Skocz do zawartości
LPC

WISŁA K. - REAL M. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Nie no poprostu jestem wqr.... na maxa! Mam zwykla saatelite, a tam nie da sie ogladac meczu, jedynie glos jest :evil: Tefałen z tego co wiem, to nie informowal nigdzie ze nie ebdzie mzona ogladac w ten sposob. Napisalem do nich @ wiem, ze to nic nie pomoze, ale przynajmniej mi ulzylo troche. Poprostu to jest S K A N D A L. Gdybym wiedizale wczesniej, to by gdzies mozna sie bylo zapodac na mecz, a w ten sopsob, moge jedynie czytac relacje na stronie wisly lub sluchac na tvnie. Poprostu przygrali w ch... na maxa! Najwyrazniej Polska pilka jest juz tylko i wylacznie dla wybranych Polakow. :evil: :evil: :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez się w@#$#@%m. Siekawe co będzie z trzema meczami tak szumnie zapowiadanymi. Pewnie też będą niedostępne drogą satelitarną.

TVN @$%^%^&%*&^%(*&(*&(^%##%% i trzy im w cztery :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wiedzialem !!!!!!! morientes ich pograzył a z 0;1 mieliby jeszcze szanse . no to znowu se poczekamy rok na na mecze o lige mistrzow ( i mam nadzieje w LM) polskiej druzyny . chociaz cuda sie zdarzaja ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mogli utrzymac remis - fajnie grali na poczatku, nie wiem jak Wy ale ja narazie lekko zdołowany tym jestem, bez poczucia humoru kurna :( :( :( :( moze jeszcze pokazemy tym prozniakom na co NAS stac bo potrfimy tylko sie boimy :( :( :( bedzie lepiej :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ronaldo ma prawo do takiej wypowiedzi i ma troche racji bo przecież siła Realu nie jest mała a Wisła, mimo że dobrze jej idzie w grupie a piłkarze dają z siebie co mogą by wygrywać to jednak Real nie da sobie w du.. [eee] w kasze dmuchać. Według mnie:

W Krakowie: Wisła Kraków 0 : 2 Real Madryt

W Madrycie: Real Madryt 3 : 1 (K) Wisła Kraków

Nie oszukujmy się  :!:  Tak jest prawda  :!:  

(K) - rzut karny

O kurcze mogłem postawić na Real!!! Za wygraną miałbym sprzęt że kazdy na forum wymieka ale.....cóż.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[Nie oszukujmy się  :!:  Tak jest prawda  :!:  

(K) -  

O kurcze mogłem postawić na Real!!! Za wygraną miałbym sprzęt że kazdy na forum wymieka ale.....cóż.

no duzo musiałbys postawic :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[Nie oszukujmy się  :!:  Tak jest prawda  :!:  

(K) -  

no duzo musiałbys postawic :wink:

Dokładnie chciałem 20 zł ale przez ciebie spaliłem kawał 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi