_madi_ Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Tak z ciekawosci sprawdzialem sobie napiecia speefanem a tu wyniki: +12V 11,25V +5V 2,98V +3,3 1,33V +2,5V 1,07V Przy podkreconym procku nic sie nie dzieje zlego wiec nie wiem o co tu chodzi. zasilacz to jakis chyba noname 250W. czy to jest jeszce jaka bezpieczna granica ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 8O :lol: zmień ten zasilacz albo odkręć procka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDI Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Czizes 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O ten komp wogóle sie <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span></span>???????????????? wymien na jakiegos fortrona 300W http://www.allegro.pl/show_item.php?item=28661901 albo jakiegos modecoma bo na tym nie pojedziesz za daleko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek@oo Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 cos ten speedfan klamie <3V na lini 5V??? - to nie ma prawa działać weź miernik i pomierz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 musisz miec zly pomiar z plyty, na takich V jest BARDZO nieprawdopodobnym by komputer w ogole ruszyl ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 LOL topic :lol: niechodzi mi tu o te napiecia bo ze speed fana to rozne glupoty pokazuje dla przykladu u mnie w tym momencie : +3.3v - 3.23v +12v - 11.31v +5v - 4.73v a miernik na wszystko w normie wiec po <span style="color:red;">[ciach!]</span> ten topic skoro mierzy sie napiecia tylko miernikiem :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 O ludzie, następny topic typu: "Mam (tutaj napięcia), dlaczego tak jest i czy mam zmienić zasilacz" A miernikiem nie mierzone :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...