LPC Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 po napisaniu posta i nacisnieciu wyslij wyskoczyło mi cos takiego http://members.lycos.co.uk/czerwo5/limit.jpg osochozi ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Buehehehe, postfucker?:> no offence :>, no nie co to się robi tutaj :|. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 ParanoiK wlasnie pracuje nad nowym rozwiazaniem ktore troche zmniejszy zalew bzdurnych postow ;) Ale chyba jeszcze nie skonczyl ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 hmmm u mnie tez wyskoczylo ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Yyy, a wiecie co się pojawia w lewym górnym rogu? ;], Nie wiecie?! Liczba postów napisana w tym miesiącu ;], to tylko widać przy wysyłaniu posta, u Ciebei na screenie jest ich 290!!!!!!! :shock: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 ParanoiK wlasnie pracuje nad nowym rozwiazaniem ktore troche zmniejszy zalew bzdurnych postow ;) Ale chyba jeszcze nie skonczyl ;)ale moj post nie był bzdurny :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 ParanoiK wlasnie pracuje nad nowym rozwiazaniem ktore troche zmniejszy zalew bzdurnych postow ;) Ale chyba jeszcze nie skonczyl ;)ale moj post nie był bzdurny :twisted:Czy ja gdzies powiedzialem ze byl ;) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 ciekawy jestem systemu ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 ParanoiK wlasnie pracuje nad nowym rozwiazaniem ktore troche zmniejszy zalew bzdurnych postow ;) Ale chyba jeszcze nie skonczyl ;)ale moj post nie był bzdurny :twisted:Czy ja gdzies powiedzialem ze byl ;) ?nie no skad a czy jak gdzies napisałem ze ty napisałes ze moj post był bzdurny :twisted: :lol: BiAłY wedlug statystyk to by sie zgadzało ale miesiac juz sie konczy :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Ile edzie wynosił miesieczny limit postów. Oj biedny Niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Ile edzie wynosił miesieczny limit postów. Oj biedny Niemiec a odpierwiastkuj sie od mojej osoby?? widzisz mnie na liscie w statsach, bo ja siebi tam nie widze. Ja sadze, ze jest to ograniczenie, ktore ma zapobiedz skonczeniu sie dyskow w serwie a nie powstrzymac trzepanie durnych postow :P BTW. jezeli ta liczba to liczba postow napisanych w miesiacu to jest to moj 195 post/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Bardzo "ciekawy" wymysł. :evil: A na przykład "niepotrzebna" opcja o jaką prosili niektórzy (zgłaszanie postów + komentarz). Nie ma. A widzę że jednak jest potrzebna. Przykład :arrow: http://forum.purepc.pl/search.php?search_author=mike_17 Dodam że zgłosiłem to... update: link już nieaktualny, właśnie jak widzę usunięto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 ja dodam, ze dziwnym sposobem kilka moich postow, ktore dzisiaj napisalem zniknelo a nie byly nieregulaminowe, np. post w temacie o meczu wisly z realem. co tu sie dzieje...?? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Ile edzie wynosił miesieczny limit postów. Oj biedny Niemiec a odpierwiastkuj sie od mojej osoby?? widzisz mnie na liscie w statsach, bo ja siebi tam nie widze. Ja sadze, ze jest to ograniczenie, ktore ma zapobiedz skonczeniu sie dyskow w serwie a nie powstrzymac trzepanie durnych postow :P BTW. jezeli ta liczba to liczba postow napisanych w miesiacu to jest to moj 195 post/ Spokojnie, niemiałem nic złego na mysli, chociaż przyznasz że prawie 13 postów dziennie robi wrażenie. W tym miesiącu nie ma Cie w statach ale bywałeś pierwszy. Pozatym nie napisałem że twojej posty są głupie/ bezsensu/ beznadziejne, stwierdziłem tylko ze jest ich dużo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 wogole chyba niepotrzebnie modzic jest jak jest i jest dobrze ... chociaz nie powiem ze gwiazdki " rangi " mi sie podobaly ale za nimi nie plakalem ... a pozatym jest ok ... co do dyskow nie sa az takie drogie co by sie mialy nagle skonczyc tak mi sie zdaje aczkolwiek moge sie mylic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 co wy z tymi dyskami , baza danych wazy troszke ponad 1000 MB ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Nicky => sa ode mnie lepsi z postami :P byly 2 miechy kiedy prowadzilem w statsach, ale raczej pisze tylko wtedy jak mam cos do powiedzenia. moze ten ogranicznik ma na celu zapobiegniecie temu co bylo poruszane pare tamatow nizej. zreszta co tu sie zastanawiac. jak przyjdzie pora to administracja nam powie co i jak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Jakie dyski? Chyba od tego jest ta reklama, żeby w razie czego firmy zasponsorowały nowy dysk, a ten limit, hymm mi to zwisa, bo i tak mnie to nie dotyczy, ja raczej nie przkerocze limitu bo mało pisze ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Hmm ciekawe, szczerze mówiąc nie wiem jak to ma działać. Ci co piszą dużo przydatnie przekroczą limit, a ci co piszą mało i bez sensu nawet sie do niego nie zblizą??? I gdzie jest ta miesięczna liczba bo nie widze??? I gdzie sa jakieś statsy top posterów??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Hmm ciekawe, szczerze mówiąc nie wiem jak to ma działać. Ci co piszą dużo przydatnie przekroczą limit, a ci co piszą mało i bez sensu nawet sie do niego nie zblizą??? I gdzie jest ta miesięczna liczba bo nie widze??? I gdzie sa jakieś statsy top posterów??? Dokładnie :!: Głupi pomysł. :evil: :evil: :evil: ... i wyczerpałem limit. Do zobaczenia za miesiąc :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Właśnie miałem się zapytać co to za liczba jest, ale już wiem. 32 posty (razem z tym 33) - całkiem nieźle ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Pozatym niektórzy piszą dużo i sensownie, nie wiem dlaczego mieliby być ogranicznii?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Tej liczby nie widać przy stylu Comatose. Dopiero jak nacisłem CTRL+A (czyli zaznacz wszystko) to ją ujrzałem. To jest 186 mój post (od 17 lipca :P). Jaki jest limit??? I mam nadzieje że zniknie to ograniczenie. I gdzie te jakieś statystyki są??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 I gdzie te jakieś statystyki są???Na górze masz takie przyciski i pomiędzy Banami a Giełdą masz właśnie Statystyki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Do powiem wam że w stylu Comatose nie ma ani przycisku Bany ani Statystyki. Weźcie jak coś robicie to do każdego stylu, a nie taka dyskryminacja. Teraz musze sie wylogowywać żeby obejrzeć. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 A mnie to wali 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Hahahaha, fajne :] Koniec postfuckerzy :> Ciekawe ile ja mam postow... [up-date] Z tym edytowaniem posta wlacznie 6 Rzadze -------------------------- Nareszcie bedzie spokoj z postami typu - lol. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Moim zdaniem pomysl jest gorszy niz zly. Swoj osąd przedstawię na przykładzie sgj. Jest to użytkownik imo bardzo dobry, często pomagający i dlatego pisze dużo postów. Boję się, że wiedząć, iż istnieje limit, wyżej wymieniony nie będzie pomagał tak często jak będzie mógł... Apeluję jeszcze raz... zastanówcie się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Moim zdaniem pomysl jest gorszy niz zly. Swoj osąd przedstawię na przykładzie sgj. Jest to użytkownik imo bardzo dobry, często pomagający i dlatego pisze dużo postów. Boję się, że wiedząć, iż istnieje limit, wyżej wymieniony nie będzie pomagał tak często jak będzie mógł... Apeluję jeszcze raz... zastanówcie się. MeHow, nie przemyślałeś sprawy do końca, przecież można chyba wyłączać limity/zwiększać je dla ludzi którzy sypia wartościowymi postami. Postojebców jak widzisz (zapewne) nie brakuje i IMHO limit to swietna rzecz, może zrazi to część napierdzialaczy piany/qpy na forum ? Jeżeli nie to przynajmniej nie będą mieć możliwości ciągłego i niekontrolowanego zasyfiania forum i bazy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Moim zdaniem pomysl jest gorszy niz zly. Swoj osąd przedstawię na przykładzie sgj. Jest to użytkownik imo bardzo dobry, często pomagający i dlatego pisze dużo postów. Boję się, że wiedząć, iż istnieje limit, wyżej wymieniony nie będzie pomagał tak często jak będzie mógł... Apeluję jeszcze raz... zastanówcie się.Ten przykład chyba nie jest najlepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...