adam_M Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 mam takie lamerskie pytanko .,.. moje łącze z netem to : zewnetrznie DSL stale IP natomiast jestem do tego podpiety poprzez LAN , i jestem pod maską ( tak to sie chyba nazywa) i w zwiazku z tym czy moge sobie u siebie na swoim kompie zalozyc ftp widoczny w necie jezeli nie cóż trudno jezeli tak prosze powiedziec jak lub podac jaki program jest mi do tego potrzebny jezeli było prosze o linka w tej sprawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Żeby postawić u Ciebie serwer musiałbyś mnieć przekierowany port na routrze, dla admina to żaden problem. A co to samego serwera to ja używam i polecam Serv-u Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_M Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 a idzie to jakos obejsc ? to przekierowanie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 FTPguild a idzie to jakos obejsc ? to przekierowanie ? Niestety nie ponieważ jesteś za maskaradą . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 tylko przekierowanie... i to kilku portów... których, niestety Ci nie powiem, bo nie jestem pewien. pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Jeżeli o porty chodzi to server FTP działa na porcie 21 TCP/UDP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...