w twarz ale wcześniej on mnie złośliwie nadepnął i ośmieszył. I co, sędzia tego nie widział?? Kasperczak: no cóż, dzinkuje no zawodnikom, za pokazanie woli woli walki. Walczymy dalej, na tym polega urok piłki, że gra się do końca. Nikt nie jest w stanie przewidzić wyniku. Przed tym meczem też nikt nie przypuszczał, że będzie 7:1. Ładny mecz, dużo bramek, kibice to lubią, czego chcieć więcej? Gramy dalej. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 A może znasz częstotliwość mniejwieciej zebym to spróbował poszukac... ;> http://tvn.pl/327456,onas.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 boshe, Sołtysik na stadionie aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Jest moze w sieci jakaś relacja ?? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 na razie jakos Wislacy sie trzymaja troche spokojniejszej gry i moze nawet wygramy :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 nawet ciekawa pierwsza połowa..myślałem że będzie gorzej 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 no jak narazie mamy troszke szczescia sedzia zaczyna mnie wtorbejeżać 2 razy spalony nam odgwizdał (a nie było) 2 razy nie zagwizdał gdy faulował real ( beck i samuel) pozytywne wrazenie robi na mnie Mijailovic (stara sie chlopak) , i nakoniec UCHE !! qwa trza było lobowac a nie walic na pałe !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Przez satelite meczu sie nie da ogladac buuuuuuuuu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Wrazenia po 1szej polowce... Wislacy graja DOBRZE w obronie- rozsadnie, z kryciem + asekuracja. Slowem, szok!!! ;] Oby tak dalej, bo jak narazie to mozna byc dumnym z postawy Wisly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 qrde zawał!!!!!!!!!!! myslalem ze gol!!!!! cantoro!!! milimetyry qrde Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 dawac zolnierzy z Camp Babilon moze cos ustrzela :P ale strzal Cantoro :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...