Marcin_gps Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 Od czasu do czasu podczas ladowania Windowsa Xp wyskakuje niebieski ekran z komenda: Error windowssystemnt.dll PS Myslalem, ze procek niestabilny, wiec zrobilem test: 10 godzin CPU Stability Test - ok grafe odkrecilem - to samo Partycje robilem PM 7.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 no co jest? nikt nie wie co z tym fantem zrobic? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 To jest na pewno wina podkrecania. Odkrec procka na pare dni i zobaczysz czy jest poprawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasior Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 nio ja tez tak miałem i musiałem odkręcić procka bo sie nie dało pracować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...