Skocz do zawartości
Corso

Doom 3

Rekomendowane odpowiedzi

gdzie idzie wyłączyc af 8x????????????????????????????????

z tego co gdszies wyczytalem to przy High samo sie włacza anizo x8

dla tych co sie zastanawiaja ile plansz w doomie jest .. albo iel im zostalo do konca

to od samego dolu pokolei plus jeszcze jedna ostania plansza na ktorej czeka nasz tylko dluuuuugi spacer, secret ID software i boss

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pisalem wczesniej juz pare stron temu ..6-7

bo robilem duze przerwy miedzy czasie .. :D

tak w sumie przez jedne wieczor i nastepnego dnia od rana (u mnie rano do 12 - 13 :)

nie sugerujcie sie datami przyscreenie wyzej po jak sie włączy potem mape jeszcze raz albo jaksi save odtworzy top sie przestawia na nową ( co zreszta jest logiczne)

a ja potem jeszcze testowalem sobie rozne mapki

tak czasu spedzonego nad gra z 12h moze wyjsc :D

Chaos, czy ja dobrze widzę; zacząłeś grać o 10 wieczorem drugiego sierpnia, a skończyłeś o piątej rano 3go?

:lol:  

MANIAC  8)

wiesz AvP 2 wszystkimi rasamo dokladnie 2h35min :))

przeszedlem na graniu mam na to 6 swiatkow .. :)

koledzy "na graniu" poszli na obiadki a jak wrócili ja konczylem ostania rasa (na koniec obcym :D) i poakzalem im wszystkie filmiki itp :))

a do Red Faction siadlem o 23 a rano jak koledzy wstawali na zajecia o 7 tluklem kody do bomby na koncu :DD

a oni pytali co tak wczesie wstalem :D

sie troche gra w FPP :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie krytyczna sytuacja, potrzebna pomoc.
Potrzebuja save z poziomu trudności Veteran - sam koniec piekła albo początek walki z bossem ktory strzeże Soul Cube'a. Czy ktoś mi pomoże?

bardzo was prosze o pomoc :)

Edytowane przez Simplex

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie krytyczna sytuacja, potrzebna pomoc.
Potrzebuja save z poziomu trudności Veteran - sam koniec piekła albo początek walki z bossem ktory strzeże Soul Cube'a. Czy ktoś mi pomoże?

bardzo was prosze o pomoc :)

Edytowane przez Simplex

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(at) Chaos, ile tak godzin na oko zajmuje przejście całego D3?

matematycznie patrząc...około 6h mu zajeło :)

za to moj znajomy przechodził NON STOP 19h..szedł powoli, oglądajac sie za siebie, szukajac secretów itd. Zawalił czesc dnia, cala noc, pare kaw i tyle przeklenstw ile sie dalo :) Najpiekniejsza akcja jaka widzialem u niego: idzie idzie, zdechło swiatło, zapalił latare, idzie idzie cos sie poruszyło , poswiecil latara na sciane a tam jakis przyklejony skurczybyk :P I zginoł bo mial 8 zycia :D

A ja bed emial GF 256 albo GF2MX400 :P Nareszcie pogram jak człowiek !! (640x480xLow lol)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(at) Chaos, ile tak godzin na oko zajmuje przejście całego D3?

matematycznie patrząc...około 6h mu zajeło :)

za to moj znajomy przechodził NON STOP 19h..szedł powoli, oglądajac sie za siebie, szukajac secretów itd. Zawalił czesc dnia, cala noc, pare kaw i tyle przeklenstw ile sie dalo :) Najpiekniejsza akcja jaka widzialem u niego: idzie idzie, zdechło swiatło, zapalił latare, idzie idzie cos sie poruszyło , poswiecil latara na sciane a tam jakis przyklejony skurczybyk :P I zginoł bo mial 8 zycia :D

A ja bed emial GF 256 albo GF2MX400 :P Nareszcie pogram jak człowiek !! (640x480xLow lol)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe .. ja tez sekrety obczajalem :) nie pekajcie .. po prostu w zadymie idzie szybciej ..

włązilem w rozne dodatkowe szby wentylacyjne prowadzace do broni ..

czytalem logi ...

np zeby dostac wczesniej BFG to jest ono schowane w jendym pokoju do ktrego wejsci nei mozemy ..

ale na drzwaich jest imie i nazwisko kolesia .. wystarczy sie cofnac do jego PDA i tam jest cos o tym ze chlopaki zmieniali 0 na 3 .. wbijasz 931 i wchodzisz po BFG :) ... mniam :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pytanie z troche innej beczki ale nadal D3

nie wiecie skad mozna ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> nie obcietego splash.bmp ??

probowalem dorobic gore photoshopem ale te szesciokaty nie pasuja do siebie..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zawsze biore najwzyszy jaki jest :)

ze najtmer zablokowany byl to tluklem ten zaraz nad nim :D

naprawde nie wierzysz ze ktos moze dobrze grac w FPP .. są odemnie lepsi ..

[mały szpan]

grales kiedys w q3?

http://www.uvm-clan.prv.pl/ najlepszy polski klan Rocket Arena 3 w polsce

zobacz kto znajduje sie w Team na samym dole (niestety juz jako inactive .. bo nie mam czasu i warunkó zeby pograc)

[/mały szpan]

:D

P.s Painkillera tez przeszlem na TRAUMA ..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

If your texture quality seems low try this!

image_downSizeBumpLimit

image_downSizeLimit

If you have the bug that I and many others have, when you autodetect your card, sometimes it won't reocgnized it, and will say your card only has 64 mb, which mine doesn't because it's an x800pro :P. These values will be set to 256 which is low quality textures for 64 mb cards, 512 is for 128mb, and 1024 is for 256mb cards. Alot of my textures were blurry and looked like crap, I changed mine to 1024, instance pixel perfect image :)

A u Ciebie w configu wygląda to tak:

....

seta image_downSizeLimit "256"

seta image_downSizeBumpLimit "256"

I tu jest pies pogrzebany :] masz ustawiony najmniejszy rozmiar textur czyli 256x256. Spróbuj może pozamieniać na 512 i 1024 i zrób jeszcze raz testy.

sprawdze ale czemu tak gra sie ustawila ?? no bo jak podajesz mam 64MB na pokladzie grafy ale textury wygladaja b ładnie widac to na moich screnach wiec nawet nie widze potrzeby ich zmiany jednak z ciekawosci sie tym pobawie(jedynie z bardzo bliska ichjakosc jest gorsza z daleka pewnie roznica znikoma jak zwykle przy texturach)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chaos - mam pytanie...

Czy to nie nudne byc bardzo dobrym w kazdego FPP i przechodzic go bez emocji na wyscigi? Wydajke mi sie ze Doom to giera gdzie powinno sie lazic, rozwalac, srac w gacie ;) (takie moje zdanie :P ) itd. a nie byle do przodu z BFG ;) oczywiscie przesadzam ale kurcze, mnie by to nudziło...

A co do Quaka 3 tez kiedys gralem w klanie, mało znanym, raczej robilismy spary miedzyklanowe na nizszym poziomie (BFG Clan) ale i tak wymiatałem z railem, wszyscy mnie nienawidzili ;) Czasami nie dawali mi grac albo usowali raile z serwerow jesli byl TDM <lol> To byly czasy...a teraz kurde mnie boty na Novice potrafia zabic <lol> A szkoda ze w doomie 3 jest tylko 5 map :| To powinno byc a'la quake 3 w multi jak dla mnie...tylko z cieniami i chowaniem sie po katach itd...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ee .. ja nie rozumiem was ... ja nie gnalem na oslep ..

sralem se po majtach i lazilem po ciemnych korytarzach .. generlanie w grze nie zginelem za duzo razy (dokladnie 2)

szłem szybko (czytaj: z włoczonym SPRINT) do przodu gdy trzeba bylo a(a czasem zatrzymywalem sie by poogladac .. pozatym zrobnilem w grze kolo 100 screenow tego co mi sie podobalo) nie mialem problemu z rozgryzieniem co robic bossowi itp ..

to nie wyscig tak wyszlo po prostu ..

dziwne waze podejscie

co do tego BFG to jest pomieszczenie z duza szyba i widac je w takim pojemniku oraz na ekranie monitora .. nie pamietam a ktorym levelu .. ale normalnie daja je bardzo pozno

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ee .. ja nie rozumiem was ... ja nie gnalem na oslep ..  

sralem se po majtach i lazilem po ciemnych korytarzach .. generlanie w grze nie zginelem za duzo razy (dokladnie 2)

szłem szybko do przodu nie mialem problemu z rozgryzieniem co robic bossowi itp ..

to nie wyscik tak wyszlo po prostu ..

dziwne waze podejscie

ja tylko sie pytalem, nie linczuj :) nie mam nic do tego, jestem pelen podziwu, a co do giniecia to ja zdechlem 2 razy na poczatku gry na najlatwiejszym <lol> moze to przez supoer mega 15fps i zgrzyty przy obracaniu sie? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

panowie :cry: czemu mi tak hdd mieli jak gram w ta gre przez to mam slajdy jak cholera nawet wgralem nowy system xpsp1 i dalej to samo gram na:

barton2500

ati 9500pro 128MB

epox8rda+ 2x po 256kingston333 dualddr

HDD Maxtor 120 8mg cache ATA 133

bufor mam ustawiony na 1024na1024

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnie gralem w doom3 i doszedlem do miejsca w ktorym dalej nie wiem co robic.. tak dokladniej to dostalem transmision card od zranionego kolesia i przy jednym komputerze pisze "insert transmission card", gdy podchode i naciskam to nic sie nie dzieje.. dodam tez ze na prawo od tego kompa znaduja sie zamkniete drzwi, ponizej ss

http://remek.anti-freez.net/pictures/doom.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5min temu gadalem z POWERED BY AMD na gg bo u niego gra strasznie haczy ;] a u mnie nie ;] jzu wiemy czemu ta kjest , przynajmniej mozemy sie domyslac otóz jego wersja gry to 1.0.1232 a moja to 1.0.1262 a wiec nowsza ;] nie wiem co panowie z ID w niej zmienili ale smiga az milo :] jak na screnach z okolic 15, strony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam, mi tez gra nie chodzi jak malina musze sie przyznac, da sie grac ale sa momenty ze az mi sie przykro robi, hmmm nie wiem co jest grane, nie mam co prawda 384 ramu ale myslalem ze bedzie lepiej ...

ps

mozna trzymac jednoczesnie latarke i giwere???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam, mi tez gra nie chodzi jak malina musze sie przyznac, da sie grac ale sa momenty ze az mi sie przykro robi, hmmm nie wiem co jest grane, nie mam co prawda 384 ramu ale myslalem ze bedzie lepiej ...  

ps

mozna trzymac jednoczesnie latarke i giwere???

z 256ramu to na zadnym kompie plynnie nie bedzie...a co do latarki i giwery to nie, mam nadzieje ze to zmienia jakos w paczu czy czyms...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem w MONORAIL Facility Transport i w mision objectives mam "override airlock" i trzeba wpisać do komputera kod ale go nigdzie nie znalazłem ani w mailach ani nigdzie. Jak ktoś pamięta to please help. dla lepszej orientacji to jest pierwszy raz jak trzeba wpisywać kod do komputera żeby przejść dalej a na dole ekranu pisze "Site 2 Boarding Platform"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi