witkacy17_ Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 witam ,mam problem :(( ,Parę dni temu zauważyłem plamkę na matrycy ... .Wychodzi na to że jest to fizyczne uszkodzenie :(( .jestem pewien że ja nie zawiniłem używałem odpowiednihc środków do czyszczenia ,itp. Teraz takie pytanie ..Jest jakaś szansa aby to usunąć ,zrobiła się taka jakby bruzda-wybrzuszenie-kólko o średnicy 2mm :/i kurcze widać to jak nic:( pomożcie co mogę z tym zrobić,jeśli coś wogole mogę z tym zrobić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hal_9k Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 sądzę że jeśli wystąpiło to ma matrycy a nie przykleiło się to nie licz na to, możesz odwiedzić sklep w którym był zakupiony panel i zapytać jak sprawa wygląda z gwarancją... choć nie wiem tak naprawdę co o tym sądzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiryt Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zdecydowanie sam nic nie rób bo pogorszysz tylko i stracisz gwarancję. Prawdopodobnie to wada fabryczna, której wcześniej nie widziałeś. Oddaj do sklepu albo zadzoń do serwisu jesli masz gwarancję dom-dom. Przyjedzie kurier i wręczysz mu paczkę i po kłopocie. Możesz poprosić o zastępczy monitor jeśli gwarancja to przewiduje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...