Skocz do zawartości
indywidualista

Jaka karta za drobne? Pomóżcie plzzz

Rekomendowane odpowiedzi

hmm za ta kase nie kupisz gierki do gier

polecił bym FX5200 albo radka 9200 pamietaj aby nie SE ale namyśl sie dobrze bo za 130-140 zł kupisz karte o klase wieksza RADEON 9600 a za jakies 50 zł wiecej kupisz super katre gf 4 tit :) tyle ze na allegr ale tez mozna nowke kupic i powiedzmy odbiór osobisty tak jak to ja zrobiłem :) nawet masz gwaracje roczek :)

Jezeli w sklpie to niestety radeon 9200 albo fx5200 a to sa słabe karty :( chyba ze widziałem w komputroniku za 420 zł nowego 4 tit :)

ale polecam allegro :)

tu troche kiepskiej firmy ale cena akurat a bedzie duzo lepszym wyjściem

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=28956831

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ta daytona odpada... jaka jest roznica w ti4200 128 i 64 bit prucz pamieci. jaka jest roznica w wydajnosci? a co do r9200 i fx5200 to tez odpadają... za słabe :) moze do 400 uda sie dopic ale moze... aa i jeszcze napiszcie jak sie kreci ti4200 z roznymi rozmiarami i typami pamieci bardzo prosze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj ja bym ci proponowal ta karte Radeon 9550 HiS 128 MB DDR DVI + TV (128-bit)

rdzeń @ 250 MHz, 128 MB DDR @ 200 MHz (400 MHz DDR), wyjście D-sub 15-pin i DVI, wyjście video, przejściówka D-sub -> DVI, sterowniki, AGP x8, 4 potoki cena 345zl

troche slaba ale jak ja podkrecisz bedzie miala wydajnosc prawie radeona 9600pro :) na napewno bedzie lepsza od zwyklego zwyklego radeona 9600 non pro fx5200 ultimate i wszystkiego co jest ponizej 450zl

a krecic mozesz ja bez problemu bo wszystkie ladnie sie kreca

zreszta zobacz tu http://sklep.benchmark.pl/katalog_2603.html

i pamietaj jak juz to bierz 128bit

ps. sam ja chyba kupie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi