j.h.hudy Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 nie wiem czemu ale co drufie włączenie pc kończy sie tym ze np. gg , tuner tv , stery logitech sie po prostu nie ładuja..... format dysq nie pomaga , co moze byc powodem ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Spróbuj tego - link. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 nie pomogło , po prostu nie zawsze laduje sie gg do pasku zadan i sterowniki od klawy , myszy i tunera... hardware jest sprawny prze 10 godzin był mem test i 12 godzin prime 95 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Mam ten sam problem. Niestety jest to błąd windowsowego Explorera, który najprawdopodobniej naprawi dopiero poprawka sp2. Wywoływany jest on nieraz przez niekompatybilne stery od karty TV, ale pojawia się też i u osób nie posiadających tunera. Jedynym lekarstwem jakie znam jest przelogowanie się po uruchomieniu kompa, albo wpisanie hasła i zalogowanie się do windowsa dopiero po upływie 10-30 sekund od pokazania się kont do logowania. Czas oczekiwania jest zależny od indywidualnego konfigu i sam musisz go dobrać metodą prób i błędów. To takie moje domowe sposoby dlatego z wielką nadzieją czekam na sp2. Może pomoże... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...