Skocz do zawartości
Pjetal

Emule ( tego nie byo !!! )

Rekomendowane odpowiedzi

Czy można jakoś w Emulu sprawdzic czy sie rzeczywiscie ma HIGH ID ?? bo se chyba te porty zforwardowałem i mi sie po raz pierwszy połączył z serwerem RAZORBACK !!! i drugie pytanie: jak se skombinować inne Serwery barzdiej wymagające bo taki jest jak narazie RAZORBACK taki wyróżniający się

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy można jakoś w Emulu sprawdzic czy sie rzeczywiscie ma HIGH ID ?? bo se chyba te porty zforwardowałem i mi sie po raz pierwszy połączył z serwerem RAZORBACK !!! i drugie pytanie: jak se skombinować inne Serwery barzdiej wymagające bo taki jest jak narazie RAZORBACK taki wyróżniający się

dodam tylko ze mam low id i sie lacze z RAZORBACK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież w emule w zakładce serwer po prawej stronie masz info i tam pisze jakie masz ID z jakim serwerem jesteś połączyny i jeszcze kilka rzeczy. Poza tym High ID można poznać po zielonej strzałce (jak się ma Low ID to strzałka jest żółta), która jest zawinięta na kuli na samym dole na szarym pasku tam gdzie jest też podawany upload i download.

Ja również dodam, że mam Low ID i łączę się z Razorback'iem, jest to największy serwer, siedzi na nim najwięcej ludzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Na gorze zakladka Serwer, a w niej na dole w zakladce Log obserwuj komunikaty podczas polaczenia. Jesli nie pisze np. "Uwaga ProbenPrinz.de (62.241.53.2:4242) - You have a lowid. Please review your network config and/or your settings", to znaczy ze masz HighID

2. Zminimalizuj emulka do tray'a: osiol z opaska na oczach to LowID, osiol bez opaski to HighID

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi