NExik Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Czesc :) Mam taka mala prozbe czy ktos moglby tu napisac czym najlepiej zwierac mostki i jak to potem zabezpieczac , oraz jak zabezpieczyc przerwane polaczenia mostkow.? (chodzi mi o dokladne nazwy preparatow, miekkosc olowka, rodzaj(nazwa typ firma) lakieru , rodzaj kleju(firma,typ) itd.) Pozdrowka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Ołowek techniczny - dobrze zaostrzony lub inny bardzo miekki ołówek i bezbarwny lakier do paznokci. To najtańsze i skuteczne rozwiązanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NExik Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 wiec po koleji : jezeli mam usunac to zdrapuje zielony (w moim przypadku) laminacik a nastepnie zostawiam to tak .? - zadnego zaizolowania koncowek.? jezeli mam zrobic poalczeni tio co zdrapuje laminat alcze (lakier albo olowek) i zosatwiam ? - nie izoluje niczym polaczenia nie zabezpieczam.? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Hmmm, zacznijmy pokolei. I - cześć procków trzeba drapać a część nie. II - najpierw olowek bo przewodzi prad III - lakier zabezpiecza żeby ołowek sie z czasem nie wykruszył Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NExik Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Hehe tak wlasnie tego mi brakowalo dzieki za wyczerpujaca odpowiedz i pomoc.:) tNx.:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 No i nie zapomnijmy o DRUTMODE ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 ja odblokowałe cache ołówkiem i zabezpieczyłem taśmą klejącą - narazie działa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 najlepiej to klejem przewodzacym, pare lat temu procka odlbokowalem i chodzi do teraz bez problemu ELECTON 40AC =- polecam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamot Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Hmmm, zacznijmy pokolei. I - cześć procków trzeba drapać a część nie. II - najpierw olowek bo przewodzi prad III - lakier zabezpiecza żeby ołowek sie z czasem nie wykruszył A które procki trzeba drapać, a które nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 zielone drapiemy, brazowe nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NExik Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 ok dzikeki za wszystkei rady an dniach(a raczej nocach) to potestuje.. ale chyba zaczne od drut mode.:P a jakc os bede sie bawil w mostki.:P PS: da sie z t-bred b0 zrobic BARTONA.?:P hehe ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Nie do się, nie ma takiej fizycznej mozliwosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NExik Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 no coz..:P wiec tylko pozostaje mi ostro go pokrecic.(drut Mode ATACK !!!) tNx :) Pozdrowka.:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakumo0 Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 ja odblokowałem cache w duronie ołówkiem - zabespieczyłem taśmą śmigał dwa tygodnie a lakier przewodzący trzyma już pół roku -!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 zielone drapiemy, brazowe nie nie prawda , zadnych nie drapiemy , mam zielony i nie drapie , nie wiem po co wy to drapiecie, chyba zeby zniszczyć cpu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NExik Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 yakumo0 - piszesz ze odblokowales cache , tzn ile teraz masz.?:P PS: czy ja tez moge cos zrobic w saprawie cache (mam 256) ...:) Pozdrowka.:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 yakumo0 - piszesz ze odblokowales cache , tzn ile teraz masz.?:P PS: czy ja tez moge cos zrobic w saprawie cache (mam 256) ...:) Pozdrowka.:D tylko Thortonom( i nowym duronom) odblokowac mozna cache , ja mam 256@512kB czyli 0,5MB :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NExik Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Mowi sie ze T-Bred jest taki spoko (do o/c).. a tu ani z niego bartona nie mozna zrobic ani cache odblokowac.:( masakra... Zaczynam zalowac ze nie trafilem na Thortonom`a :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puch4cz Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 nie samymi przeróbkami na bartony i cache'ami OC żyje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Mowi sie ze T-Bred jest taki spoko (do o/c).. a tu ani z niego bartona nie mozna zrobic ani cache odblokowac.:( masakra... Zaczynam zalowac ze nie trafilem na Thortonom`a :( A jak jest różnica miedzy bartonowanowaniem a odblokowywaniem cache. Pozatym o ile wiem to szansa na odblokowanie w nowych seriach jest minimalna tz. odblokować sie zawsze da ale procek może być niestabilny lub wogólne nie wstawć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...