esh0 Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Witam. Nie wiem czy dobrze trafilem w dzial, ale zakladam ze tak. Potrzebuje bloczka wykonanego z aluminium o wymiarach 20x10x3[dl, szer, wys]. Czy ktos ma pojecie gdzie takie cos mozna kupic i ile moze kosztowac. Chyba ze ktos zna sposob na przetopienie alu w domowych warunkach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 hm, moze powiedzialbys do czego ci t potrzebne? moze da sie to jakos zastapic?? a bloczkow szukaj w hurtowniach metali kolorowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Aaaa mam taki fajny pomysl :) Zastapic hmm...mozna by polaczyc dwa bloczki, jeden duzy powiedzmy 10x10x2) i drugi mniejszy 3x3x1. Tylko jak polaczyc dwa bloki z minimalna strata przewodnictwa ciepla na laczeniu. Pierwsze co to tasma termoprzewodzaca ale to chyba za slabe bedzie...chociaz... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 no ale co to ma z tego być, bo połączyć to ja moge i 100 bloków, ale po co i dlaczego wybrałeś aluminium, przecież to gorsze jest ? Przy okazji - nie ten dział Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...