anusia1221 Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Czesc dostalam od brata na urodziny pentuium 2.8 doskladnie nie wiem jakie oznaczanie ale prosze o porade jaka plytw glówną do niego wybrac cena osklauje miedzzzy 400 -500 PLN . prosze o podpowiedz bo szybko musze ja kupic (nie chce nic podkrecac ) pozdrtawiam _________________ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Ja osobiście brałbym Abita IS7, jako że dla mnie tylko Abity sie liczą, a ten model akurat oscyluje w tym przedziale cenowym. ;) Jeśli nie potrzebujesz pierdół typu fireware i innych tego typu to możesz <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> IS7-E za ok. 370zł, byle nie IS7-E2!!! Ogólnie płytka super, jak większość tego producenta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 kosztuje troszke wiecej, ale ma wiecej na wyposazeniu => AI7-uGuru, IC7 Abit ofkors Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Poprę poprzedników. Kolejno. Abit IC7. Abit AI7 Asus P4P800 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmm777 Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Asrock P4VT8+ : ~190zł (sieciówka, fonia,sata) http://www.asrock.com/product/product_p4vt8+.htm Abit VT7 : ~290zł (sieciówka,fonia,wyjście optyczne fonii,dwukanałowa pamięć) http://www.abit-usa.com/products/mb/produc...ies=1&model=162 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Asrock P4VT8+ - shit ostatni - wydajność ramu gorsza niż na athlonie - lepiej dołożyć coś kasy i brać dowolną płyte na i848 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 IC7 lob IS7 ostatecznie asusp4p800 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmm777 Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 A czy ktoś twierdzi, że to top? Działa? Działa! Tanio? Tanio! Zaoszczędzone pieniądze można wydać na coś innego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Na mobo sie nie oszczędza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmm777 Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Dlaczego? Należy zastanowić się, do czego komputer będzie używany...Jeżeli nie do sportów ekstremalnych (overclocking), to płyta nie zrobi większej róznicy. Lepiej pamięci dokupić! A jak się chce ekstremalnie pograć, to i tak kluczowa będzie karta video i procesor, a nie płyta. A nie oszczędzać to trzeba na zasilaczu... Bo można oszczędnie kupić L&C i pożegnać się kiedyś z zawartością obudowy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 mmm777 tylko że na takim asrocku mając nawet p4 i 1gb ramu gry będą ciąć bo pamięć ma tragiczną wydajność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Raptor na cięcie sie gierek nie wpływa przepustowość ramu z jego ilość. Gierki nawet przy SDR-ach sie nie tną jeśli jest minimum 512MB. Przepustowość ma wpływ na ilość FPS, co przy 8-potokowcach lub lepszych kartach nie ma znaczenia zbytnio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 nie mówie o grach które sa teraz - mówie o tych które wyjdą - chociaż jak zrobisz testy w q3 to zobaczysz czy przepustowość pamieci nie ma wpływu na ilość klatek wiem co mówie bo jak IC7 pojechał do serwisu to pracowałem na takim asrocku. asrock kosztuje 200zł a ECS 848P-A 220 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Abit AI7 (cena ok. 480 zł) IC7 Wypas (ok. 500 zł.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Raptor powiedziałem że przepustowość ramu ma wpływ na ilość FPS i tylko na to więc czytaj dokładnie zanim napiszesz!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Abit IS7 albo IC7. Abita AI7 Guru nie polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Polecam Abit IC7. Ja ze swoją na razie nie mam żadnych problemów i jestem z niej zadowolony. Cena jak na tą płytę nie jest wysoka ok 520 zł. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamdn Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Polecam Asusa P4P800 w wersji Deluxe ale ze ma byc z tego przedzialu cenowego to moze byc wersja zwykla - plyta sprawdzona i stabilna. Pozdrawiam adamdn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...