NExik Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Czesc :) Mam takie male pytanie co tak wlasciwie da mi zmaina z mojego XP na MP .?? Informuje ze mam zwykla plyte Mercury KVT600X-L KT600, ktora z poziomu biosu ma tylko mozliwosc zmiany FSB ; a procek mam Amd Athlon 1700XP+ [ AXDA 1700ut3c JiuCB 0251 SPOW ] - odblok. fabr. (plyta at jest jendo procesorowa a procesor tez mam wiec jeden :) ) Pozdrowka i z gory tNx za odpowiedz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Mod na MP, da mozliwosc pracy w konfiguracja wieloprocesorowych, czy;i dla Ciebie żaden pożytek. A co do zwiekszenie napięcia to spróbuj drut moda - było o tym baaaaaaaardzo dużo wiec szukaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NExik Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 no wlasnie mysle drut mod`nac moje proca ale .. nei wime od jakiej kombinacji zaczac... teraz na fsb 172 mnoznik 11(nie moge zmienic z bios) - proc odblok ! napiecie 1,6 (bo z bios tez zmienic nie moge )-kicha plyta ale dziala.:P) jakie kombinajce radzicie .? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NExik Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 ale czy jak zmienie z XP na MP to zwiekszy sie np.: temp pracy procka. ? (bo wydajnosc to pewnie nie;P)-w moim przypadku(opisane wyzej) :) Pozdrowka.:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 temp. procka sie nie zwiekszy co do podkrecania to standardowo - staraj sie wycisnac jak najwysze fsb (pamietaj ze u ciebie ze wzrostem fsb zwieksza sie taktowanie pci) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 ja bym zrobil tak == najpierw magistrale na 200 ( twoj chipset wspiera taka ) i mnoznik na powiedzmy 10 ( mozesz go zmienic drut modem ) ale moze poszukaj u siebie jakis zworek albo czegos bo jakos mi sie nie chce wierzyc ze nie mozesz zmienic mnoznika Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NExik Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 a wiec dzis w nocy najprawdopodobniej zaczne zabawe w drut mode.. poniewaz na tej plycie serio nie am zadnych zworkowych ani biosowych mozliwosci do zmiany mnoznika, napieca .... ani nawet napiecia pamieci .:( PS: czy ktos wiec jak zmienic nap pam.(ram).. (jezlei moaj plyta nie pozwala mi na zrobienie tego z poziomu bios,ani zworka.:P) :(:( HELP .?!?!?! POzdrowka.:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...