Bazex Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Mozliwe ze ja jescze zyje w epoce gdzie w gry sie gra, a teraz widocznie sie gry tylko oglada, lub krytykuje na podstawie kilku screenow z nieskonczonej gry. Widze że więcej jest takich jak ja. Rośniemy w siłe 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 kolejny czarodziej. który w far cry gra na max detalach przy gf 4 ti:) do tego masz plynnie? dla mnie płynność to w tego typu grach przynajmniej 40 fps minimumabrakadabra;] odpal gre z kupą ramu , dysk na raidzie0, przestaw gre w tryb opengl i starczy. naprawde można grać, bez przycinek:P BTW pod winem 98 i 512ramu też śmiga EOT ps nie wierzycie? wasza sprawa. wcale nie musicie, tylko po co mam kłamać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 R.I.P głupoty wypisujesz, widziałęś pierwsze screeny z Xpand Rally i obecne?? Nie?? To ci powiem jak to mniej więcej wyglądało, na początku Xpand Rally wyglądał jak Rally Championship sprzed kilku lat, po pół roku gra się graficznie bardzo zmieniła i teraz wygląda............ lepiej od colina 4... Naprawde, panowie robiący mortyra może troche źle zrobili dając wczesne screeny z gry, ale sądze że jeszcze wiele poprawią i będzie to hit jakim jest Painkiller :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Oby! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeryf Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 W Watku ktos wspomnial ,ze oczekuje grafiki na poziomie d3 - Ok - spox jego wola ,ale watpie ,zeby panowie od Mortyra mieli 100 mln zielonych na opracowanie tej gry - nie oszukujmy sie kazdy jest ograniczony budzetem... Peniw nic nowego nie powiem , ale grafika est wazne , zwlaszcza w FPP , ale bez przesady gra to nie tylko obraz. Dla mnie ( bo moge mówic tylko o swoich preferencjach i nie zamierzam rzucac inwektyw wobec osób myślacych odmiennie - w przeciwienstwie co do nie ktorych...;) na pierwszym miejscu zawsze bedzie grywalność, dopiero za nia jest grafika, choc trzeba przyznac, ze RAŻĄCE w niej braki potrafia zabrac przyjemnosc z gry. pozostaje tylko miec nadzieje, ze wszelkie baki z tej strony zostaną nadrobione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi32 Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 No i wyszło demko. 8) http://www.3dgamers.com/games/mortyr2/#filelist Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junkers Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Ściągam, ściągam 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d4 Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Grał ktoś? Jak to w ogóle wygląda? Warto? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junkers Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 IMHO jak na niecałe 120 MB. warto ściągnąć :) W końcu jest to sequel Mortyra, imo wspaniałej polskiej gry, tylko PainKiller jej dorównał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 pogralem, przeszedlem i odinstalowalem. z nowosci to moge wam powiedziec ze lataja dmuchawce i widac gdzieniegdzie pajeczyny. jedyne co mi sie spodobalo to sposob umierania kazdego niemieckiego zolnierza, moze troche zbyt teatralne ale mi sie podoba jak trafie go a jego odrzuca do tylu. ciekawie to zrobili. grafika nie ma sie czym poszczycic. aha no i troche wolno zmienia sie bron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 A moze w demo zagracie ?? bo juz jest :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 http://files2.worthplaying.com/mortyr2/mor...tyr2demo324.exe http://files.filefront.com/3632939;/worthp...playing/mortyr2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d4 Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 O demie, że jest była wcześniej mowa już. Fizyka dość ciekawa, strzelcie w beczki i turlajcie nimi po ziemi... A pozatym kiepsko panowie, kiepsko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 takie sobie. ściągnąłem pograłem moment i wyłączyłem[bo musze sie isc matmy uczyć] :wink: może następna sesja z tą grą przyniesie coś dobrego, bo na razie nie podoba mi sie nic :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Zamknij p.ierdolony ryj? To chciales napisac? Z wielka checia chcialbym zobaczys jak mowisz mi cos takiego, stojac ze mna (i moim 43 cm bicepsem) twarza w twarz :> Mocny argument :lol2: Co do gry. Grafa nie jest ważna. Patrz Gta: Vice City grafa z przed paru lat, tekstury tragiczne, i co? Wszyscy w to grają i przechodzą parę razy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Pograłem w to demko i: Grafa średniawa, ale konkurencja jak MOH Pacifik assault wcale dużo lepiej nie wygląda, FarCry to nie jest ale na poziom Call of duty+dmuchawce :) trzyma 7/10 Udźwiękowienie jest OK karabiny strzelają dość soczyście, wybuchy także, o ile wyłączy się monotonną, festynową muzę to można grać. 8/10 z muzą 1/10 Grało mi się nawet fajnie, brakowało trochę możliwości wychylania się na boki, padnięcia, przycelowania, ale w końcu Call of duty to nie miało być :D 7/10 Rewelka to może nie jest, ale shitem bym tego nie nazwał, poprostu dobrze zrobiona gra, o ile reszta misji będzie na podobnym lub lepszym poziomie gra będzie nawet warta kupienia. A jeśli będzie kosztować tyle co Painkiller to oczywiście będzie pozycją obowiązkową, niech chłopaki nazbierają kasę na mortyra3, który wymiecie wszystkie COD, MOH, RTCW, W3d i inne takie :wink: EDIT: Za drugim podejściem było jeszcze bardziej miodnie, bo przyzwyczaiłem się do sterowania, taktyki niemców itp. Gra dostarcza tyle frajdy co MOH jest to naprawdę niezła gra, a jak na warunki polskie jest to hit na miarę chroma (oczywiści spatchowanego na maxa), więc zmiana nazwy topicu na Mortyr2 Polski hit była by namiejscu A i nie zapomnijmy że to jeszcze beta, a do grudnia (czyt. conajmniej lutego) może się jeszcze sporo zmienić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 No pograłem w to demko. Po pierwsze jest to cholernie wczesna beta (wersja 0,3xx) . Pod drugie grafika nie jest zła. Tak na poziomie MOH. Zajebisty klimat, wszędzie latają bomby, przelatują samoloty, wszyscy strzelają. Widać że nie walczy tylko gracz. Dla mnie 7+/10, a może być lepiej :twisted: Ale polecam grać na 512mbram bo u mnie przycina na max niestety :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Z wielka checia chcialbym zobaczys jak mowisz mi cos takiego, stojac ze mna (i moim 43 cm bicepsem) twarza w twarz :> A co ma Twoj biceps do mozliwosci spuszczenia komus lomotu ? Tym bardziej, ze nie wiesz jak ta druga osoba wyglada lub co potrafi. Co do grania w ultra high w unreal'a 1 w dniu jego premiery- gratuluje, ze KIEDYS bylo stac cie na porzadny komputer. I jednoczesnie boleje naf tym jak bardzo spadla ci stopa zyciowa, bo dzis juz nie pograsz w zadna gre na ultra high. eot dla ciebie To dopiero bzdet :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Znowu krytyka i jeszcze raz krytyka.Hitem to moze nie ejst,ale zasluguje by dac jej przynajmniej 8,9/10.Gralo sie bardzo przyjemnie i fulla z checia ukoncze bo bedzie warto.Pozatym zauwazylem,ze na gry takie narzekaja albo ludzie,ktorzy maja naprawde dopakowany komputer i ciagle im malo jesli chodzi o efekty w grach,albo tacy,ktorzy maja sprzed rodem ala GF2mx czyli sprzed paru lat i tez mowia ze to chodzi i wyglada tragicznie,to sie nie dziwie.Grze trza dac szanse i nie p[atrzec tylko na grafe,ale tez na inne aspekty.Wezmy takiego Tomb Raidera 2.Ukonczylem go dokladnie 74 razy (to nie zart - liczylem)i nadal mi sie nie znudzil,a patrzcie jaka to ma grafe.Podobnie NfS2 Se (gralem z 4789472744774 razy) - nadal gram i robimy wielkie turnieje z kolesiami bo to jedyny NFS ktory tak naprawde ma to cos,zaden underground,HP 2 i inne nawet mu do piet nie dorownuja mimo,ze m sie bardzo podobaja.Mam przecietny sprzet patrzac pod katem tego forum, ktory spokojnie pociagnie kazda gre w max detalach i jakos nie patrze tak na to tak jak wiekszosc,a to dlatego ,ze dla nie sie liczy grywalnosc a dzisiejsze gry zazwyczaj jej nie maja,przynajmniej takiej jakie mialy pare lat temu,choc wierze,ze taki HL2 bedzie jeszcze mial to cos (dlatego zmienilem sprzet:) ) a mortyr,COD i RTCW uwazam,ze te gry frajde mi dostarczaja bo jest bardzo grywalne,a odpala sie na sprzecie sprzed 3 lat i rownie fajnie wygladaja - to tyle - pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 2 sesja i sie gierka wkręciła :) chyba warto poczekać na pełną wersje :wink: potem zapodam jakieś kól skriny 8) ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 ja musze przyznac ze Mortyr 2 bardzo mi sie spodobal i jesli full bedzie taki jak demko to na 100% bedzie bardzo dobra grą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 grałem wczoraj w to demko i moge powiedziec ze jesli to wersja 0.3coś tam to jest bardzo dobrze ! :D grywalność na duzym poziomie, grafa ładna - może nie rewelacja ale tu nie potrzebny pain engine ;) do wczucia sie w klimat wystarczy ten silnik :) fizyka dobra - może nie realistyczna ale dobra - mi tez podoba sie w jaki sposób padają niemcy. muza - no cóż - na pocz. ten motyw mi sie podobał ale pózniej zaczyna denerwować - powinna zmieniać sie zależnie od sytuacji - byłoby ciekawiej - odgosy wszytkiego - bardzo dobre - popieram M4TEUSZ :) jak bedzie kosztowała mniej niz 80 zł to chyba duzo ludzi kupi to w polsce - bo obcokrajowcy jak to na nich przystało mogą zmieszac gre z błotem swoimi badziewnymi reckami jak to było w Mortyrze 1 :? no, .... fajna giera :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Tak patrzę na niektóre posty i żal dupę ściska. Jak można osądzać grą po screenach :| A ja w demko nie pogram bo serwery są zapchane i nie da się zassać :( Spróbuję wieczorkiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Tak patrzę na niektóre posty i żal [gluteus maximus] ściska. Jak można osądzać grą po screenach :| A ja w demko nie pogram bo serwery są zapchane i nie da się zassać :( Spróbuję wieczorkiem. No właśnie wszyscy ją pojechali a serwery zapchane :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniek_pl Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 grafa - nie ta epoka muzyka - najlepiej wylaczyc zanim sie ja uslyszy (dzwieki ok) fun factor - imo niewielki nie warto sobie tym demem w ogole zawracac glowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 bueh - co z Ciebie za Polak ;) :P mi sie podobało - zapodam screeny wieczorem - wygląda pięknie w full detalach (nawet na mojej karcie :mrgreen: ) a o chodzeniu można .... ten tego-ładnie wyglada nie ? ;) :D ____________________________ edit - i tak cały dzien siedze w domu to dam teraz ;) :mrgreen: :x :x :x :x :x :x <span style="color:red;">[ciach!]</span>le te screeny :evil: :evil: :evil: :evil: ja niemoge jakis z***** serwer wrrrrrrr teraz to one wogóle nie działają 8O FPS wynosił na max detalach & 1024*768 od jednego do w porywach 4 :lol: :lol: :lol: skoro na gf 2 wygląda ladnie to co dopiero na kartach z dx 8 lub 9 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
John M. Kane Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Hmm, no nie wiem - jak dla mnie to demko to totalny niewypał. Zagrałem chwilę i od razu demo pofrunęło sobie w zaświaty... No, ale to 0.3_ileśtam. lipa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 hm... a u mnie jest cos dziwnego z grafa. nie dosc ze sie tnie [mimo fps powyzej 25- nawet przy ruchach bronia] to jeszcze bron zostawia czarny cien. jakby ktos mogl wrzucic skrina na serwer , byloby fajnie ;) EDIT: oto link do skrina [thx again gucio ;)] http://members.lycos.co.uk/gustawo/tweak/mortyr.JPG o co biega? stery mam 45.23. mial ktos cos podobnego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 z takim czyms sie nie spotkałem - to moze jakies nowsze stery zainstaluj ? ja mam 56.72 i nie mam błędów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 nie mądry tylko rozsądny, wyraznie pisze ze wazna jest grafika jak i treść więc nie mow ze gra z tragiczną grafiką moze byc fajna tak samo gra bez fabuły i niegrywalna jest do D. Banalne ...Niesamowicie banalne.. a co powiesz na temat np. Transport Tycoon Deluxe? Nie skomentuje grafiki, ktora tam jest, ale wg Ciebie pewnie bedzie tragiczna (moze i jest.. nie to sie w niej liczy) a mimo to do dzisiaj gra w nia masa ludzi na swiecie, sam do niej raz na jakis czas wracam, bo po prostu nie ma drugiej takiej gry, w ktora moglbym grac tyle czasu, nie jestem w stanie zliczyc godzin na nia poswieconych.. [.......] podpisuje sie nogami kolanami i zebami pod tym ;]]] :D , btw. dla mnie tak samo niesmiertelna gra jest master of orion czesc 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...