abaku Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Witam Epox 8KTA3+ (kt133a), D800, 512 MB INFINEON, po przestawieniu zworki na 133 rusza i chodzi stabilnie (6*133) ale przy restarcie juz nie wstanie, sklaniam sie ku teorii ze jest za cieply i pewnie gdybym poczekal jakis czas, do wystygniecia proca to by wstal, co o tym myslicie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Jesli mnoznik jest odblokowany i rzeczywiscie jest 6x mnoznik i nadal jest 800Mhz, to procesor nie grzeje sie ani troche wiecej. Natomiast jesli przestawiles szyne ze 100Mhz na 133 to masz 8x133= ponad 1000mhz, a nie kazdy duron tyle pojdzie, a jesli juz to z porzadnym chlodzieniem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 8O a co Tobie nie idzie? ... jeśli nie to sprawdź ustawienia pamięci by też chodziły na 133. 1) pamięci typu 133 MHz 2) ustawienie taktowania pamięci 133 synchronicznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 zobacz sobie jak mi chula! wsyztsko jest mozliwe. probowlaes nowego biosu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 zobacz sobie jak mi chula! wsyztsko jest mozliwe. probowlaes nowego biosu?No ale jaka on ma plyte a jaka ty ? Jemu za ch... tyle nie pojdzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Umnie poszedl na 600@800 (6*133) a teraz to nawet 600@866 (6.5*133) Podnies napiecie. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abaku Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 No fakt jak widze wasze wyniki to mnie sie cieplo robi a co dopiero mojemu Durniowi, Ten Epoxik jakiego mam nie jest najgorszy, napiecie troche podnosilem z tym ze nie zabardzo wiem ile mozna max podniesc, poza tym wynik o/c jest zawsze w funkcji jakiegos parametru, te "ekscytujšce" wyniki to zazwyczaj jest uklad z Peltierem chlodzony ciecza i tutaj parametrem jest zdolnosc chlodzenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monti Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 ja mojego D800 puscilem na 7x133 i chodzi niewim w czym masz problem daj wieksze napiecie i zamaluj mostki L1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...