MichaelPL Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 na poczatek - sorry ze tutaj :oops: mam pytanko co do winampa. w starych wersjach tj od 2.xx byla taka wtyczka ktora pozwalala na konwersje z pliku MP3 do WAV a w winampie 5 nie umiem tego znalezc. czy jest ona oryginalnie dodawana czy trzeba ja sciagnac? jak trzeba sciagnac to jak sie nazywa? :roll: pozdro i dzieki za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Praktycznie robi sie to tak samo jak w Winampie2/3" Options->Plug-Ins>Output->Nullsoft Disk Writer plug-in Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelPL Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 no wlasnie nazwa jest OK o to mi chodzilo tylko nie ma go w oryginalnym winampie 5 - zaraz sprawdze gdzie jest wtyczka na necie sciagne i dam znac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelPL Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 File_Writer_output_plugin_v1_11.exe jest takie cos :D i dziala. dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Mozliwe ze miales jedna z tych mniejszych paczek Winampa, w tej najwiekszej plugin jest dolaczony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelPL Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 no calkiem mozliwe ale grunt ze udalo sie problem rozwiazac. thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...