gali Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Witam Mam następujący problem z instalacją sterowników do tej karty pod windows xp podzczas instalacji wyskakuje mi coś takiego http://wgali.w.interia.pl/1.bmp chociaż karte mi wykrył http://wgali.w.interia.pl/2.bmp czytałem na forum żeby wgrac sterowniki kx project i niestety cisza w głośnikach nawet zmieniałem gniazdo pci i nic karte zintegrowaną mam wyłączoną. Sound blaster jest sprawny bo mam 2 systemy i pod 98 mi śmiga że asz miło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st551 Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Jesli w systemie są sterowniki KX to musisz jes usunąć, inaczej nie zainstalujesz orginalnych sterowników od producenta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gali Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 niestety nic niedało pokazuje karte w menadżerze urządzen i nadal cisza w głośnikach a stery niechcą sie instalować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 A może format pomoże. Niestety nie widze obrazków bo przekroczony godzinny limit transferu. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gali Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 niestety to jest świerzy system Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 mam to samo... karta to nieszczesny model ct4830 i jak narazie nie udalo mi sie jej uruchomic pod winxp. Dodam tyle ze karta na poczatku wykrywana jest jako: "wczesna karta vga" a pozniej system instaluje ja jako soundblaster live value i... cisza... nawet nie pierdnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 też mam tą kartę (ct4830) i winxp wykrywa ją bez problemu, po zainstalowaniu sterów producenta też działa bez problemu, na KX-ach też śmiga (trza pamietać tylko o przepieciu na czarne wyjście) acha winda jest z SP1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...