DRC Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 wlasnie wstepnie zalalem caly uklad i...widze ze na jadrze uriela jest malutki bombel powietrza, rowniez na wylotach sa dwa bombelki...machalem juz tym na lewo i prawo ale nie moge sobie poradzic...ktos ma jakis pomysl? przepraszam jesli bylo ale robie to wszytsko ,,na goraco" i pospiech mnie goni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Włączaj i wyłączaj pompkę jednocześnie trząchając zapowietrzonym elementem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eq4ever Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Ciekawe ze Ci nie wypchnelo tych babelkow, u mnie poszly jak z bicza strzelil... Moze pompka jakas slabawa? Widze ze mamy takie samo mobo, pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 U mnie sie samo odpowietrzylo po jakichs 15 minutach pracy pompki i zassaniu wody do calego ukladu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRC Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 rzeczywiscie wystarczylo zrobic trzesienie ziemi i po problemie :) a pana od abita kv7 pozdrawiam goraco :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpapmp Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Widzicie ja mam podobny problem, do wc urzywam takich czarnych grubych przewodów, myślałem ze będa dobre, lecz po 2ch 3ch dniach zauważyłem ze to juz nie pływie woda tylko syf, lecz nie miałem czasu a teraz gdy otwarłem swoją bude zobaczyłem ze w bloku pływa pełno takich czarnych czicików.. Jak poradzicie mi to wymyć? Może powietrzem sprężonym? Czy jak? Ps.nie chciałbym otwierać bloku.. bo może mi coś nie wyjść :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...