Pageup Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 a netia ma możliwość ADSL na ISDN a TPSA nie!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oczo18 Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 nom i po czesci tego nie moge pojac czemu netia tak a telekomuna w tyle...pier*** to wszystko! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ygbd Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 No i dobrze, że ma w [gluteus maximus], może dzięki temu niedługo będzie NET na normalnym poziomi, od normalnych Providerów i po cywilizowanych cenach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 oczo18 Ale w Neti mozesz zalozyc ADSL na ISDN. Umnie tak bylo ze ADSL niebyl jeszcze dostepny ale po kilku dniach jak zerknolem na strone neti to jusz Opole tesz bylo uwzglednione.. wystarczy poczekac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@k@ł@ Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 łeeeeeee jatam żałuje że niemam tel. w neti bo oferta jest wypas.Jest tu ktoś z torunia albo wie czy na osiedlu skarpa jest jakieś łącze radiowe bo ja za 65 zeta !!!! ( teraz jest najlepsze ) mam 80kb/s !!!!!! :( :( dalej nie będę komentował. tylko powiem że to jest z kablówki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanity Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 witam . W NETI mozna na ISDN ie ja mam. Internet i 3 linie tele.Super.Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 łeeeeeee jatam żałuje że niemam tel. w neti bo oferta jest wypas.Jest tu ktoś z torunia albo wie czy na osiedlu skarpa jest jakieś łącze radiowe bo ja za 65 zeta !!!! ( teraz jest najlepsze ) mam 80kb/s !!!!!! :( :( dalej nie będę komentował. tylko powiem że to jest z kablówkiAle majac nawet Net24 640/160 kbit to bedziesz mial max. 82/20[kB/s]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ygbd Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 na DC++ ściągał mi pliki po ok. 100kB i to nie były fake, ale jak to robił tego nie wie nikt. Chyba, że transfery w DC++ są jakieś "trefne" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...