R.i.P. Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 hehe wlasnie dzis dzien wyszedl - 1cd :) wymagania lajtowe: * Procesor: 700 MHz * RAM: 256 Mb * HDD: 2 GB * System: Windows 95/98/ME/2000/XP * Inne: Akcelerator 3D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 e tam R.i.P, przedwczoraj go w łapach miałem... ale po tym jak zagrałem w demo, wypadł mi z rąk tak samo szybko jak tam trafił :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 No tak ... Gierka jest piekna. Na pierwszy rzut oka robona przez Polakow. Na drugi rzut oka robiona przez Polakow. Trzeci rzut to juz tylko do smietnika :| Ktorko podsumowujac: Grafika padaczka, optymalizacja padaczka, grywalnosc padaczka. Ogolnie cud miod, kompletnie nie polecam :D pozdo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 niestety ale musze sie zgodzic :( shit jakich malo , a mialem nadzieje ze moze cos z tego bedzie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Ja tam lubie polskie produkcje, a grafika nie jest aż tak tragiczna pomijając ta "wode". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Na nic wiecej niz smietnik sie nie nadaje :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Kupiłem wczoraj ;-( Super hicior!!! Powalająca gafika, grywalność, etc 9,5/10 pkt gdyby to był 1998 rok ale jak na 2004 to straszna kupa Mortyr 1 był lepszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Dostaje sie grze rowno po d*** W GameBoxie ja zjechali, ze az sie zastanawialem jak malo musieli oferowac tworcy gry za recke temu programowi, ze nie polkneli ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frankenstein Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 panowie, a jak jest u Was z plynnoscia tej gry? na moim sprzecie w rozdzialce 1024 i 2xaa w max detalach jakos sie kaszani :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 A ja jak czytam komentarze o słabej grafice to mam wrażenie, że udzielają się tu same dziesięciolatki, które nie pamiętają (bo nie mogą) jakie cechy powinna mieć gra. Od kilku lat następuje systematyczny zalew rynku bardzo płytkimi produkcjami, a gdzie nie spojrzeć to wszędzie przy nadchodzących tytułach nie mówi się praktycznie o niczym innym jak tylko o oprawie i nowych bajerkach. Ciekawe jak byście "specki" ocenili EU: Mroczne Wieki, w której engine nie zmienił się prawie wcale od EU1 sprzed 3 czy 4 lat. Żałość bierze jak to się czyta. (aż nie chcę myśleć jakby wypadły oceny pierwszego Prince of Persia ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 mikaelus, wybacz ale piszesz od rzeczy. Ocena PoP w dniach swietnosci 286xt/at byla wysoka, teraz to gra w sam raz na komorke. Zapewne nikt (ja tej gry na oczy nie widzialem, najwyrazniej nie jest to towar eksportowy ;]) nie krytykowal mortyra 2 li tylko za slaba grafike (ktora w dobie tak mocarnych vga jest szalenie wazna, szczegolnie w fpp) lecz za caloksztalt i gameplay, ktory tez jest mierny. Po czesci zgadzam sie z Toba, ze zla grafika (np. sam ciagle zagrywam sie w GPL'a, ktory nie wyglada zbyt cudnie) musi dyskwalifikowac dane gre ale w tym przypadku (mortyr) nie masz zupelnie racji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Nie oceniam gry, ale komentarze, które były pisane przez osoby, które albo widziały grę tylko na skrinach, albo nie widziały jej wcale. Niestety zjawisko to jest dość powszechne, a winę za to ponoszą sami twórcy. Kiedyś gry robili w znakomitej większości zapaleńcy, ludzie z pomysłem, którzy wyciskali z tych słabiutkich maszynek ósme poty, żeby stworzyć coś wielkiego. Teraz już nikt się nie sili na wymyślanie ciekawej fabuły tylko kopiuje oklepane wzorce i zabiera się za podkręcanie grafy, a potem wychodzą takie kwiatki jak Unreal 2, na którego może ładnie się patrzy, ale grać w to się wcale nie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Gierka jest bardzo dobra :) Grafika faktycznie mocno przeciętna ale reszta stoi zdecydowanie wyżej od innych tegorocznych strzelanek 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 no chociaz jeden, ktoremu sie spodobala ;) jak dla mnie 100% kiszka, nawet pomijajac ta grafike. Nie wiem co ta gra soba reprezentuje, bo przechodzac kawalek planszy nawet jestem w stanie stwiedzic ze U2 przy tym ma wypas gameplay. Niestety, ale polacy tym razem nie wykazali sie, Chrome przy Mortyrze 2 to siodme niebo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Gierka jest bardzo dobra :) Grafika faktycznie mocno przeciętna ale reszta stoi zdecydowanie wyżej od innych tegorocznych strzelanek 8) Podaj te tytuly. Jezeli jest lepsza od CoD i CoD:UO to kupuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Gierka jest bardzo dobra :) Grafika faktycznie mocno przeciętna ale reszta stoi zdecydowanie wyżej od innych tegorocznych strzelanek 8) Podaj te tytuly. Jezeli jest lepsza od CoD i CoD:UO to kupuje :D A CoD to tegoroczny jest? Nie liczę dodatku :P Chodzi mi o cudaczne dzieła w stylu Far Cry i Dumy trzeciej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 wygląda to tak, jak juz chyba ktos pisał ... insert cd :arrow: install :arrow: run :arrow: LOL :arrow: quit :arrow: uninstall Ocena w skali 1-10 Grywalność-1 Grafika-3 Dźwięk-5 (jako takie) Miodność - zero bezwzględne ale nie moge dać bo jest skala1-10, także 1 ocena ogólna - 2+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 wygląda to tak, jak juz chyba ktos pisał ... insert cd :arrow: install :arrow: run :arrow: LOL :arrow: quit :arrow: uninstall 2s :arrow: 60s :arrow: 30s :arrow: 20s :arrow: 10s :arrow: 40s :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Ja sie bardzo zawiodlem niestety musze przyznac ze to kicha a juz myslalem ze po sukcesie painkilera bedzie juz coraz lepiej z polskimi grami, chociarz przyznac trzeba ze grafika na najgorszym poziomie nie jest ale jesli chodzi o game play, sztuczna inteligenscje, czy zjawiska fizyczne jak np. poriuszanie sie pojazdow to sa na poziomie tank kilera z pegazusa czy jak sie to tam pisze. Podoba mi sie natomiast ogolnie strzelanie i zachowanie broni podczas strzelania i wogole maszynki ladnie wygladaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byzik Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Czy u was jest w MORTYR 2 tylko 8 poziomów Ostatni to OSTATNIA BITWA Gdzieś czytałem że jest 12 poziomów Dla mnie gra jest bardzo dobra!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matthew_141 Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 A ma ktoś może spolszczenie do tej gry ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 W sumie gralem z 2 godzinki. Gra moze nie jest kompletnie shitowa, ale szczerze sie na niej zawidelm. Odstaje o pare lat od konkurencji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Ekhm... demko takie złe znowu nie było, klimacik całkiem całkiem, ale biorąc pod uwagę że przeszedłem je w 10min. a w całej grze jest 12 takich, choć z "zachwytów" wynika że gorszych mapek, gra faktycznie do ominięcia szerokim łukiem, a szkoda bo trochę pracy w to włożyć a poziom pierwszego moh AA, no może tych ciut gorszych misji był do osiągnięcia :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...