Skocz do zawartości
LPC

WISŁA K. - REAL M. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Stoi na płycie pewna drużyna

Silna,ogromna niczym maszyna

Stoi i sapie,pot już z nich spływa

Real z Madrytu do nas przybywa !

Uch - jak gorąco !

Puff - jak gorąco !

Rozgrzana Wisła do czerwoności

Lekki niepokój na twarzach gości

Ronaldo troszkę jak te grubasy

Co jadły ciągle tłuste kiełbasy

Jeden przesadnie włosy szanuje

A na dodatek karne pudłuje

Lewy obrońca w innym wagonie

Co moc ma w nodze jak cztery słonie

Nagle - gwizd !

Nagle - świst !

Para - buch !

Piłka - w ruch !

Real -- powoli -- jak żółw -- ociężale

Ruszyła -- maszyna -- z Madrytu -- ospale

Ruszają wiślacy,wspaniale już grają

I szybciej i szybciej za piłką biegają

Szarpnęła Wisełka wagony z mozołem

I kręci się,kręci się koło za kołem

I biegu przyspiesza i gna już po płycie

A dokąd ? A dokąd ? By zagrać w elicie

8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A widzieliscie pierwsza strone Faktu, szmatławiec mówi że Doda( jakas pani lekkich obaczjów w krótkich spodenkach -gorąco jej 8O ??) rozgrzeje piłkarzy z Realu i zwyciężymy,to chyba ostateczne rozwiązanie kwestii realowskiej :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ronaldo ma prawo do takiej wypowiedzi i ma troche racji bo przecież siła Realu nie jest mała a Wisła, mimo że dobrze jej idzie w grupie a piłkarze dają z siebie co mogą by wygrywać to jednak Real nie da sobie w du.. [eee] w kasze dmuchać. Według mnie:

W Krakowie: Wisła Kraków 0 : 2 Real Madryt

W Madrycie: Real Madryt 3 : 1 (K) Wisła Kraków

Nie oszukujmy się :!: Tak jest prawda :!:

(K) - rzut karny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słyszałem jakies ploty że podobno można złapać TVN na zwykłej ale watpie... :/

LPC no chyba tak bede musiał zrobić...

absolutnie można. wiem bo w kuchni mam TV ze zwykłą pokojówką i oglądam tam tvn w wieczorami przy kolacji;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o ja Cie p... meczyk bedzie na TVN co za zonk bo aktualnie mam zwykła antene i dobieram TVP1, TVP2, TVP3, Polsat, TV4... co za nie fart... :/ :/ :/

Za to, został zawieszony szef spotru w telewizji za przeproszeniem "publicznej", może nawet poleci :twisted: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fragment konferencji prasowej po meczu...

Żurawski: przegraliśmy pechowo, bramka w 3 minucie Zidana podcięła nam skrzydła. Potem niepotrzebnie Frankowskiego poniosły nerwy i w 10 było już po meczu. Obiecuje że w rewanżu dam z siebie wszystko, chociaż realnie patrząc, ciężko będzie odrobić 6 bramek. Szymkowiak: 11 lat czekałem, okazuje się że niepotrzebnie. Trzeba było czekać jeszcze 11 lat. Nie wiem, może w oldboyach... Frankowski: sędzia wypaczył mecz. Zizou sprowokował mnie, owszem dałem mu w twarz ale wcześniej on mnie złośliwie nadepnął i ośmieszył. I co, sędzia tego nie widział?? Kasperczak: no cóż, dzinkuje no zawodnikom, za pokazanie woli woli walki. Walczymy dalej, na tym polega urok piłki, że gra się do końca. Nikt nie jest w stanie przewidzić wyniku. Przed tym meczem też nikt nie przypuszczał, że będzie 7:1. Ładny mecz, dużo bramek, kibice to lubią, czego chcieć więcej? Gramy dalej.

:lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no jak narazie mamy troszke szczescia sedzia zaczyna mnie wtorbejeżać 2 razy spalony nam odgwizdał (a nie było) 2 razy nie zagwizdał gdy faulował real ( beck i samuel) pozytywne wrazenie robi na mnie Mijailovic (stara sie chlopak) , i nakoniec UCHE !! qwa trza było lobowac a nie walic na pałe !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi