Kenshin Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Qrde mam glupi problem, utknołem w alfa labs lvl4 bodajrze, w miejscu gdzie sie jezdzi taka głupia platforma. Nie umiem za chiny odblokowac tych drzwi na 3 przystanku, a dalbym glowe ze juz wszystko pozwiedzalem w okolicy i "ponaciskalem" plz help ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Qrde mam glupi problem, utknołem w alfa labs lvl4 bodajrze, w miejscu gdzie sie jezdzi taka głupia platforma. Nie umiem za chiny odblokowac tych drzwi na 3 przystanku, a dalbym glowe ze juz wszystko pozwiedzalem w okolicy i "ponaciskalem" plz help ;p Chodzi Ci o Monorail ? Jezeli tak to musisz specjalnym kodem zdjac blokade. Kod jest w mailu bodajrze 826 czy podobnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gentillo Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Ludzi przeleciałem przez cały temat. I niestety chyba coś przeoczyłem. A nie mam siły leciec po nim jeszcze raz. Tymbardziej, że za plecami czai się szef :roll: Mam więc malutką prośbę. Zrobiłem sobie ten autoexec.cfg, ale co z nim zrobić dalej. Wrzuciłem pliczek do katalogu "base" i za cholerę jasną nie wiem co mam robić dalej. Bo giera odpala mi się przy normalnym konfigu. Please help ludziska. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 to w grze ctrl+alt+~ i wysunie sie konsola. Wpisujesz exec autoexec.cfg (dla pewnosci). Po czym wpisz w tej samej konsoli vid_restart. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gentillo Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 to w grze ctrl+alt+~ i wysunie sie konsola. Wpisujesz exec autoexec.cfg (dla pewnosci). Po czym wpisz w tej samej konsoli vid_restart. Dzięki wielkie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bazex Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Czy moglby ktos sprawdzic tego moda: http://www.gamershell.com/news/14607.html i zapodac jakies screeny "This revolutionary mod applies cel shading to Doom3, giving it a cartoonish look. Using a unique custom shader algorithm by Junkguy, Cel Shader provides a fun and interesting way to experience Doom3. NOTE: This mod requires at least a Radeon 9500 or GeForce FX." Tak to wygląda u mnie (800x600, High, no AA): Reszta obrazków: Screen 1 Screen 2 Screen 3 Screen 4 Screen 5 Dla porównania screeny bez moda (te same ustawienia): Screen 1 Screen 2 Screen 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gentillo Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 to w grze ctrl+alt+~ i wysunie sie konsola. Wpisujesz exec autoexec.cfg (dla pewnosci). Po czym wpisz w tej samej konsoli vid_restart. Dzięki wielkie :DJeszcze jedno malutkie pytanko. Czy musze to wklepywać przy każdym uruchomieniu gry? Czy wystarczy raz a porządnie :wink: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bazex Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 I znowu potrzebuje waszej pomocy Jak to rozwalić i czy na tym etapie niepownienem mieć SoulCuba (niemam, może przeoczyłem) Nicky, jak patrze na twoją sygnaturke i na problemy z jakimi nie dajesz sobie rady to zaczynam poważnie powątpiewać w polski system edukacyjny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 wystarczy raz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 a mam pytanko czy ktos gra na Radeon 9800 Pro 128 Mb i 512 Ram?? na high?? i jest płynna gra?? bo zamierzam narazie zmienic na radka herculesa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Gdyby ta gra nie byla kontynuacja serii, pewnie byscie sie nia tak nie zachwycali. Pogralem i jest wg mnie srednia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johar Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 powiem wiecej - jest nudna i schematyczna. Element strachu zastepuje powoli monotonnosc. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadysz Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 a mam pytanko czy ktos gra na Radeon 9800 Pro 128 Mb i 512 Ram?? na high?? i jest płynna gra?? bo zamierzam narazie zmienic na radka herculesa ja gralem na sprzecie jak w podpisie choc radek teraz ma bios normalny od PRO i pracuje z czest. 415/375 i po zrobieniu poprawek w cfg ktore byly kilka stron wczesniej w timedemo mam 41,4FPS w 1024x768 High i AAx2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Przeciez polowa ludzi tutaj nie grala nawet w doom 1 i 2 ! Gra odniesie sukces nawet jezeli iD ponioslo ogromne straty poprzez wyciek full wersji. Jeszcze jedna scenka mi sie przypomina. Wchodze do pomieszczenia, patrze w gore, a tam Imp pomalutku po suficie czlapie. Stoje jak wryty bo mi palce ze strachu scementowalo, a ten klient pomalutku najpierw na dwoch rekach, a pozniej na jednej zwisa i potem spada prede mna. Wszystko byloby srednie gdyby nie animacja tego kolesia. Nawet Motion Kapture nie dalby rady tak wiernie oddac ruchow stwora (przynajmniej tak to sobie wyobrazam :P ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 No musze powiedziec ze sie niezle zdziwilem. Nawet na Gf4mx mozna spokojnie pograc. Tylko jest jeden problem bynajmniej u mnie, mam pelno tak jakby artefaktow na teksturach podlog i scian i nie wiem czym to jest spowodowane. Karta podkrecona czy tez nie, nie robi to roznicy. Prubowalem z detalami mieszac i tez to nic nie daje. Zamieszczam screena: 1024x768-Medium http://members.lycos.co.uk/stalkeros/d3scr.JPG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Wyrazam tylko swoja opinie na temat gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadysz Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 pamietam ta scene :) ja niestety nie zdazylem go do konca popodziwiac akurat shot byl w lapie wiec... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 pamietam ta scene :) ja niestety nie zdazylem go do konca popodziwiac akurat shot byl w lapie wiec... Jak masz jeszcze jakiegos autosave`a z tej misji to sobie to zobacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monocyklista Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Ludzie, u mnie na sterach kX nie ma dzwieku surround, ktos mial taki problem? Glosniki z przodu sa w porzadku, ale tylne nie dzialaja - w opcjach wlaczylem surround speakers. Chyba wiele przez to trace :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxDamage Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Nio zaraz zapodam configa, myslalem po prostu ze bawicie sie jeszcze czyms poza samym cfg, akurat konsole q3 znam na pamiec , i zrobienie szybkiego confa to nie problem. po prostu jakos mi sie nie chce ... Tak samo jak kiedys jaralo mnie optymailzowanie kompa na maxa, to teraz tez juz jakos czasu na to nie mam ;] Poza lajtowym oc i paroma <span style="color:red;">[ciach!]</span>lami nic nie robie ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxDamage Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 FIrst run - 33.6 Second run - 39.2 Odpalone na twoim cfg, na kompie ktory chodzil cala noc - nie chcialo mi sie resetowac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxDamage Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Bez shadows - 50.3 fps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxDamage Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Bez shadows - 50.3 fpsBez shadows - 50.3 fps Chyba jednak czas na 6800 GT... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psh Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 ja zainstalowalem spirit driver v1.4.1 z modem do doom3, zwiekszylem plik wymiany do 800mb rozpakowalem paki w base i powiem gra nabrala plynnosci w 800x600 haj i juz nie przycina przy otwieraniu drzwi. konfig jak w podpisie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psh Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 ja zainstalowalem spirit driver v1.4.1 z modem do doom3, zwiekszylem plik wymiany do 800mb rozpakowalem paki w base i powiem gra nabrala plynnosci w 800x600 haj i juz nie przycina przy otwieraniu drzwi. konfig jak w podpisie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Ludzie, u mnie na sterach kX nie ma dzwieku surround, ktos mial taki problem? Glosniki z przodu sa w porzadku, ale tylne nie dzialaja - w opcjach wlaczylem surround speakers. Chyba wiele przez to trace :( Wybor: 1. Albo sluchanie muzy w lepszej jakosci 2. Albo granie Adnotacje: 1. Wybierz kx'y jezeli chcesz sluchac lepszej jakosciowo muzyki 2. Dla gier warto zrezygnowac i zainstalowac stery od creativa. Przypuszczam ze nie zjamujesz sie profesjonalnie dzwiekiem wiec ja bym sobie odpuscil. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 No gra chodzi,zmieniłem stery na 4.9beta i jest ok.Ale nie wiem czemu na 4.5 mnie nie chodziła a u kumpla chodziła jak burza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 wadim Ja pogrywam w High detalach 1024x768 , z wyłączonymi cieniami ( czasami podczas gry je ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m aby zobaczyć co tracę ) Timedemo pierwszy przebieg : 41 fps drugi przebieg : 47 fps Tak jak w większosci przypadków czasami przytnie , najczęściej przy otwieraniu drzwi za którymi cos się dzieje :[ Połowę gry przeszedłem w 800x600 srednio 6-7 fps więcej Ktoś napisał że ktoś inny cheatuje :) myślę że większosć tych co mają po 25-30fps pewnie juz z kodów skożystała ,do tej gry potrzeba duuużo fps ;) Nie w sposób wejśćdo pomieszczenia i przy framerate 35-30 fps odrazu trafić ruszającą się postać w łeb ,a to gwarantuje szybki zgon przy małej utracie włąsnego zdrowia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Teraz czytam, ze niektorzy wylaczaja cienie :?: Tzn. te zajeb**** cienie :?: Tzn. te cienie, ktore czynia ta gre wyjatkowa :?: Tzn. te cienie :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Teraz czytam, ze niektorzy wylaczaja cienie :?: Tzn. te zajeb**** cienie :?: Tzn. te cienie, ktore czynia ta gre wyjatkowa :?: Tzn. te cienie :?: no walsnie nie wiem po co ja je wszystkie włączylem na maxa a oni je wyąłczaja :) i weź zrozum ludzi ? i to jescze na kartach typu 9800PRO jak dal mnei bez sensu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...