mechl!k Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Ide do wanny czekac na grafe i zasilacz :[Axl2000 tylko spokojnie... :wink: Zagrasz w DOOM III - nie załamuj się... :D Żeby czasem nie było na Tweaku newsa że znaleziono kogoś martwego w wannie.... :wink: :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 drak zamknij sie bo dym robisz i bedzie dym idz sie wal albo zwal jak sobie lubisz dobrze zrobić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 drak zamknij sie bo dym robisz i bedzie dym idz sie wal albo zwal jak sobie lubisz dobrze zrobić A kulturalniej nie można? :evil: Nie zdziw się jak owoca dostaniesz.... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johar Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 w tym wypadku draak_2002 mial racje takze stfu kochanie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeCet99 Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 pecet99 pytam się bez żadnej ironii działa ci ten doom wogóle na twojej karcie i jak? Chodzi i to bardzo ładnie. Gdzieś tam z początku tego topiku są moje wyniki w "timedemo demo1" ale one są jusz nieaktualne bo po zainstalowaniu Catalystów 4.9 beta i zrobieniu wszystkiego co pisali goście żeby przyśpieszyć (z tymi pamięciami itd) mam teraz w timedemo demo1 29,8 fpsów za pierwszym uruchomieniem i 34,9 za drugim uruchomieniem Na ustawieniach HIGH QUALITY (czyli z ANIZO 8x i bez AA), Bez cieni, w 1024x786 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monkas Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Puknijcie sie wszyscy w glowy przeciez kazdy z nas ma napewno chociarz jedna piracka plytke wiec niewiem o co wam chodzi. Gdyby gry byly tansze to niebyloby piratow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Jedyne co Lukasrz zmienial testujac to z ustawien UH wylaczyl only AFx8. Pewnie pozniej kombinowal jeszcze z konfigiem zeby miec jeszcze lepszy framerate i wyszlo z tego skompresowanie tekstur. Musze zobaczyc do swojego konfiga czy moze gra sama nie zmienia tekstur do compresed. Bylby to nonsens no ale na wszelki wypadek sprawdze jak wroce z pracy. Czy moglbys mi, o wielki obronco moralnosci i posiadaczu absolutnie kazdej legalnej wersji gry, pokazac zdjecia oryginalnego box'a Doom'a3. Wiesz, jutro wybieram sie do sklepu i chcialbym gre szybciej na wystawie znalezc. PS. Nie napisalbym tego posta, gdyby nie dziesiatki jego postow potepiajacych moderatorow i userow za to, ze graja na piratach... PPS. W kolege, ktory ci przywiozl gre zza granicy nie uwierze, bo gry ciagle nie ma (przynajmniej na oxford street w virgin, heh) Juz to kiedys tlumaczylem. Nie lubie Cie wiec Cie omine szerokim lukiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Puknijcie sie wszyscy w glowy przeciez kazdy z nas ma napewno chociarz jedna piracka plytke wiec niewiem o co wam chodzi. Gdyby gry byly tansze to niebyloby piratow. Ojjj... dziwiłbyś się.... Są jeszcze uczciwy ludzie.... I nie osądzaj jednej osoby jako "WSZYSCY"... A poza tym... umiecie czytać? Co jest w nagłówku? >>> DOOM 3 - THE LEGACY <<< Więc tegio się trzymać... :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 robicie a mówicie b a za owoce dziękuje mamuśka była na bazarku i wystarczająco kupiła a co do karty peceta to jednak widać że za tą kase 9550 to miód skoro mu tak doom chodzi bez bicia bez żalu wychodze z lokalu(weżcie troche zluzujciemoże nara ide się nawalic bo żem alkoholik i gandzia like too buziaczki papa :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 drak zamknij sie bo dym robisz i bedzie dym idz sie wal albo zwal "draak_2002", ciezko ci przepisac poprawnie ksywke? Wybaczam, bos pewniakiem mlody, zapewne glupi, a dodatkowo tym mnie rozbawiles... Chill out, po 4x stronach tego samego przyda sie chwilowo zmiana tematu. Zmiana dodam pozorna, bo przeciez Kaeres wstawi nam tylko zdjecie oryginalnego pudelka z gry doom3, zeby nam sie wszystkim ja wygodniej odnajdywalo w skelpie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zelek Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Czy ktos juz zainstalował te nowe catalysy, jestem ciekaw czy cos zmieniły?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZATOICHI Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 W DooM3 nie ma zadnych efektow, ktorych nie wyswietli gf3 lub 4ti. Jedyne dlaczego screeny moga sie roznic to po prostu, ze radeony moge oferowac lepsza ostrosc ale i tak w to watpie. poprawię kolegę ... :roll: z tego co pamiętam to gracze posiadający RADKI mają w tej grze 2 rzeczy lepsze. primo - duzo lepiej wyglądające metaliczne powierzchnie.wiem bo widzialem u znajomego...np strzelba itp (to najlepiej w ruchu zobaczyc screeny tego tak nie oddadzą) secundo ...efekty rozgrzanego powietrza i związane z tym deformacje obrazu (wiecie ..tak jak asfalt latem :) ) to tyle ..jesli ktos ma cos do dodania lub poprawienia to proszę smiało :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monkas Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Monkas napisał: Puknijcie sie wszyscy w glowy przeciez kazdy z nas ma napewno chociarz jedna piracka plytke wiec niewiem o co wam chodzi. Gdyby gry byly tansze to niebyloby piratow. Ojjj... dziwiłbyś się.... Są jeszcze uczciwy ludzie.... I nie osądzaj jednej osoby jako "WSZYSCY"... A poza tym... umiecie czytać? Co jest w nagłówku? >>> DOOM 3 - THE LEGACY <<< Więc tegio się trzymać... Sorki moze troche mnie ponioslo ale to tylko dlatego ze wy sie klucicie a mi niema kto pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Trzymac sie tematu i jakiegos poziomu wypowiedzi. Bo jak ja wpadne i zrobie porzadek to 10 banow sgj z jednego dnia to bedzie przy tym pikus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axl2000 Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Ide do wanny czekac na grafe i zasilacz :[Axl2000 tylko spokojnie... :wink: Zagrasz w DOOM III - nie załamuj się... :D Żeby czasem nie było na Tweaku newsa że znaleziono kogoś martwego w wannie.... :wink: :wink: :wink: Ok wrocilem, karte/zasilacz bed emial na poczatku tygodnia zapewne ech...teraz sie zastanawiam czy dobrze zrobilem oszczedzajac 50zl i kupujac Modecoma 350W zamiast CHiefteca 360W hmh...aaa olać :| najwyzej znowu cos sfajcze :| A tedy do utopie sie bezwarunkowo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Catalysty 4.9 w timedemo daja dokladnie nic, ale w grze jako takiej, odczulem lekkie przyspieszenie, juz nie doczytuje na prawo i lewo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 to może ja teraz napisze coś dla numerologów: Swieżutko przetestowane: P4 2.4@3.0 R9800pro (350/700) no AA, no Shadows 1024x768 ULTRA HIGH - 39,7 1024X768 HIGH - 51,0 1024X768 MEDIUM - 56,9 1024X768 LOW - 57,1 Jesli chodzi o dżwięk to połączenie Audigy2 + dobry zestaw 5.1= 8O , efekty są 1 klasa!!! nie wiem jak na zintegrowanych dżwiękówkach, nie sprawdzałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bad_boy Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Mi po zmianie wartości cahce z 20 na 96 w configu wynik w time demo na niekreconej grafie skoczyl z 38 do 44 fps,oczywiscie w 1024 wszystko na high Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Moja reflaksja na temat gry: Co by niemówić ostnia gra która miała równie dobry klimat grozy to Alien vs. Predator 2, a od premiery tamtej gierki minęły już prawie 3 lata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali26 Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 skad mozna sciagnac demo mozecie podac jakies limki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 skad mozna sciagnac demo mozecie podac jakies limki www.onet.pl w wyszukiwarce wpisz haslo "Przychodzi Rywin do Carmacka" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axl2000 Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 skad mozna sciagnac demo mozecie podac jakies limki jak mi znajdziesz demo to dostaniesz buzi <lol> NIE MA DEMA, chyba ze chodzi ci o demo inaczej ale to nie tu z takimi pytaniami :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Mam pytanie odnośnie D3, a raczej jego parametrów technicznych / wymagań :) 256 SDramu Dureń 930 (850 :wink) i.... na GF MX 200 - wyciąga 0-3/4 FPS I.... moje pytanie brzmi - czy jest sens porzyczania od kolegi GF 4 Ti 4200 ? Jak duży może taki zabieg przynieśc wzrost wydajnościowy ? :) Dzięki za odpowiedzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axl2000 Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Mam pytanie odnośnie D3, a raczej jego parametrów technicznych / wymagań :) 256 SDramu Dureń 930 (850 :wink) i.... na GF MX 200 - wyciąga 0-3/4 FPS I.... moje pytanie brzmi - czy jest sens porzyczania od kolegi GF 4 Ti 4200 ? Jak duży może taki zabieg przynieśc wzrost wydajnościowy ? :) Dzięki za odpowiedzi... no do 10fps moze w porywach dojdzie na moje oko, skonfiguruj plik...konfiguracyjny ;) moze pomorze z deka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Mam pytanie odnośnie D3, a raczej jego parametrów technicznych / wymagań :) 256 SDramu Dureń 930 (850 :wink) i.... na GF MX 200 - wyciąga 0-3/4 FPS Jak kolega ma 4Ti to pewnie ma tez lepszego proca/ram , wiec ja bym od razu calego kompa zabral bo po co dwa razy chodzic . A na tym celku to sie rozpedzi to 15Fps max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Hmmm... z tym całym kompem to jest dobry pomysł, ale nie wiem czy wypali, wszystko zależy od mojego MeHow'a : ) ; ) Rany Julek, czego się dla gry nie robi... :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Mam pytanie odnośnie D3, a raczej jego parametrów technicznych / wymagań :) 256 SDramu Dureń 930 (850 :wink) i.... na GF MX 200 - wyciąga 0-3/4 FPS Jak kolega ma 4Ti to pewnie ma tez lepszego proca/ram , wiec ja bym od razu calego kompa zabral bo po co dwa razy chodzic . A na tym celku gdzie ty tam celka widzisz ? IMO gra na takim configu w doom3 nie ma sensu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 dobra ja juz nie komentuje zadnych wypowiedzi tylko gram i sie smieje z niskiej wydajnosci ATI w OpenGL :lol: radek 9500PRO giń :twisted: ja juz nic nie mowie ;] posiadacze gef4ti grajmy :D :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeffrey Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Kurcze myslalem ze sobie pogram w d3 a tu lipa 10fps :( myslalem ze jakies modyfikacje w cfg pomoga Musze sie pochwalic ze w FarCry po drognych modyfikacjach mam od 30 do nawet ponad 100fps patrzac na sciane wszystko na low tekstury na ultra high OpenGl 800x600 16bit :) ale ponizej 30 nie schodzi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 A poza tym... umiecie czytać? Co jest w nagłówku? >>> DOOM 3 - THE LEGACY <<< Więc tegio się trzymać... :evil: Nie wiem, nie wiem, moze sie nie znam... ale wg. mnie LEGACY znaczy SPADEK, a nie to co ty miales na mysli ;] ;] ;] Hmmm... z tym całym kompem to jest dobry pomysł, ale nie wiem czy wypali, wszystko zależy od mojego MeHow'a : ) ; ) Rany Julek, czego się dla gry nie robi... :> A bierz to pudło ;] ;] ;] tylko... jak coś popsujesz, to masz w twarz ;] ;] ;] ... no i nie waż mi się kręcić mojego antka bardziej na tym codegenie ;] ;] ;] . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...