Racoclan Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Witam mam takie male pytanko, chodz moze sie okazac wazne.... mianowicie mam sprzet jak w opisie przekrecilem swojego bartka 2500 xp na 3200 i chodzi ogolnie stabilnie (3 dni testow) ale zastanawiam sie nad zmiana coolera. W tym momencie mam wiatrak ktory dostalem razem z zestawem czyli Jamicon 1520 nie nazekam na niego ale moglby pracowac troszke ciszej. Najbardziej interesuje mnie temperatura, poniewaz po podkreceniu przy normalnej pracy temp wynosi okolo 49 stopni a przy obciazeniu 56-7 stopni. W obudowie mam dodatkowe chlodzenie czyli wiatrak z tylu wyciagajacy i z przodu wciagajacy powietrze. Moje glówne pytanie brzmi wiec tak czy jest sens wymieniac cooler na jakis inny (lepszy, wydajniejszy) czy moze tak zostac, jezeli zaistnieje taka mozliwość to prosze o podanie jakis propozycji z uwzglednieniem cichej pracy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 bym CI pomogl, ale nie wiem co to jest "sęs" :lol: wez poprawke na przeklamania czujnika na mobo. ogolnei temp jest jeszcze znosna, ale jest bardzo blisko do granicy bezpieczenstwa. ja osobiscie bym juz pomyslal nad czyms wydajniejszym/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racoclan Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Heh... jezeli chodzi o odczyt tempetatur to posluguje sie programem speed fan i licze sie z tym ze wystepuje rozne przeklamania. A jezeli mowisz o czymś wydajniejszym to moze byś mi coś zaproponował .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Boooooże "SĘS" :lol: :lol: :lol: Temperatura dosyć wysoka. Możesz pomyśleć na czymś z serii Pentagram Freezone. Kup tego, na którego będziesz miał ilość kaski. Wydaje mi się, że naweto 92AlCu będzie wydajniejszy od tego Jamicon'a. I zmień tytuł tego topic bo mnie sie niedobrze robi jak patrzę na ten wyraz "sęs" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racoclan Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 no juz wystarczy z tym slowem "sęs" mam dysortografie takze mozecie mi wybaczyc a temat juz zmienilem.... jezeli chodzi o ilość pieniedzy to niegra to zadnej roli no oczywiscie bez zadnej przesady .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 to polece to co mam w podpisie o ile masz otwory wokol podstawki procesora. jezeli nie to TR slk800 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racoclan Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Moja intuicja podpowiedziala mi zebym wziol Pentagrama QC-80 Cu i tak tez uczynilem, za kilka dni okaze sie czy dobrze zrobilem. Dzieki za pomoc i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...