silver_pl Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 wlasnie gdzie moge dostac northwooda 2,8 (SL6Z5 albo SL6WJ) lub northwooda 3,0 (SL6WU albo SL6WK) ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadysz Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 a chcialbys kupic?, mam 2,8 SL6WJ (ale jeszcze musze sie zastanowic czy chce sprzedac :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p0rNfLaKe Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 ja bede mial northwooda 3.0 sl6wk... za 820 zl :P silver takie pytanko male :) czemu akurat sl6wk? :) bo mi ktos tutaj na forum wypersfadowal ze to najgorsza seria i ze zeby podkrecac trzeba napiecie podnosic duzo itd :> na cpudatabase calkiem ladnie wypada.. ale podobno dlatego ze jest taki popularny :> A WIEC Jak w koncu z tym jest orientujes zsie?> :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver_pl Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 wiesz moze bym kupil ale zalezy w jakiej cenie ale i tak chyba bardziej chce nowego (nieuzywanego) :) chociaz kto wie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver_pl Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 mi wlasnie muwili ze te serie proców (te ktore chce) to jedne z najlepszych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p0rNfLaKe Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 a to git :> bo bedem mial takiego. nowke :P 820zl wiec cena 300zl mniej niz w sklepie ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver_pl Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 hej a gdzie (w jakim sklepie) widziales wogole northwooda z ktorejs z tych serii??? bo tu gdzie ja mieszkam to wogule nie maja juz northwoodów tylko same prescoty , a moze ktos ma linka do jakiegos sklepu internetowego (taniego) w którym moglbym kupic northwooda z ktorejs z tych serii?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Ja 2.8 sl6z5 dostałem na WGK. Co do sklepów to sprzedawcy w większości nie mają zielonego pojęcia o oznaczeniach proca tym bardziej o serii (własne doświadczenia). Prosty wniosek sami laicy- tylko znają ceny i takt. A i jeszcze jedno czasami maja problem i nie wiedzą czy dają Northwooda czy Prescotta. Co do WGK to uważaj co kupujesz bo możesz się nadziać. W szukaniu jesteś zdany na siebie. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamdn Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 A ja mam juz od roku prawie 2.8 HT seria SL6WJ i sprawuje sie niesamowicie. Z 2.8 GHz dalo sie wykrecic 3.5 GHz bez podnoszenia napiecia i na standardowym wentylatorze!! Proca kupilem wtedy 500zl!!! taniej niz normalnie chodzil w sklepach (wersje BOX oczywiscie). Sklep w ktorym kupilem: Semicon w Olsztynie. Pozdrawiam adamdn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Semicon w Olsztynie gdzie to jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamdn Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Niestety sklep przeszedl tylko i wylacznie na sprzedaz hurtowa dla firm. Ja sie jeszcze zalapalem :) Pozdrawiam adamdn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 @ adamdn 500zł za 2.8HT C 0.5 roku temu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamdn Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 @ adamdn 500zł za 2.8HT C 0.5 roku temu ? 500zl taniej niz w sklepach wtedy bylo :) A nie za 500zl. Jak by tak bylo to bym wziac od razu 4 :):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 a no, teraz rozumiem ;)a no, teraz rozumiem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...