Gość Harry Lloyd Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Arnie jak mogą dać dobre pamięci do czegoś co ma w nazwi SE. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 dlaczego nie SE to moze byc Speszal Edyszyn :P albo zamiast se MWRKWIW :D (mega wykrecony radek killer wydajnosciowy i wogule :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Literek typu "i" z reguły nie uwzględnia sie w skrótach. ;) A co do SE to chyba zawsze jest to Slow Edition, Slower Edition, Slowest Edition, Sucka's Edition, albo po prostu "Special" Edition. :D Bo jak takiej karty "specjalną" nie nazwać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Dla urozmaicenia SHIT Edition ;) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Dla urozmaicenia SHIT Edition ;) :D przy tym bym pozostał :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 9200 tak shit, tylko ciekawe ile pochodzi ta karta na extramalnym podkreceniu :?: PS Arnie ja jakos mam w 3DMarku01 w natursze srednia 30fps a niekiedy dochodzi nawet do 50 ale to szczegol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 no wiem ze slabo mooze po formacie bedzie lepiej aktualnie mam na dysku resztki 3 os'ow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...