Poodel Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 Szukając zupełnie czego innego, natrafiłem na 2 płyty pod AMD, obsługujące zarówno DDR jak i zwykłe SDRAM. Która z nich jest lepsza - ASUS A7A 266 czy ECS K7S5A ? Są jeszcze jakieś inne płyty mające tą funkcję, może lepsze od tych wymienionych przeze mnie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oort Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 ten asus jest zdaje sie na chipsecie ali, a to juz tej plycie dobrze nie wrozy :/ natomiast nie wiem jak ten ecs. Nie jestem pewien, ale byl kiedys chyba jakis ecs na sis745 albo 725 z obsluga zarowno sdram i ddr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 Dokładnie SiS 735. bierz tego ECSk7S5A, jest szybszy a jak będziesz miał szczęscie to nawet ci będzie może stabilnie chodził. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oort Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 kurcia, jasne ze sis735, literowka mi sie walnela :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poodel Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 Ech, czyli do wyboru jest płyta z podejrzanym Ali Magikiem, albo podobno potwornie niestabilny (szczególnie z Athlonami XP) ECS? Kurcze, ja bym się bardziej przychylał jednak do tego Asusa - firma jakoś budzi moje większe zaufanie. Tylko ten chipset... ktoś miał z nim jakies doświadczenia pozytywne/negatywne? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 co do Asusa A7A to był test pozytywny na benchmarku , Lisek tez ją testował z tego co pamiętam to nie jest za szybka ale za to stabilna, zobaczcie tez w galerii obudów są 2 kompy złożone na tej płycie. Jeśli chodzi o K7SA5 to chyba wszystko wiadomo :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...