Gość [RONIN] Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Pierwsza połowa za nami i... 0:0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 no 1wsza polowa: WISLA SIE STARA MOCNO, REAL SIE OPIEPRZA :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 znowu zuraw wisła przejmuje inicjatywe !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 niemozliwe zaczynaja cisnac Real :o jeszcze wygramy :twisted: licze na Zurawskiego Zidane i spolka musza byc w lekkim szoku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Nie no poprostu jestem wqr.... na maxa! Mam zwykla saatelite, a tam nie da sie ogladac meczu, jedynie glos jest :evil: Tefałen z tego co wiem, to nie informowal nigdzie ze nie ebdzie mzona ogladac w ten sposob. Napisalem do nich @ wiem, ze to nic nie pomoze, ale przynajmniej mi ulzylo troche. Poprostu to jest S K A N D A L. Gdybym wiedizale wczesniej, to by gdzies mozna sie bylo zapodac na mecz, a w ten sopsob, moge jedynie czytac relacje na stronie wisly lub sluchac na tvnie. Poprostu przygrali w ch... na maxa! Najwyrazniej Polska pilka jest juz tylko i wylacznie dla wybranych Polakow. :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Wislaki się rozkręcają... chodź mogło byc już 1 do jaja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregg Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Tez się w@#$#@%m. Siekawe co będzie z trzema meczami tak szumnie zapowiadanymi. Pewnie też będą niedostępne drogą satelitarną. TVN @$%^%^&%*&^%(*&(*&(^%##%% i trzy im w cztery :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 JA PIER******* ZAWAŁU DOSTANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 o zle sie dzieje za zygawine zygana weszedł morientes ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 farciarze :evil: Beckham dosrodkowuje do Morientesa i pipa :( 0:1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 :cry: :cry: 1:0 :cry: :cry: po ptokach; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 wiedzialem ! :evil: morientes to najlepszy pilkarz madrytu ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Przynajmniej się starali. I za to nalezy ich chwalić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Wiem ze sie juz konczym, ale jesli to kogos interesuje mozna ogladac na http://mediahopper.com/tvtv/7764.asx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 No i 2 - 0, znowu Morientes...:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 no wiedzialem !!!!!!! morientes ich pograzył a z 0;1 mieliby jeszcze szanse . no to znowu se poczekamy rok na na mecze o lige mistrzow ( i mam nadzieje w LM) polskiej druzyny . chociaz cuda sie zdarzaja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 :cry: pa pa Wisło zawsze pozostaje puchar UEFA... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 No coz... koniec 0-2 :( Niestety :{ Ale nigdy nie jest tak, zeby nie moglo byc gorzej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Mogli utrzymac remis - fajnie grali na poczatku, nie wiem jak Wy ale ja narazie lekko zdołowany tym jestem, bez poczucia humoru kurna :( :( :( :( moze jeszcze pokazemy tym prozniakom na co NAS stac bo potrfimy tylko sie boimy :( :( :( bedzie lepiej :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Ehhh... a tak liczyłem na naszych... teraz tylko nie wiem ile bedzie w Hiszpanii... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 A ja dzis dla proformy obejrzalem sobie caly meczyk i 2:0 w plecy to nie zaciekawie :? Ale zobaczymy co bedzie na rewanzu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Ronaldo ma prawo do takiej wypowiedzi i ma troche racji bo przecież siła Realu nie jest mała a Wisła, mimo że dobrze jej idzie w grupie a piłkarze dają z siebie co mogą by wygrywać to jednak Real nie da sobie w du.. [eee] w kasze dmuchać. Według mnie: W Krakowie: Wisła Kraków 0 : 2 Real Madryt W Madrycie: Real Madryt 3 : 1 (K) Wisła Kraków Nie oszukujmy się :!: Tak jest prawda :!: (K) - rzut karny O kurcze mogłem postawić na Real!!! Za wygraną miałbym sprzęt że kazdy na forum wymieka ale.....cóż. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 [Nie oszukujmy się :!: Tak jest prawda :!: (K) - O kurcze mogłem postawić na Real!!! Za wygraną miałbym sprzęt że kazdy na forum wymieka ale.....cóż. no duzo musiałbys postawic :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 No i stalo sie... Zaskoczony- nie, smutny- tak :[ Szkoda! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 [Nie oszukujmy się :!: Tak jest prawda :!: (K) - O kurcze mogłem postawić na Real!!! Za wygraną miałbym sprzęt że kazdy na forum wymieka ale.....cóż. no duzo musiałbys postawic :wink: Dokładnie chciałem 20 zł ale przez ciebie spaliłem kawał 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Nawet fajnie grali :P ale i tak [gluteus maximus] ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 kurde, a obstawiałem, że Morientes strzeli 3 bramki... :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Hehe, co spodziewaliscie sie, ze Wisla wygra?? Mazenie scietej glowy, hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 to co juz nawet mazyc nie wolno :twisted: BTW kucyk ja jak zapowiadalem postawilem symboliczne 5 zeta na awans wisełki , jeszcze nie wszystko stracone :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...