Avandrel Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 no panowie i panie :), wreszcie się udało... ukończona w 95% Forest Archangel Pozstaje mi jeszcze: podpiąć przekaźnik (<span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span></span> pompe kiedy trzeba) zaistalować jeszcze jedną katodę na górze skombinować jakiś kontroler wentyli dociąć i wstawić szybke z grawerką -widoczna na niektórych zdjęciach, a na niektórych nie ;) no i front jeszcze jakoś na górze wypełnić ;) No i to by było na tyle :) aha jeszcze co jest w środku ;) wreszcie pompa eheim 600l/h nagrzewnica łada blok: Uriel rev2. temperatura procka 1700+@1650mhz (0,18 mikrona) - 39C - wiem że nie jest to mało, jakoś niżej nie chce zejść - blok napewno dobrze dociśnięty (kilka próB) - pasta arctic silver :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Nie będę jedynym, który to powie, ale z pewnością będę jednym z pierwszych. Odwaliłeś kawał świetnej roboty z tym modem. Bardzo podoba mi sie zwłaszcza motyw na bocznym panelu, oraz te śliczne dodatki pokrywające całą obudowe. Malowanie wewnątrz jak i na zewnątrz dało doskonały efekt. Jedynie krawędzie wycięć mogłyby wymagać odrobiny wyrównania oraz koniecznie warto uporządkować kable w środku poza tym mod na piątke z minusem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Brawo!!!!!! Jak ty to malowałeś??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Nom w ogóle to mi sie potoba. Tylko troche za jasno jest na dole a zaciemno z górze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avandrel Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 szwistak: patrz pierwszy post: "zainstalować dodatkową katodę na górze" a kable uporządkuje jak dorobie kontroler wentyli - pozatym muszą być chwilowo na wieszchu bo dysk do nich podłanczam ;D malowałem sprayem czarny mat - specjalnie nie szlfowałem później bo smugi po bokach nawet fajnie wyglądają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 ładny mod, choć osobiście nie w moim guście, ale ważne że tobie się podba, a co do wodnego to coś dziwne te temperatury, ja na zwykłym bloku wierocnym na A2000+ miałem 37-39 i myślałem że to dużo ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 mod bardzo ladniutki i na pewno bedzie swietnie wygladal w 100% prosze cie tylko nie zakladaj kolejnego tematu :lol: az dziw ze moderatorzy ci uwagi nie zwrocili ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avandrel Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 w sumie racja z tymi tematami, tamte z faz projektu można już wywalić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasprzak Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 rewelka stary! Swietnie!Dobry mod Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Podoba mi się :-D Naprawdę solidnie i ze smakiem :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 miodzio... kurcze podoba mi sie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...