Elbios Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 GRA JEST LIPNA !!!!! GRA JEST MIODNA !!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Jestem w pierwszym levelu o piekła "Hell" długie to jest, bo mi normalnie psycha wysiada przy tej gierce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 GRA JEST LIPNA !!!!! nie to nierealne co piszesz:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@nders Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Witam, czy mógł by ktos wrzucic mi na email lub na swoje ftp save z delta labs 4 bo w czasie ładowania wychodzi mi do windowsa ;/ email : andersYo@interia.pl z góry THX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Panowie,czy ktoś ma pomysł co może być nie tak z tą gierą? Zawiesza mi się w momencie gdy przechodze skanowanie na samym początku,przechodze przez drzwi,po lewej jakiś robocik się kładzie,idę prosto i zwis.Ma ktoś jakiś pomysł???? Mam Omegi 4.5.Help!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Panowie,czy ktoś ma pomysł co może być nie tak z tą gierą? Zawiesza mi się w momencie gdy przechodze skanowanie na samym początku,przechodze przez drzwi,po lewej jakiś robocik się kładzie,idę prosto i zwis.Ma ktoś jakiś pomysł???? Mam Omegi 4.5.Help!!!!wgraj nowsze stery. moze pomoze. ja mam 4.7 i chodzi choc raz musialem reinstalnac gre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Ale kumpel ma te same stery i jemu chodzi pięknie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeCet99 Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Witam, czy mógł by ktos wrzucic mi na email lub na swoje ftp save z delta labs 4 bo w czasie ładowania wychodzi mi do windowsa ;/ email : andersYo@interia.pl z góry THX. Ja też tak miałem pare razy. Załaduj giere od ostatniego AutoSave i graj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@nders Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 juz wszystko oki juz mi dziala powodem tego wychodzenia bylo ustawienie seta image_useCache z "0" na "1", słyszalem ze jak to sie przestawi sa jakis problemy ale jak to to zmenilem i uruchomilem autosave lub quicksave to wszystko sie załadowale i chodzilo, ale na koncu planszy i wczytywaniu nastepnego lvlu kicki do windy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Ta gra mi zaraz zmiazdzy czaszke ! Zrobilem sobie przerwe bo wlasnie w polsacie leci Alien 4 Jak patrze na te korytarze w filmie to zywcem wyjete z gry. Te drzwi, grodzie. Wiso jak w D3. Carmack jest nadal najlepszy na swiecie. A nierealny ma chwilowe zacmienie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Mam pytanko czy na tym co mam w podpisie pogram w tego DOOMa3?? a jesli odpali to jak to powinno chodzic i w jakich detalach ?? JEst tylko 256 mb coz z tego ze szybkiego :/ ale malo Dajcie odpowiedz moze zainwestuje w kostke drugie 256 ... czy czeka mnie juz diametralna zmiana sprzetu ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Panowie,czy ktoś ma pomysł co może być nie tak z tą gierą? Zawiesza mi się w momencie gdy przechodze skanowanie na samym początku,przechodze przez drzwi,po lewej jakiś robocik się kładzie,idę prosto i zwis.Ma ktoś jakiś pomysł???? Mam Omegi 4.5.Help!!!! Może zrezygnuj z kręcenia karty.Spróbuj na default'owych taktowaniach i podziel się spostrzeżeniami. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ashgan Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Cos sie stalo i nie moge uruchomic timedemo, pisze ze niby nie moze mapy otworzyc.Co jest? Wczesniej lazilo.!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Strongmen To już dołuż 512MB będziesz miał spokój z RAMem na kilka miesięcy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSour Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Czy moglby ktos sprawdzic tego moda: http://www.gamershell.com/news/14607.html i zapodac jakies screeny "This revolutionary mod applies cel shading to Doom3, giving it a cartoonish look. Using a unique custom shader algorithm by Junkguy, Cel Shader provides a fun and interesting way to experience Doom3. NOTE: This mod requires at least a Radeon 9500 or GeForce FX." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 I znowu potrzebuje waszej pomocy Jak to rozwalić i czy na tym etapie niepownienem mieć SoulCuba (niemam, może przeoczyłem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeCet99 Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Wal z bazooki albo z czegoś innego w tą niebieską kulę która powstaje kiedy wypuszcza nowe latające potworki (czyli musisz te potworki powystrzelać żeby wypuszczał nowe) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astray Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Pomocy ! Recycling sector 1 - musze przebiec po powierzni marsa, wychodze na zewnatrz (konkretnie moment kiedy dostaje sie pierwszy raz rakietnice) rozwalam dwoch kolesi ale kolejne drzwi sa zamkniete!! konczy sie tlenik i umieram - Wtf ? Hilfe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxDamage Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 a oblookaj dokladnie mapke i obadasz ze nie tylko drzwiami da sie wyjsc - co jest dosc logiczne... Zagadki w tej grze sa akurat bardzo intuicyjne ;] Mozna prosic o ponowne zapodanie configa - quality/performance dla radka 9700? Bylem 3 dni w szklarskiej, dzien w dzien - mam 20km ;] i jakos mi topic uciekl. Nio i jak wy to robicie ze macie tyle tych fps, ja w 1024 shadows on high quality mam 32fps - 37second run. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSour Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Pomocy ! Recycling sector 1 - musze przebiec po powierzni marsa, wychodze na zewnatrz (konkretnie moment kiedy dostaje sie pierwszy raz rakietnice) rozwalam dwoch kolesi ale kolejne drzwi sa zamkniete!! konczy sie tlenik i umieram - Wtf ? Hilfe Jesli to tam gdzie rozwalasz dwoch szkieletorkow strzelajacych rakietami to idz do pomieszczenia tam skad wychodzi ten na dole i po skrzynkach wspinasz sie do gory. Dalej juz powinnes trafic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Ta gra mi zaraz zmiazdzy czaszke ! Zrobilem sobie przerwe bo wlasnie w polsacie leci Alien 4 Jak patrze na te korytarze w filmie to zywcem wyjete z gry. Te drzwi, grodzie. Wiso jak w D3. Carmack jest nadal najlepszy na swiecie. A nierealny ma chwilowe zacmienie :D Wiesz ja tez zerkanalem na film na polszmacie i rzeczywiscie tak jakbym gral w duma. Najlepiej scena wychodzi jak korytarz jest zadymiony to istna gra normalnie az strach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Pomocy ! Recycling sector 1 - musze przebiec po powierzni marsa, wychodze na zewnatrz (konkretnie moment kiedy dostaje sie pierwszy raz rakietnice) rozwalam dwoch kolesi ale kolejne drzwi sa zamkniete!! konczy sie tlenik i umieram - Wtf ? Hilfe Ja jeszcze zdazylem pozbierac itemsy :D Pobiegaj troche po zakamarkach. Gdzieniegdzie sa nawet butle tlenowe porozrzucane wiec sobie uzupelnisz powietrze i tym samym pobyt na powierzchni marsa. Swietna misja byla gdy wszedlem w taki dosc oswietlone pomieszczenie ze szklanym dachem i na ziemii pokazal sie cien kolesia. Szybki look w gore a tam ten pier**** Imp. Prawie mialem galoty do wymiany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astray Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Pozbierac to i wszystko pozbieralem i sie przechadzalem jeszcze ale o tych skrzyniach nie pomyslalem, dzieki wielkie ;> Btw. ktos tu mowil ze nie ma sekwencji z latarka w lazience, u mnie byla, wypasik moment ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 ... wszedlem w taki dosc oswietlone pomieszczenie ze szklanym dachem i na ziemii pokazal sie cien kolesia. Szybki look w gore a tam ten pier**** Imp. Prawie mialem galoty do wymiany ... tez mi ta scena utkwiła w pamieci - boska jest ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 ... wszedlem w taki dosc oswietlone pomieszczenie ze szklanym dachem i na ziemii pokazal sie cien kolesia. Szybki look w gore a tam ten pier**** Imp. Prawie mialem galoty do wymiany ... tez mi ta scena utkwiła w pamieci - boska jest ! Na podstawie wlasnie tej sceny mowie qmplom, dlaczego warto grac z wlaczonymi cieniami :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 widze ze uzywasz kodow... cheater!!! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Borys Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Wie ktos jak przejsc ostatniego bossa. Stracilem na niego caly BFG. Kilkanascie rakiet a on dalej chyba ma sie dobrze z gory dzieki za odpowiedz pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Borys Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 jeszcze uwaga co do poziomu trudnosci, moim zdaniem jest troche slabo z balansowany choc moze gra ma przez to wiekszy urok, raz latwiej raz trudniej, w kazdym razie ostatni boss mnie zawiodl klilka strzalow z soul cuba i po krzyku wystarczylo spierdzielac na wstecznym i kolejno eliminowac potworki i co jakis czas pociagnac z soul cuba, troche za latwo ale co tam oops Tak walsnie myslalem. Jestem troszeczke niecierpliwy (niestety). Pozdrawiam. Update: W moim przypadku 4 razy soul cube i ostani boss przeszedl do historii. Gierka jest naprawade super. Polecam karzdemu. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wOOjtek Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Wie ktos jak przejsc ostatniego bossa. Stracilem na niego caly BFG. Kilkanascie rakiet a on dalej chyba ma sie dobrze z gory dzieki za odpowiedz pozdrawiam. :lol: mialem ten sam problem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akslow Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 a oblookaj dokladnie mapke i obadasz ze nie tylko drzwiami da sie wyjsc - co jest dosc logiczne... Zagadki w tej grze sa akurat bardzo intuicyjne ;] Mozna prosic o ponowne zapodanie configa - quality/performance dla radka 9700? Bylem 3 dni w szklarskiej, dzien w dzien - mam 20km ;] i jakos mi topic uciekl. Nio i jak wy to robicie ze macie tyle tych fps, ja w 1024 shadows on high quality mam 32fps - 37second run. Probowales uzyc mojego configa ??? Strona wczesniej. Otworz plik w katalogu doomabasedoomconfig.cfg i wklej wszystko z poprzedniej strony. Daj znac jak chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...