pok Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Witam mój konfig wygląda tak : // IvL/FblnaU4w6bO89mN9XIzJKwdEz1acOB3LQ6Vj2NWPrRjcMHDUWwpZKxU8x8DICfLE0abpK2ldEp8XVA4= unbindall bind "TAB" "_impulse19" bind "ENTER" "_button2" bind "ESCAPE" "togglemenu" bind "SPACE" "_moveup" bind "/" "_impulse14" bind "0" "_impulse10" bind "1" "_impulse0" bind "2" "_impulse1" bind "3" "_impulse2" bind "4" "_impulse3" bind "5" "_impulse4" bind "6" "_impulse5" bind "7" "_impulse6" bind "8" "_impulse7" bind "9" "_impulse8" bind "[" "_impulse15" bind "\\" "_mlook" bind "]" "_impulse14" bind "a" "_moveleft" bind "c" "_movedown" bind "d" "_moveright" bind "f" "_impulse11" bind "q" "_impulse9" bind "r" "_impulse13" bind "s" "_back" bind "t" "clientMessageMode" bind "w" "_forward" bind "y" "clientMessageMode 1" bind "z" "_zoom" bind "BACKSPACE" "clientDropWeapon" bind "PAUSE" "pause" bind "UPARROW" "_forward" bind "DOWNARROW" "_back" bind "LEFTARROW" "_left" bind "RIGHTARROW" "_right" bind "ALT" "_strafe" bind "CTRL" "_attack" bind "SHIFT" "_speed" bind "DEL" "_lookdown" bind "PGDN" "_lookup" bind "END" "_impulse18" bind "F1" "_impulse28" bind "F2" "_impulse29" bind "F3" "_impulse17" bind "F5" "savegame quick" bind "F6" "_impulse20" bind "F7" "_impulse22" bind "F9" "loadgame quick" bind "F12" "screenshot" bind "MOUSE1" "_attack" bind "MOUSE2" "_moveup" bind "MOUSE3" "_zoom" bind "MWHEELDOWN" "_impulse14" bind "MWHEELUP" "_impulse15" seta radiant_entityMode "0" seta gui_mediumFontLimit "0.60" seta gui_smallFontLimit "0.30" seta net_socksPassword "" seta net_socksUsername "" seta net_socksPort "1080" seta net_socksServer "" seta net_socksEnabled "0" seta win_ypos "22" seta win_xpos "3" seta sys_lang "english" seta s_numberOfSpeakers "2" seta s_doorDistanceAdd "150" seta s_globalFraction "0.8" seta s_subFraction "0.75" seta s_playDefaultSound "1" seta s_volume_dB "0" seta s_meterTopTime "2000" seta s_reverse "0" seta s_spatializationDecay "2" seta s_maxSoundsPerShader "0" seta r_debugArrowStep "120" seta r_debugLineWidth "1" seta r_debugLineDepthTest "0" seta r_cgFragmentProfile "best" seta r_cgVertexProfile "best" seta r_forceLoadImages "0" seta r_shadows "1" seta r_skipBump "0" seta r_skipSpecular "0" seta r_skipNewAmbient "0" seta r_renderer "best" seta r_brightness "1" seta r_gamma "1" seta r_swapInterval "1" seta r_useIndexBuffers "0" seta r_customHeight "1200" seta r_customWidth "1600" seta r_fullscreen "1" seta r_mode "4" seta r_multiSamples "0" seta image_downSizeLimit "1024" seta image_ignoreHighQuality "0" seta image_downSizeBumpLimit "768" seta image_downSizeSpecularLimit "256" seta image_downSizeBump "1" seta image_downSizeSpecular "1" seta image_useCache "0" seta image_cacheMegs "128" seta image_cacheMinK "200" seta image_usePrecompressedTextures "0" seta image_useNormalCompression "0" seta image_useAllFormats "1" seta image_useCompression "0" seta image_roundDown "1" seta image_forceDownSize "0" seta image_downSize "1" seta image_lodbias "-2" seta image_anisotropy "0" seta image_filter "GL_LINEAR_MIPMAP_LINEAR" seta gui_filter_gameType "0" seta gui_filter_players "0" seta gui_filter_password "0" seta net_master4 "" seta net_master3 "" seta net_master2 "" seta net_master1 "" seta net_clientMaxRate "16000" seta net_serverMaxClientRate "16000" seta m_strafeSmooth "4" seta m_smooth "1" seta m_strafeScale "6.25" seta m_yaw "0.022" seta m_pitch "0.022" seta sensitivity "13.428572" seta in_alwaysRun "0" seta in_freeLook "1" seta in_anglespeedkey "1.5" seta in_pitchspeed "140" seta in_yawspeed "140" seta gui_configServerRate "0" seta com_guid "" seta com_showFPS "1" seta com_purgeAll "0" seta com_machineSpec "3" seta g_decals "1" seta g_projectileLights "1" seta g_doubleVision "1" seta g_muzzleFlash "1" seta mod_validSkins "skins/characters/player/marine_mp;skins/characters/player/marine_mp_green;skins/characters/player/marine_mp_blue;skins/characters/player/marine_mp_red;skins/characters/player/marine_mp_yellow" seta g_mapCycle "mapcycle" seta g_voteFlags "0" seta g_gameReviewPause "10" seta g_countDown "10" seta g_password "" seta g_showBrass "1" seta g_showProjectilePct "0" seta g_showHud "1" seta g_showPlayerShadow "0" seta g_showcamerainfo "0" seta g_healthTakeLimit "25" seta g_healthTakeAmt "5" seta g_healthTakeTime "5" seta g_useDynamicProtection "1" seta g_armorProtectionMP "0.6" seta g_armorProtection "0.3" seta g_damageScale "1" seta g_nightmare "0" seta g_bloodEffects "1" seta ui_showGun "1" seta ui_autoReload "1" seta ui_autoSwitch "1" seta ui_team "Blue" seta ui_skin "skins/characters/player/marine_mp" seta ui_name "poke" seta si_spectators "1" seta si_usePass "0" seta si_warmup "0" seta si_teamDamage "0" seta si_timeLimit "10" seta si_fragLimit "10" seta si_maxPlayers "4" seta si_map "game/mp/d3dm1" seta si_gameType "singleplayer" seta si_name "DOOM Server" seta g_spectatorChat "0" mam do was pytanie.chciałem wżucić screena ale nie wiem jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Payti Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Hi, mógłby ktoś z Was podać sprawdzone konfigi na kompa jak w podpisie z najlepszej jakosci grafą jaką udało się uzyskać i w miare FPS, aby ok pograć w rozdzielczości 1024x768 i 1280x1024 z osobna. Oczywiście detale i AA, AF powłączane na max ile się dało. Zaniedługo będę mógł testować :) THX, -=Payti=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 mam do was pytanie.chciałem wżucić screena ale nie wiem jak? http://www.imageshack.us/ A potem podajesz : [img*]http://adres_który_się_wyswietli_jak_wrzucisz_obrazek_na_imageshack[/img*] Bez tych * po img. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pok Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 no to podaje screna do konfiga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robirem Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 mam prośbę. Proszę o opinie jaki konfig ( lub standartowy ) jest naj dla kart gf 5900xt oraz 1g ramu. Dodam że chyba zdecydowana większość userów używa ATI. Narazie gram na 1024,768 w high + 2xAA , w timedemo 33,4 pozdrawiam Robirem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Tu ktoś podował screeny na low, medium, high - prawdopodobnie Mehow ale głowy nie dam. Nie chce mi się 2 raz tych sreenów szukać ale jak je wpierw oglądałem to grafa nadal wyglądała plastyxowo, albo mam skleroze. A przed chwilą natrafiłem se na Twoje screeny Kaeres i moja opina jest nadal taka sama. Już bardziej do gustu przypadła mi lokacja z u2 niż w doomie (pierwsza plansza gdzie lądujemy, widać biegającego potwora etc - mam tu na myśli grafike nie klimat). A szczerze - gdybym miał kupić już jakąś lepszą grafike to napewno bym nie poświęcił się dla tej gry - nie podoba mi się i już. Moja opinia, którą mam prawo wyrazić. A beta hl2 według mnie miała o niebo lepszą grafike a nie cięła się tak jak doom. Btw. wystarczy walnąć trupa latarką a gość zmienia się w pył - lol ? Magiczna pałeczka or what ? Niemożna porównywać ut2k4 do dooma3 ? Ale to nie zmienia faktu że multi to parodja - to też moja opinia :| No trudno mi Cie przekonywac. Jezeli twierdzisz, ze tak postrzegasz grafe to przeciez Cie nie pobije. Co najmniej dziwne sa jednak Twoje spostrzezenia bo w tej grze jest najlepiej dobrany kolor w ostatnio wydanych FPP. Przeciez w UT 2003 - 2004 jest bardziej plastikowe, FC to juz wogole przeciez glowny zarzut nawet fanow tej gry. Ale ok, nie podoba sie to szkoda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@nders Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 mam prośbę. Proszę o opinie jaki konfig ( lub standartowy ) jest naj dla kart gf 5900xt oraz 1g ramu. Dodam że chyba zdecydowana większość userów używa ATI. Narazie gram na 1024,768 w high + 2xAA , w timedemo 33,4 pozdrawiam Robirem na moim sprzęcie 1024x768 wszystko UH+anizo x8 w timedemo demo1 32.1 (konfig zrobiony na jakość po wylączeniu anizo ok 6/7 fps wiecej) uzywam sterów 61.77 i directX 9.0c. Mój cfg : http://andersyo.w.interia.pl/DoomConfig.cfg EDIT : wyłącz aax2 bo to jest nie opłacalne jakośc/wydajnosć ja wole zapuścić anizo x8 i mnieć tekstury bardziej widoczne i ostrzejsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@nders Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 no to podaje screna do konfiga mógłbyś ten napis wrzucić pod obrazek bo tak obrazek rozciąga forum ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lklocek Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Czesc wszystkim!! Mam pytanie techniczne co do dooma a w sumie do jego instalacji :? Otórz zaraz na samym początky jak sie zaczyna przygotowanie do instalacji wywala dziwny dla mnie komunikat: 1607:unable to install instalshield scripting Runtime nie mam pojecia co to jest :x win xp sp1, aktualizacja na bierzaca do dzisiaj. Jeden gosc mi probował wmowic ze to przez mojego radeona 8500 i ze na nim nie ruszy ale nawet mi sie nie chce tego komentowac :lol: niewiem co wedłyg nigo ma 1 z drugim wspulnego :?: Gdyby ktos mial jakis pomysl to bede wdzieczny za cynk :) Pozdrowienia dla wszystkich Klocek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@nders Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 jak masz pirata to sie nie dziw że nie działa, ale jeśli nie masz to idz do kumpla i sprawdz czy jest też to, jak nie bedzie to polecam reinstal systemu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bad_boy Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 kilka screnów z mojego configu timedemo w drugim przepiegu cos kolo 44 fps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 No wiec przedchwila odpalilem doom 3 na moim konfingu +256 ramu - Podkrecony proc do 1,9 XP i grafa z lekka ;]. Na very very low gra ma plynnosc. Tylko jak sie otwieraja drzwi to doczytuje. Mam na dzieje ze po zmienie sprzetu bede mogl zagrac na medium/hight. Ale narazie sie ciesze ze to co mam pociagnelo D3. Moze mi ktos jeszcze powiedziec co mam zmienic w confingu zeby cos zmienic/wylaczyc zeby grafa byla jeszcze bardziej na low :twisted: Oto moj cfg: seta image_downSizeLimit "256" seta image_ignoreHighQuality "1" seta image_downSizeBumpLimit "1024" seta image_downSizeSpecularLimit "64" seta image_downSizeBump "1" seta image_downSizeSpecular "1" seta image_useCache "0" seta image_cacheMegs "96" seta image_cacheMinK "200" seta image_usePrecompressedTextures "1" seta image_useNormalCompression "1" seta image_useAllFormats "1" seta image_useCompression "1" seta image_roundDown "1" seta image_forceDownSize "0" seta image_downSize "1" seta image_lodbias "0" seta image_anisotropy "0" seta image_filter "GL_LINEAR_MIPMAP_NEAREST" Co do samej gry dla mnie poprsotu miazga. KLIMAT!!!! Nie wiem jak ja bede w to gral w nocy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 seta image_downSizeBumpLimit "1024" na "256" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 seta image_downSizeBumpLimit "1024" na "256" THX. Cos jeszcze dalo by sie zmienic ?? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Wydaje mi sie, ze zmiana NEAREST na LINEAR powoduje pogorszenie grafiki, a tym samym powiekszenie FPS ale z pewnoscia nie znacznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zamieszczam sposob na tweaking konfiga DooM 3. http://www.tweakguides.com/Doom3_8.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeBuL Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Kaeres-- zrobilem co mowialse giekra hmm nie wiem czy wyglada lepiej ale jak czailem do opcji to byl oal ltak samo ale wydawalo m ise jakby nie bylo fsaa x2 , czy zmiany w congifu widac w menu gry tzn ze np mam na high czy moze byc gra na high a w menu pisze ze medium ? bo gierka jakby trk chodzial troszke lepiej ale za to raz mi sie zdarzyl oze gra sie zacilea na pare mili sekund czego wczesniej nie bylo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobik Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Moj sprzet. nic nie jest kręcone w związku z brakiem odpowiedniego chłodziwa. Barton 2600 1 GB ram radek 9700 w D3 gram na 1024x768, na high i da sie ormalnie grać, choć wiem ze może to lepiej wyglądać. Stery mam 4.9 bety. czy mogłby mi jakiś dobry człowiek podpowiedziec co mam dokładnie w konfigu zmienić??? bo za bardzo nie wiem co do czego sie odnosi, a każdy ma przecież indywidualnie dostosowane all. Dzięki z góry za pomoc i pozdrawiam wszystkich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epoxer Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Wydaje mi sie, ze zmiana NEAREST na LINEAR powoduje pogorszenie grafiki, a tym samym powiekszenie FPS ale z pewnoscia nie znacznie. Jakaś nielogiczność w tym jest ... NEAREST to BILINEAR a LINEAR to TRILINER więc siłą rzeczy LINEAR jest lepsze !! :twisted: PS Pogrywam w 1024x768 MEDIUM + 2AA i 4AF (quality - ustawione w ATI Tray Tool). Sprzęt jak w podpisie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pok Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 No ja musze sie podzielić informacją, mianowicie grałem w d3 na omegach 25.04, dzisiaj przesiadłem sie na 25.51 i nie dość ze gra mi przyspieszyła średnio o jakieś 10 fps!!! to jeszcze tak jakbym miał troche ładniejszą grafike.Niestety nie moge zapodać dema bo jak wpisuje timedemo 1 wyskakuje mi w konsoli cannot open demo 1 map czy jakoś tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 No ja musze sie podzielić informacją, mianowicie grałem w d3 na omegach 25.04, dzisiaj przesiadłem sie na 25.51 i nie dość ze gra mi przyspieszyła średnio o jakieś 10 fps!!! to jeszcze tak jakbym miał troche ładniejszą grafike.Niestety nie moge zapodać dema bo jak wpisuje timedemo 1 wyskakuje mi w konsoli cannot open demo 1 map czy jakoś tak. to sprobuj wpisac timedemo demo1 powinno sie uruchomic :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Doom 3 - Trent Reznor Sound Pack - http://www.ggmania.com/?smsid=16599 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djcasey Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Witajcie mam prosbe do osob, ktore juz przeszly Dooma3 o mala pomoc. Jestem w etapie gdzie trzeba wlaczyc jakas filtracje powietrza lub klimatyzacje i jest duzy panel do wpisania kodu, ale nie znam kodu. Przeczytalem wszystkie maile jakie mam i nic nie znalazlem. Lewel jest ten do ktorego sie takim fajnym pociagiem przyjezdza i jest gosciu w drugiej czesci tego pojazdu.. Bardzo prosze o wskazowke. thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Wydaje mi sie, ze zmiana NEAREST na LINEAR powoduje pogorszenie grafiki, a tym samym powiekszenie FPS ale z pewnoscia nie znacznie. Jakaś nielogiczność w tym jest ... NEAREST to BILINEAR a LINEAR to TRILINER więc siłą rzeczy LINEAR jest lepsze !! :twisted: PS Pogrywam w 1024x768 MEDIUM + 2AA i 4AF (quality - ustawione w ATI Tray Tool). Sprzęt jak w podpisie. Linerar to trilinear ? Nie chce sie glosno smiac ale jak to jest ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
link Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 witam, jestem tam chyba na koncu piekla i niemoge zabic tego potwora, mam z nim wogole walczyc czy jak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Jakaś nielogiczność w tym jest ... NEAREST to BILINEAR a LINEAR to TRILINER więc siłą rzeczy LINEAR jest lepsze !!Jak sie dokladnie przyjrzec do widac pewna roznice, na neares (bilinear) wyrazna jest tylko pewien fragment na ktory patrszysz. Wszystko co znajduje sie nieco dalej jest troche bardziej zamazane. Najlepiej jak to widac podczas zmiany tego trybu w konsoli podczas gry, tylko znajdzcie sobie jakies jasne miejsce ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Jak ktoś patrzy tylko tuż przed siebie to moze ustawicć :GL_LINEAR_MIPMAP_NEAREST jak ktoś chce widzieć ostre tekstury w odległości 3-4 m oczywiscie metry w skali Doom3 ;) to musi właczyć : GL_LINEAR_MIPMAP_LINEAR ta druga opcja daje większe obciążenie i lepszą jakosć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Jak ktoś patrzy tylko tuż przed siebie to moze ustawicć :GL_LINEAR_MIPMAP_NEAREST jak ktoś chce widzieć ostre tekstury w odległości 3-4 m oczywiscie metry w skali Doom3 ;) to musi właczyć : GL_LINEAR_MIPMAP_LINEAR ta druga opcja daje większe obciążenie i lepszą jakosć Szczegolnie Ci co korzystaja z AFx8, he ? :) Wracajac do tematu. Tak macie racje. Rzeczywiscie Linear jest lepsza i jest to trzyliniowe mapowanie, a nearest jest dwuliniowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeBuL Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 a wiec tak , zrobilem jak mi kazano w configu gierka spox smiga ale niekeidy sa spadki ze mam 5 fps :| co moge ustawic zeby lepiej gierka chodzila ? moj config ocbecny jest : // IvL/FblnaU4w6bO89mN9XIzJKwdEz1acOB3LQ6Vj2NWPrRjcMHDUWwpZKxU8x8DICfIkMqFaxQH1d191+BQ= unbindall bind "TAB" "_impulse19" bind "ENTER" "_button2" bind "ESCAPE" "togglemenu" bind "SPACE" "_moveup" bind "/" "_impulse14" bind "0" "_impulse10" bind "1" "_impulse0" bind "2" "_impulse1" bind "3" "_impulse2" bind "4" "_impulse3" bind "5" "_impulse4" bind "6" "_impulse5" bind "7" "_impulse6" bind "8" "_impulse7" bind "9" "_impulse8" bind "[" "_impulse15" bind "\\" "_mlook" bind "]" "_impulse14" bind "a" "_moveleft" bind "c" "_movedown" bind "d" "_moveright" bind "f" "_impulse11" bind "q" "savegame quick" bind "r" "_impulse13" bind "s" "_back" bind "t" "clientMessageMode" bind "w" "_forward" bind "y" "clientMessageMode 1" bind "z" "_zoom" bind "BACKSPACE" "clientDropWeapon" bind "PAUSE" "pause" bind "UPARROW" "_forward" bind "DOWNARROW" "_back" bind "LEFTARROW" "_left" bind "RIGHTARROW" "_right" bind "ALT" "_strafe" bind "CTRL" "_attack" bind "SHIFT" "_speed" bind "DEL" "_lookdown" bind "PGDN" "_lookup" bind "END" "_impulse18" bind "F1" "_impulse28" bind "F2" "_impulse29" bind "F3" "_impulse17" bind "F6" "_impulse20" bind "F7" "_impulse22" bind "F9" "loadgame quick" bind "F12" "screenshot" bind "MOUSE1" "_attack" bind "MOUSE2" "_moveup" bind "MOUSE3" "_zoom" bind "MWHEELDOWN" "_impulse14" bind "MWHEELUP" "_impulse15" seta radiant_entityMode "0" seta gui_mediumFontLimit "0.60" seta gui_smallFontLimit "0.30" seta net_socksPassword "" seta net_socksUsername "" seta net_socksPort "1080" seta net_socksServer "" seta net_socksEnabled "0" seta win_ypos "22" seta win_xpos "3" seta sys_lang "english" seta s_numberOfSpeakers "2" seta s_doorDistanceAdd "150" seta s_globalFraction "0.8" seta s_subFraction "0.75" seta s_playDefaultSound "1" seta s_volume_dB "0" seta s_meterTopTime "2000" seta s_reverse "1" seta s_spatializationDecay "2" seta s_maxSoundsPerShader "1" seta r_debugArrowStep "120" seta r_debugLineWidth "1" seta r_debugLineDepthTest "0" seta r_cgFragmentProfile "best" seta r_cgVertexProfile "best" seta r_forceLoadImages "1" seta r_shadows "1" seta r_skipBump "0" seta r_skipSpecular "0" seta r_skipNewAmbient "0" seta r_renderer "best" seta r_brightness "1" seta r_gamma "1" seta r_swapInterval "0" seta r_useIndexBuffers "0" seta r_customHeight "486" seta r_customWidth "720" seta r_fullscreen "1" seta r_mode "5" seta r_multiSamples "2" seta image_downSizeLimit "1024" seta image_ignoreHighQuality "0" seta image_downSizeBumpLimit "256" seta image_downSizeSpecularLimit "384" seta image_downSizeBump "1" seta image_downSizeSpecular "1" seta image_useCache "0" seta image_cacheMegs "96" seta image_cacheMinK "200" seta image_usePrecompressedTextures "1" seta image_useNormalCompression "2" seta image_useAllFormats "1" seta image_useCompression "1" seta image_roundDown "1" seta image_forceDownSize "0" seta image_downSize "1" seta image_lodbias "-2" seta image_anisotropy "1" seta image_filter "GL_LINEAR_MIPMAP_LINEAR" seta gui_filter_gameType "0" seta gui_filter_players "1" seta gui_filter_password "0" seta net_master4 "" seta net_master3 "" seta net_master2 "" seta net_master1 "" seta net_clientMaxRate "16000" seta net_serverMaxClientRate "16000" seta m_strafeSmooth "4" seta m_smooth "1" seta m_strafeScale "6.25" seta m_yaw "0.022" seta m_pitch "0.022" seta sensitivity "5" seta in_alwaysRun "0" seta in_freeLook "1" seta in_anglespeedkey "1.5" seta in_pitchspeed "140" seta in_yawspeed "140" seta gui_configServerRate "0" seta com_guid "" seta com_showFPS "0" seta com_purgeAll "1" seta com_machineSpec "1" seta g_decals "1" seta g_projectileLights "1" seta g_doubleVision "1" seta g_muzzleFlash "1" seta mod_validSkins "skins/characters/player/marine_mp;skins/characters/player/marine_mp_green;skins/characters/player/marine_mp_blue;skins/characters/player/marine_mp_red;skins/characters/player/marine_mp_yellow" seta g_mapCycle "mapcycle" seta g_voteFlags "0" seta g_gameReviewPause "10" seta g_countDown "10" seta g_password "" seta g_showBrass "1" seta g_showProjectilePct "0" seta g_showHud "1" seta g_showPlayerShadow "0" seta g_showcamerainfo "0" seta g_healthTakeLimit "25" seta g_healthTakeAmt "5" seta g_healthTakeTime "5" seta g_useDynamicProtection "1" seta g_armorProtectionMP "0.6" seta g_armorProtection "0.3" seta g_damageScale "1" seta g_nightmare "0" seta g_bloodEffects "1" seta ui_showGun "1" seta ui_autoReload "1" seta ui_autoSwitch "1" seta ui_team "Red" seta ui_skin "skins/characters/player/marine_mp_red" seta ui_name "SeBuL" seta si_spectators "1" seta si_usePass "0" seta si_warmup "0" seta si_teamDamage "0" seta si_timeLimit "10" seta si_fragLimit "50" seta si_maxPlayers "4" seta si_map "game/mp/d3dm1" seta si_gameType "deathmatch" seta si_name "DOOM Server" seta g_spectatorChat "0" gierka wyglada tak : [ img]http://dooom3tweak.webpark.pl/d3cnfg.jpg[/img] czy to sa high detale ? Nieregulaminowa wielkośc obrazka sgj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Po [CIACH!!!] wklejacie całe konfigi z konfiguracją klawiatury i myszy ?!!!! Tak cięzko skopiować tylko fragment odpowiedzialny za grafikę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...