Gość Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Witam, Jako, ze w tym tygodniu zautomatyzowalem sobie tworzenie htmli i obrazkow do statow do jednego entera, wiec postanowilem w ten zaoszczedzony czas, ktory tracilem cos dorobic. Nie jest to wiele, ale zawsze :) Wiec dzialaja linki, ale tylko te u gory (z wyjatkiem Home, tam i tak nie ma nic dla Was :P), no i w rankingu tweaka oraz teamow polskich (tego nie bylo w ogole wczesniej, a teraz mozna przynajmniej zobaczyc, ze mamy calkiem niezla lokate jesli chodzi o przyrosty tygodniowe ;]) mozna kliknac na kolumne bilans, co przeniesie do tej samej tabeli tylko posortowanej wg bilansu. Tak wiec wystarczy kliknac jeden z ponizszych linkow a dalej juz mozna sobie przechodzic tamtymi linkami. Wyjatkiem sa wszelkie rywalizacje, do ktorych linkow na stronie nie ma, no bo niby gdzie mam je wcisnac? :) Wracajac do sedna... Ranking Ranking wg aktywnosci Statystyki ogólne Tweak Ranking teamów w Polsce Tweak vs SETI@Gorzow Wlkp (od nastepnego tygodnia porownanie do kolejnego timu, bo Gorzow nie dal rady ;]) Rywalizacje: Olsztyn AMD Team vs uff...AR The B Team vs UFO Konkurs (01.07 - 30.07) - mysle ze mozna to uznac za ostateczny wykres, jeden dzien wiele nie zmieni: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 good work as usual :) tak patrze na wykresiki naszej rywalizacji z OAT i mysle ze fajnie jak by ktos kto ma je wszystkie skleil je w jeden dddlllllluuuuuuuuuuuuuuggggiiiii wykres. ciekawie by to wygladalo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Uff tez mi taki pomysl przyszedl do glowy. najlepiej jakby to zrobic od czasu az nasz druzyna zaczela istniec czyli od polowy kwietnia. jak juz mowilem w temacie z poprzednimi statsami naszej 3 pozycji w iloscie przyrostow nie oddamy tak latwo ;] a 4 pozycja w ogolnej liczbie generowanych WU jest tez dobra, przed nami sa tylko Kris (z chwilowa niedyspozycja), Birdman no i UFO. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 To jest do zrobienia :) Ja moge sobie zaznaczyc dowolne dwie daty i na ich podstawie stworzyc wykres ;] Problem jest tylko taki, ze poki co skala pozioma (z datami) jest statyczna i dla kazdego dnia bedzie osobna kreska, co przy okresie dluzszym niz miesiac moze byc nieczytelne.. ale poradze sobie jakos, zobacze jak to bedzie wygladalo, w razie czego poprawie ;] Jak dobrze pojdzie to wieczorem bedzie, bo dzisiaj znowu taki upał, ze nie chce mi sie kompletnie nic. BTW fajnie wyglada czolowka na wykresie konkursowym, az dwa razy sprawdzalem czy aby napewno dane sa poprawne, ale to nie przypadek, ze tak wyszlo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalin Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 hehhe ufo rzaczi i naciera za tydzien juz wszedzie bedziemy pierwsi no chyba ze kris wroci ale i na niego przyjdzie pora ;) bowiem zbliza sie mala modernizacja mojego sprzetu :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 To sciema w Twoim podpisie czy faktycznie masz za duzo pieniedzy? :) BTW Niemiec, uff...AR, mam cos dla Was :) Wersja normalna Wersja BIG ;] (zebyscie mogli sobie dokladniej popatrzec :>) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 dziękuje pięknie :) właśnie o coś takiego chodziło, jesteś wielki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 no no FiDO postarales sie :D zreszta jak zawsze ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 i o to chodzilo ;] tak przygladam sie temu wykresowi i widze, ze nawet przez jakis czas bylismy nad Uff...ARem. jutro znow bedziemy nad nim :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 jakiś czas... :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 jakiś czas... :twisted:pozyjemy zobaczymy na jak dlugo. sytuacja moze sie odwrucic i teraz to Wy bedziecie nas gonic przez kawal czasu ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Co tu dużo pisać. FiDO, dobra robota, jak zwykle. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalin Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 To sciema w Twoim podpisie czy faktycznie masz za duzo pieniedzy? :) BTW Niemiec, uff...AR, mam cos dla Was :) Wersja normalna Wersja BIG ;] (zebyscie mogli sobie dokladniej popatrzec :>) zadna sciema poprostu mam dojscie do servera takiego i go wykorzystuje a ze ladnie licze na nim to uznalem ze sobie walne jego w podpis :) wlasciciel servera planuje jednak jego rozbudowe hehe :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 A jaka to ma moc przerobowa i dlaczego taka duza? ;] Ile WU na dzien przy ciaglej pracy ? I jaki czas jednej WU ? (rozumiem, ze na kazdym procu osobne WU sie liczy ?) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalin Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 szczerze mowiac nie mam pojecia ile to liczy tj jesli chodzi o czas zaden program tego nie pokazuje :( poprostu w pewnym momecie nagle robi sie np 100 ukonczonych wiem ze jak pracowal cala dobe i nic innego nie bylo na nim robione to obliczyl -> :D :twisted: hehehe nie powiem :P powiem tylko tyle ze caly server ma mzoliwosc pracy na 2x 8x opteron i narazie uzbrojona w procki jest tylko jedna plyta chyba bo w srodku tego nie widzilem chlodzony jest klimatyzacja i w pi zdu glosny no i puki co procz seti i 4 systemow przez LAN ktore server cignie to nic innego nie robi - narazie i roznie chodzi dziennie to co niektorych ucieszy a niektorych zmartwi to prawdopodobnie od 15 sierpnia bedzie jakas modrnizacja i bedzie pewie wylaczony z tydzien albo dwa :( ale nic nadrobimy straraty :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 plakac nei bede, ale gratuluje dostepu do takiej powerfulnej maszynki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalin Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Co sie dzieje The B team ze nie wysylacie ? :| Kris nie wysyla :| czy to juz koniec tweaka w liczeniu seti ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...