Skocz do zawartości
forest666

Notebook z USA

Rekomendowane odpowiedzi

Nie jestem za bardzo obeznany w tej dziedzinie i mam pytanie. Jakiego Notebook'a do kwoty 4000 zł. Myślę tu o realiach USA, ponieważ mam możliwość nabycia go w Stanach. Np. Acer Aspire 2012WLMi u nas kosztuje 7800 zł, a z USA można go przywieść za ok 4500 zł. Z góry dziekuję za odpowiedź.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam. nie chcialem zakladac nowego tematu wiec zapytam tutaj. jako ze mialem mala stycznosc z laptopami chcialbym prosic o porade bardziej zaawansowanych uzytkownikow. sprawa wyglada tak: potrzebuje nazwe popularnego sklepu w stanach gdzie mozna nabyc laptopa. laptop mialby sluzyc do neta(odbieranie i wysylanie poczty, przegladanie www), sluchanie muzyczki, word, excel oraz ogladanie filmow. dodam ze obecnie pracuje na toshiba satellite 4025CDT (pentium 2 300mhz, 64 ramu, windows 98) i naprawde nie narzekam. jak wiec widzicie chcialbym zeby byl to w miare tani laptopik ale chcialbym aby byl nowy. obawiam sie jednak ze nie dostane nic nowego w cenie powiedzmy 300-500$, stad moja prosba o podanie namiarow na sklepy jak i dokladna nazwe tanich laptopow, jednak nie zupelnych badziewi, poprostu aby sie nadawaly do rzeczy o ktorych napisalem (sklepy oczywiscie nie internetowe; np jak u nas mediamarkt). jesli ktos zna sklepy, "komisy" godne polecenia z uzywanym sprzetem niech takze pisze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eee no tak to sie nie da, bo stany sa tak wielkie, ze podanie pojedynczych komisow mija sie z celem. albo best buy, albo ebay. za 450$ jest tam cos takiego:Compaq Armada M700 PIII/P3/850mhz/320mb/20gb/DVD!!. fajne nie? :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi