ballack13 Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Witam mam pytanie ponieważ moja firma potrzebuj windows orginalny i mamy pare komputerów i teraz czy musze kupowac kilka egzemplarzy windowsa czy jest jaksi pakiet czy cos takiego który mi pozwala uzywac windowsa na wszystkich komputerach po zakupie tylko jednego ezgemplarza ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Witam mam pytanie ponieważ moja firma potrzebuj windows orginalny i mamy pare komputerów i teraz czy musze kupowac kilka egzemplarzy windowsa czy jest jaksi pakiet czy cos takiego który mi pozwala uzywac windowsa na wszystkich komputerach po zakupie tylko jednego ezgemplarza ?? nazywa sie to MOLP, kupujesz 1 nośnik oraz licencję na ileś tam komputerów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomek21 Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Ostatnio tez potrzebowalem kilka licencjii, zadzwonilem do microsoftu lub jeszcze prosciej do firmy ktora jest przez nich licencjonowana i sie dowiedzialem tobie tez to polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...