NExik Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Czesc :) Mam maly problme chetnie bym zwiekszyl napiecie na 2,9 ale moja (bidna) plyta (Mercury KVT600X-L KT600) mi na to z poziomu biosu nie pozwala... czy ktos zna jakies rozwiazanie tego problmeu ? (PS: zmiana plyty odpada:P) Aha pamieci mam TWINMOS 256 400 PC3200 Kupione jakis tydzien temu w popland`zie (Wrocław) Aktualnie działaja : CAS Latency 2T RAS To CAS Delay 3T RAS Precharge 3T RAS Active Time 8T Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NExik Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Moze znajdzie sie jakis zacny USER ktory wspomoze wiedza biednego zdesperowanego posiadacza biednej plyty, ktora nie ma mozliwosci zmiany napiecia (ram) z poziomu biosu .:( ??? HElp .?? Pozdrowka.:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Tak, jest takie urządzenie firmy OCZ które wsadzasz to slotu DIMM i ono ci pokazuje status chyba ramu, i możesz ustawić Vdimm bodajże do 3.8V (sorry jak przesadziłem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NExik Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 a ile kosztuje takie urzadzonko.. i jak sie dokladnie nazywa jezeli pamietasz.??(lub ktokolwiek.?) PS: a nie da sie tgeo zrobic tak... jakso programowmo albo.. delikatnie mowiac majsterkowaniem.?? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saquer Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 :roll: to chyba to: http://www.ocztechnology.com/products/acce...agnostic_Device Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 mod zasilki - lini 3.3v Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Mod linii 3,3V nic nie da, mimo ze tam zwiększy napięcie to stabilizatory na płycie i tak bedą uparcie trzymały napięcie na ustalonym poziomie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_the Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 mod lini 3.3V podabno daje tylko zależy na jakiej płycie na Fortonach i niektórych ModeComa-ch GT jest banalny poprostu kręcisz potęciometrem w zasiłce to ten przy wiązce kabli wychodzących z zasiłki !!! musisz poprostu sprawdzic albo zrobić vdimm moda ale musisz tego poszukać posieci czy ktoś zrobił takowego dla twojej płyty!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...