SGJ Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 hot_lopez, zmiana odswiezania w "Refresh RateOverrides" działa na 100%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zelek Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 lukasrz---> Musisz z rozpedu przeskoczyc na ta platforme! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 A ja mam identyczny problem jak Skunek :evil: gra scina się po jakiś 5 minutach (robią się paski - arty) :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Ludzie POMOCY! jak mam pokonać GIGANTYCZNEGO POTWORA w PRIMARY EXCAVATION- Artifact Dig ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CougaR2 Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Aktualnie mam stery 4345, czy do tej gry powinenem zinstalować nowsze? Mimo podmiany Configa ręce mam cały czas żylaste(patrz wyżej) I jeszcze jedno, lukasrz na twoich screenach masz 59 fps. Jest tak cały czas? U mnie też tyle poleciała, ale przy pracujących maszynach i dużych pomieszczeniach czasami sapda poniżej 10 p.s. Zmiana w sterach nie pomogła, ale ja używał refreshlock'a Zainstaluj sobie najnowsze tj. 6177 :!: Bylo o tym juz wczesniej ale po co czytac, lepiej zadawac pytania na ktore padla juz kilka razy odpowiedz :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSour Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Może mi ktoś powiedzieć dlaczego ręce wyglądają tak jak wyglądają? A jak masz w sterownikach ustawione, na wydajnosc czy na jakosc? Jesli na wydajnosc to zmien na jakosc i bedzie dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 apropo odswiezania ..... konsola -> r_displayrefresh "100" czy 120 czy ile tam kto woli ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverace Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Czy jest na forum jakaś osoba , która może mi załatwić orginalnego dooma 3 ?? Na kazzie jest dużo linków do dooma 3 , czy któryś jest prawdziwy , który ? Pozdrawiam !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 :!: Edytuj posta, bo pewnie jak moder zobaczy to nowego juz nie napiszesz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Iverace tzn jak zalatwic? Chcesz sobie zamowic z zagranicy przez kogos? ;) Jeszcze z kaza wyskakuje, litosci :( Pain --> Co do kodu w Monorail to sprobuj jednego z tych :) Charles Hollies Monorail EAP Director General General Access Cabinet #054 code: 142 Karl Cullen Monorail Security Personnel Delta Security Two cabinets adjecent to security office, code: 364 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Mam pytanie skad wy bierzecie te kody, ktore sie wpisuje do takich duzych szaf z amunicja i bronia (domniemuje), podchodzi sie do niej i jest taka konsolka i trzeba wpisac 3 cyfrowy kod, ale skad go sie bierze ???? i jeszcze jedno zna ktos jakies configi optymalizowane pod RV360? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Czy jest na forum jakaś osoba , która może mi załatwić orginalnego dooma 3 ?? Na kazzie jest dużo linków do dooma 3 , czy któryś jest prawdziwy , który ? Pozdrawiam !! www.ultima.pl <== tp jest dobry link... a tak po za tym to miło sie rozmawiało :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Mam pytanie skad wy bierzecie te kody, ktore sie wpisuje do takich duzych szaf z amunicja i bronia (domniemuje), podchodzi sie do niej i jest taka konsolka i trzeba wpisac 3 cyfrowy kod, ale skad go sie bierze ???? i jeszcze jedno zna ktos jakies configi optymalizowane pod RV360? 8) Sa czesto w mailach, nagraniach audio itd :D Albo mozna z netu sciagnac wszystkie kody :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 oj tego sie balem mam z 100 nie przeczytanych maili :D a co do tych konfigow to jak ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CougaR2 Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 oj tego sie balem mam z 100 nie przeczytanych maili :D a co do tych konfigow to jak ?? :)Kurde chlopie litosci, na poprzedniej stronie masz tego konfiga :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Autor Spirit Driver umiescil w necie takiego autoexeca... Zobaczcie jak to dziala u was, ja juz usunalem gre :D //best quality and best performance for R3XX/R4XX by knyz , bonne qualité et bonne //performance for R3XX/R4XX par knyz seta image_downSize "1" seta image_forceDownSize "1" seta image_lodbias "-2" ... ... seta image_downSizeBump "512" seta image_downSizeSpecular "64" Wlasnie przetestowalem i sie przestraszylem wlasnego cienia buhahah ale ze mnie lol :lol: Co do jakosci to chyba ale niewiele sie polepszylo i lepiej smiga jak duzo potworow jest naraz nie tnie tak. To tyle lece testowac dalej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Widziałem na jednej stronie , odnosnik na Rage3D -chyba , jaka jest ogromna różnica w trzecim Doomie gdy ustawimy w sterownikach opengl jakość Vs wydajnosć to tak jak by były dwie różne gry , przy najsłabszych jakosciowo ustawieniach Doom3 wyglądał jak by miał tekstury z czasów Quake2 :) o dziwo sprawdzałem w FAR CRY tam takiej różnicy nie było ,owszem to gra pisana pod DX9.0 ale czy to by miało oznaczać że w Doom3 i ogólnie w OpenGL oszukiwano /zaniżano jakosć textur Dodam że owy test / zmiana ustawień przeprowadzana była tylko z poziomu ustawień sterownika OpengL w konfigu doom3 wszystko było w ustawieniach HighQuality !!! czyli jakie to HighQuality skoro z poziomu sterownika mozna zaniżyć jakość textur a tym samym zwiększyć framerate nawet od 30-40% ,>???? był taki cudak co to na GF 4200/4400 grał ? ( chyba oglądał sciany) w Ultra ustawieniach :) :) czytam o tej grze od 5 dni na wielu stronach ale drugiego takiego "cudaka" nie trafiłem Cudak ten pewnie ustawił w Doom3 UltraQuality potem zszedł na minimum w ustawieniach jakosci z poziomu sterowników , trza mieć nasrane w głowie ,albo być całkiem zielonym żeby takie cuda wyprawiać a potem o nich pisaćna poważnym Forum Pozdrawiam wszystkich takich cudaków ;) I nie Grajcie w pirackie kopie DOOM3 , bo z tego co wiem to juz wnioski o przeszukanie mieszkań piszą , od poniedziałku zaczynają chodzić po domach , w pierwszej kolejności Katowice i okolica tu policja ponoć nadgorliwa w stosunku do piratów ;) łatwiej skasować biednego pirata niż uzbrojonego w nóż bandziora ,nieprawdaż ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StePan Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 A ja mam identyczny problem jak Skunek :evil: gra scina się po jakiś 5 minutach (robią się paski - arty) :idea: Ja mam dokładnie to samo , próbowałem już chyba wszystkiego , zmiana sterów itp... coś mi się zdaje że to zmiana biosu z radka PRO na XP tak krzaczy się z Doom’em. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CougaR2 Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 ... był taki cudak co to na GF 4200/4400 grał ? ( chyba oglądał sciany) w Ultra ustawieniach :) :) czytam o tej grze od 5 dni na wielu stronach ale drugiego takiego "cudaka" nie trafiłem Cudak ten pewnie ustawił w Doom3 UltraQuality potem zszedł na minimum w ustawieniach jakosci z poziomu sterowników ,[ ... Dzizys, nastepny :? n/c :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 A ja mam identyczny problem jak Skunek :evil: gra scina się po jakiś 5 minutach (robią się paski - arty) :idea: Ja mam dokładnie to samo , próbowałem już chyba wszystkiego , zmiana sterów itp... coś mi się zdaje że to zmiana biosu z radka PRO na XP tak krzaczy się z Doom’em. Hmm nie bardzo mi się che od nowa flashować bios :evil: ale jak trzeba to może wieczorem zrobie . .. :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Iverace tzn jak zalatwic? Chcesz sobie zamowic z zagranicy przez kogos? ;) Jeszcze z kaza wyskakuje, litosci :( Pain --> Co do kodu w Monorail to sprobuj jednego z tych :) Charles Hollies Monorail EAP Director General General Access Cabinet #054 code: 142 Karl Cullen Monorail Security Personnel Delta Security Two cabinets adjecent to security office, code: 364 ej ale to jest kod do ammo - działa :) ale chodzi mi o ten komputerek z kodem obok :) pomozesz ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 lukasrz---> Musisz z rozpedu przeskoczyc na ta platforme! dzieki , odpalam gre i prubuje tylko nie wiem skad mam skakac ? z gory tam gdzie jest komputerek ? na to co jest przede mna na 1 screnie ?? bo prubowalem ale nie da rady za słabo skacze ;] to nie małysz :D proboje jakby co odezwe sie jescze do ciebie, dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 oj tego sie balem mam z 100 nie przeczytanych maili :D a co do tych konfigow to jak ?? :)Kurde chlopie litosci, na poprzedniej stronie masz tego konfiga :? Na poprzedniej stronie jest ale dla R3xx i R4xx a uwierz ze ja widze roznice miedzy RV3xx a R3xx jak ty nie widzisz to nie odpisuj :/ lukasz zeby na to wskoczyc musisz trzymac SHIFT - czyli dopalanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Shifta trzymaj, shifta trzymaj :!: :!: :D A propos wie ktos jak wlaczyc zeby caly cas biegl bo nie chce mi sie trzymac klawisza caly czas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 dzieki masterzy !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Szybka pomoc: Jestem w Delta Labs Sector 2a i mam coś zrobić z jakimś teleporterem plazmowym czy coś takiego. Siedzie jakiś doktorek i każe mi sie spieszyć, co tam trzeba zrobić bo już chodze godzine i sie nudze.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sOuL Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Shifta trzymaj, shifta trzymaj :!: :!: :D A propos wie ktos jak wlaczyc zeby caly cas biegl bo nie chce mi sie trzymac klawisza caly czas. IMHO Chyba sie nie da, probowałem, ale bezskutecznie, jest polecenie in_alwaysrun 1, ale dziala tylko na mp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Którego września będzie Doom3 po polsku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zelek Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Shifta trzymaj, shifta trzymaj :!: :!: :D A propos wie ktos jak wlaczyc zeby caly cas biegl bo nie chce mi sie trzymac klawisza caly czas. Ale na co ci to :?: przecierz w Doomie jest ten pasek stamina, i kiedy sie skonczy a dosc szybko sie konczy, trzeba troche poczekac az znow urosnie, wiec nie mozna ciagle biegac :!: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pok Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 adi_k mam ten sam problem tlko ze ja utknąłem troche dalej mianowice mam przed soba coś takiego [] [] [] [] [] [] [] [] [] do tego jest tam taki dźwig który wyciągam takie ponumerowane klocki.Brakuje tam 2 klocków i nie wiem co ja mam z tym zrobić :( pomużcie.czytałem ze pare osób juz przeszło całego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...