Skocz do zawartości
Avandrel

Forest Archangel - ukończona :)

Rekomendowane odpowiedzi

no panowie i panie :), wreszcie się udało... ukończona w 95%

Forest Archangel

Pozstaje mi jeszcze:

podpiąć przekaźnik (<span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span></span> pompe kiedy trzeba)

zaistalować jeszcze jedną katodę na górze

skombinować jakiś kontroler wentyli

dociąć i wstawić szybke z grawerką -widoczna na niektórych zdjęciach, a na niektórych nie ;)

no i front jeszcze jakoś na górze wypełnić ;)

No i to by było na tyle :)

aha jeszcze co jest w środku ;)

wreszcie pompa eheim 600l/h

nagrzewnica łada

blok: Uriel rev2.

temperatura procka 1700+@1650mhz (0,18 mikrona) - 39C - wiem że nie jest to mało, jakoś niżej nie chce zejść - blok napewno dobrze dociśnięty (kilka próB) - pasta arctic silver

:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie będę jedynym, który to powie, ale z pewnością będę jednym z pierwszych. Odwaliłeś kawał świetnej roboty z tym modem. Bardzo podoba mi sie zwłaszcza motyw na bocznym panelu, oraz te śliczne dodatki pokrywające całą obudowe. Malowanie wewnątrz jak i na zewnątrz dało doskonały efekt.

Jedynie krawędzie wycięć mogłyby wymagać odrobiny wyrównania oraz koniecznie warto uporządkować kable w środku poza tym mod na piątke z minusem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szwistak: patrz pierwszy post: "zainstalować dodatkową katodę na górze"

a kable uporządkuje jak dorobie kontroler wentyli - pozatym muszą być chwilowo na wieszchu bo dysk do nich podłanczam ;D

malowałem sprayem czarny mat - specjalnie nie szlfowałem później bo smugi po bokach nawet fajnie wyglądają

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi