Cyna Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 A jak uruchomić go na in 98se. Czy mi ktośwreszcie odpowie????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 A jak uruchomić go na in 98se. Czy mi ktośwreszcie odpowie????? Skoro sie nie da to sie bedziemy specjalnie produkowac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Czy ktoś wie jak zmienić częstotliwość odsiwrzania monitora w D3 ;/ ja jade na omegach 4.11 i za cholere nie moge znaleść takiej opcji do gry w windowie mam 85Hz a w D3 nie moge znaleść ;/ pomocy bo mi oczy wypali 60 Hz migotanieA jaki masz system? Niech zgadne: XP? I pewnie bez Service Packa? Zainstaluj Service Packa 1, to wtedy bedziesz miał normalne odświeżanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszPaweł Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Takie długie tematy sa bardzo nieczytelne i trudne do przegladania. Można by je podzielić na części np po 25 stron... vol1 vol2 itd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Takie długie tematy sa bardzo nieczytelne i trudne do przegladania. Można by je podzielić na części np po 25 stron... vol1 vol2 itd...A jak myślisz kto będzie tracił czas na podzielenie tego tematu? Trzeba było nie pisać tyle postów. Trzeba było pisać na temat, a nie jakieś offtopici. To że ten temat jest taki długi, to wyłącznie wina userów. Wystarczy popatrzeć na kilka pierwszych stron z tego tematu i okaże się, że tych postów w ogóle być nie powinno (nie wnoszą nic do tematu). Popatrz drogi kolego jak wygląda przyklejony temat o Half-Life 2, albo o Far Cry. Zauważasz pewne podobieństwa tych dwóch tematów z tym? Widać, że sporo userów pisze nie dlatego, że mają coś istotnego do powiedzenia ale po to żeby cokolwiek napisać :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Takie długie tematy sa bardzo nieczytelne i trudne do przegladania. Można by je podzielić na części np po 25 stron... vol1 vol2 itd...A jak myślisz kto będzie tracił czas na podzielenie tego tematu? Trzeba było nie pisać tyle postów. Trzeba było pisać na temat, a nie jakieś offtopici. To że ten temat jest taki długi, to wyłącznie wina userów. Wystarczy popatrzeć na kilka pierwszych stron z tego tematu i okaże się, że tych postów w ogóle być nie powinno (nie wnoszą nic do tematu). Popatrz drogi kolego jak wygląda przyklejony temat o Half-Life 2, albo o Far Cry. Zauważasz pewne podobieństwa tych dwóch tematów z tym? Widać, że sporo userów pisze nie dlatego, że mają coś istotnego do powiedzenia ale po to żeby cokolwiek napisać :evil: Dokladnie. A ze 100 postow jest lamiacych jeden z pkt. regulamiu dotyczacy piractwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medievil Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 witam doszedlem do momentu (ktos o to pytał wczesniej) kiedy zdobywa sie soul cube z soul cubem :D (nightmare), wiec jezeli ktos jest ciekawy jak dalej tocza sie wydarzenia to na priv, podesle saevy To bylem ja :) To moze inaczej. Jezeli gra sie zachowuje inaczej falbularnie to nie zdradzaj nic. Jezeli jest to samo to powiedz. nie powiem :) (bo nie wiem :wink: ) chcesz to moge wyslac na maila save i sam zobaczysz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszPaweł Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Crosis co się tak wymądrzasz? Trudno oczekiwać od kogoś że będzie czytał 100 stron jak ma problem i zależy mu na szybkim rozwiązaniu. Jak chcesz to pomagaj a jak nie to nie udzielaj ludziom rad w stylu; „było gdzieś na poprzednich stronach, a Tobie nie chciało się szukać”. Trochę uczynności. Pomagać a nie ganić!!!! :!: Dziwi mnie aktywność moderatorów na jednych topikach a na innych zero reakcji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Crosis co się tak wymądrzasz? Trudno oczekiwać od kogoś że będzie czytał 100 stron jak ma problem i zależy mu na szybkim rozwiązaniu. Jak chcesz to pomagaj a jak nie to nie udzielaj ludziom rad w stylu; „było gdzieś na poprzednich stronach, a Tobie nie chciało się szukać”. Trochę uczynności. Pomagać a nie ganić!!!! :!: Dziwi mnie aktywność moderatorów na jednych topikach a na innych zero reakcji... No wiesz co ? Jezeli ktos przychodzi z pokora, ze nie udalo mu sie w tych 100 stronach znalezc rozwiazania na jego problem to zawsze uzyskal pomoc. Ale jezeli przychodzi newbabie, zarejestrowany w dniu premiery DIII i wrzeszczy dawajcie kod bo nigdzie nie ma, co z a poje*** gra to dostaje zjebke i idzie sie poplakac obrazony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszPaweł Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Fakt tu masz 100% racji. Chodziło mi troche o co innego :) Chyba wiafomo o co :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Crosis co się tak wymądrzasz?Ty to powiedziałeś. Ja się nie wymądrzam. Próbuje niektórym wytłumaczyć pewne sprawy. Może to wygląda jak przemądrzanie się ale popatrz na to z tej strony. Jest jakiś problem. Problem zostaje rozwiązany na 10 stronie. Na 12 stronie 2 osoby piszą, że kilka stron do tyłu był rozwiązany ten problem. Dalej, na 13 stronie pytanie znowu się powtarza. To samo dzieje się na stronach 15,16,24 itp. Niektóre osoby mogą być zniesmaczone powtarzającym się problemem. Trudno oczekiwać od kogoś że będzie czytał 100 stron jak ma problem i zależy mu na szybkim rozwiązaniu.Z takim podejściem to nikt daleko nie zajdzie. Wielu chce, żeby im podać linka, odpowiedzieć w 10 minut na jakiś ich problem. Są tacy, co chcą mieć daną rzecz/odpowiedź zaraz, już. To złe podejście. Trochę własnej inicjatywy. 100 stron to rzeczywiście sporo, tu masz rację. Wyobraź sobie, że kiedyś czytałem temat o Morrowindzie (ponad 30 stron), bo nie chciałem zadawać pytań, które już były zadane. IMHO: pytania mogą się powtarzać ale żeby to było rzadko, a nie to samo pytanie pada w temacie 7 razy na 3 strony. Jak chcesz to pomagaj a jak nie to nie udzielaj ludziom rad w stylu;Jak mogę, to pomagam. Jak nie znam danego tematu, to się nie wypowiadam. Ale jak widzę taką wypowiedź, to staram się wytłumaczyć, że takie pomysły (podzielenie tematu na 4 części) są nierealne. Dlaczego? Bo to strasznie dużo roboty. Kto straci ponad tydzień na oczyszczaniu tego tematu? Nawet gdy moderator usunie offtopici i inne bzdury, to po pewnym czasie znowu będzie syf. Xan tworząc topic o HL2 (przyklejony) napisał Prosze jednak pisac jak najbardziej na temat i zgodnie z regulaminem ( bo kary beda surowe ) .I co? Niewielu respektuje tą wypowiedź. Często występują posty, gdzie userzy chwalą się jaki to mają transfer albo takie, które nie wnoszą nic istotnego do tematu, jakieś offtopici (patrz piractwo). Ktoś kto chce dowiedzieć się czegoś o HL2 jest zmuszony czytać jakieś dyrdymały. I mimo że moderatorzy siedzą przy tym temacie, próbują go jakoś ucywilizować, to i tak pisane są ZNOWU posty o ciach!łach. „było gdzieś na poprzednich stronach, a Tobie nie chciało się szukać”. W 99% przypadków jest to prawda :twisted: Jeżeli Ciebie w czymś uraziłem, to przepraszam. Nie było to moim celem. Nie chcę wywoływać jakiejś kolejnej wojny (i tak mamy ich pełno w realu). Pozdrawiam, Crosis. PS. Zapytaj się moderatorów co sądzą o tym co powiedziałem i czy Twój pomysł - podzielenie tematu o Doomie 3 - ma sens i jakie koszty muszą być poniesione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszPaweł Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 ŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹeeeeeeeeeeeewwwwwwwwww wwww http://www.ebaumsworld.com/dubdub2.html PAX DECET ALMA HOMINEM, GAUDET FERA BELUA BELLO. Tak więc PACEM IN TERRIS Crosis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Dobra skasujcie ten temat w końcu, bedzie 111 stron lżejsze forum :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Chodze sobie, chodze po stronkach, a tu nagle JEB ! http://gry.o2.pl/pliki/?co=download&id=757 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Sorka ale mam głupią prośbę,mainowicie czy da sie jakoś wyciągnąć lub gdzieś ściągnąć lub dostać Ten śmiejący się głos,który sie czasem ni skąd ni z owąd pojawia w pewnych momentach gry.(grałem u qmpla i mi sie spodobał bo to chyba książe ciemności nie wiem bo nie grałem długo). Jeśli tak to czy ktoś mógł by mi go wysłać na maila lub przez GG, Byłbym bardzo wdzięczny Jest mi on barrrrrrrrrrrrddddzzzzzzzooooo potrzebny :D :D GG: 1202944 E-mail death@vp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Chodze sobie, chodze po stronkach, a tu nagle <font color=red>[ciach]</font> ! http://gry.o2.pl/pliki/?co=download&id=757 to jest normalne demko dooma3 tylko glupek jakis dopisal ze dodatek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 A niech mnie i tego gamonia szlag trafi :) UPDATE Ale za to mam niezly konsem dla tych co sie zajmuja moddingiem. Najszczegolowszy mod jaki widzialem. http://www.thebestcasescenario.com/project...doom3log_1.html Jeszcze niedokonczony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 o fuck, ale kolo ma łeb czekam az skonczy moda ciekawy jestem jak wyjdzie!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medievil Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Sorka ale mam głupią prośbę,mainowicie czy da sie jakoś wyciągnąć lub gdzieś ściągnąć lub dostać Ten śmiejący się głos,który sie czasem ni skąd ni z owąd pojawia w pewnych momentach gry.(grałem u qmpla i mi sie spodobał bo to chyba książe ciemności nie wiem bo nie grałem długo). Jeśli tak to czy ktoś mógł by mi go wysłać na maila lub przez GG, Byłbym bardzo wdzięczny Jest mi on barrrrrrrrrrrrddddzzzzzzzooooo potrzebny :D :D GG: 1202944 E-mail death@vp.pl odtwarzalem wszystkie pliki muzyczne winampem, ale teraz nie moge bo ferment c poszedl, nie wiem czemu nawet, jak dojde to dam znac (pliki pak4 i inne z rozszerzeniem pak czy jakos tak, rozpakuj WINCMD i probuj) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medievil Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 A niech mnie i tego gamonia szlag trafi :) UPDATE Ale za to mam niezly konsem dla tych co sie zajmuja moddingiem. Najszczegolowszy mod jaki widzialem. http://www.thebestcasescenario.com/project...doom3log_1.html Jeszcze niedokonczony. ale wypas, typki ladnie maja pod deklem.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Tylko że ja nie mam Dooma :/ Dało by sie to załatwić przez gg lub maila ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medievil Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 jak juz napisalem wyzej: jezeli dojde to dam znac bo nie pamietam jak i co zainstalowalem, ze te pliki szly na winampie (teraz blad wywala "invalid files type" :? byc moze to jakas blahostka, ale nia mam zielonego pojecia o co chodzi ) , chwilowo mam troche wazniejsze zajecia na glowie wiec cierpliwosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Witam. Niewiem, czy była już o tym mowa w tym topicu (cały ma 117 stron a czytać tego nie zamieżam :)) czy nie, ale napisze o tym. Czy widzieliście to: http://doom3.fpp.pl/?pl:picture:potd:455::: ? Jak to osiągnąć? Pewnie jakiś program do optymalizacji grafiki. Ale bardzo ciekawe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 jak osiągnąc co? taki poziom grafiki czy na voodoo odpalić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 jak osiągnąc co? taki poziom grafiki czy na voodoo odpalić? To i to :) Skoro ta gra "poszła" na VooDoo 2 i ma 44 fps to może i na moim Geforce 4 mx pójdzie :) he he Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 doom3 bez problemu chodzi na geforce mx, czemu miałaby nie chodzić 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi_tom Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Witam, mam pytanko czy ma ktos moze z was spolszczenie do dooma 3? Z checia bym pogral jednak moj angielski lezy :( Wiem ze jest polska wersja moze polskie texty sa zawarte tylko w jednym pliku? z góry dzieki, pozdrawiam, Yoshi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 btw dlaczego ten topic nie przyklejony jeszcze? HL2 od razu, nawet stworzyli Chyba ktos tu z moderów ID nie lubi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 On JUZ nie jest przyklejony. Dyskusja na temat D3 znacznie oslabla z sil, wiec odkleili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...