esem Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Ja to załatwiłem benzyną ekstrakcyjną plus pędzel mały z miękim włosem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Przed momętem skończyłem czyszcznie procka od kumpla - czyściłem wacikiem kosmetycznym + woda toaletowa adidas (bo spirytusy nie było w domu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
youseek Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 po waciku sprawdz czy wata gdzies nie pozostawala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 ehh ale kombinujecie :) Najlepiej myje "ludwik" plyn do mycia naczyn i spokojnie mozna go uzyc, potem zmywa sie procka jakims roztworem na bazie spirytusu i to by bylo na tyle :) Jak procek caly sie uwali pasta na srebrze t omydlem albo ludwikiem spokojnie sie sciera i schodzi wszystko, nie ma probolemu zadnego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 pasta do zebow colgate total plus szczoteczka do zebow a tak na serio to ja wd40 uzywam i jest super, usuwa ta titanowska paste pseudosrebrna szybko i bez bolu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netsplit Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Recznik papierowy w zupelnosci wystarczyl do pozbycia sie pasty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chobo Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 A mój procek od roku ejst cały umazany srebrna pasta titana i choidzi ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esem Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 A mój procek od roku ejst cały umazany srebrna pasta titana i choidzi ;D Kanikuła, sezon ogórkowy, każdy coś próbuje napisać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Recznik papierowy w zupelnosci wystarczyl do pozbycia sie pasty.Zgadazam sie z toba jesli chodzi np o AS 3/5. Jednak na nieszcescie u kumpla p[roca upaprałem tym g...m titanem pseudo silver i sie tak trzyma jak nie wiem. Mozna proca prawie do reklamy kleju Patex Super Fix oddac :D. Spróbóje dzisiaj skorzystac z któregos z patentów, zalezy co mam na stanie w chacie ;) Powiadomie o wynikach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakumo0 Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 wszystko co suche - benzyna,nafta spirytus !:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Wyszło ze próbowałem i zmywacza, i mydła i spirytusu. Do tego recznik papierowy. Oto opinia: Titan PseudoSilver zszedł, jednak nie w 100 % - zostały "smugi". Z Moich obserwacji wynika ze z ta pasta zmywacz nie duzo pomaga jednak mydło/spirytus juz cos zdziałaja (nie w9iem które lepsze bo brałem jedno po 2) Ogólnie jest lepiej niz było ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...