lukasrz Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 odpowiedzieli z PcLab Hej! Wyniki testu GF 4 Ti zdumialy nas tak samo jak Ciebie. Wszystkie pomiary kart nVidii przeprowadziismy na forceware 61.77. Ostateczny wynik uzyskiwalismy po 4 przejsciach timedemo - pierwszy wynik szedl "na straty", z kolejnych trzech wyciagalismy srednia arytmetyczna. Wyjatek stanowily wlasnie karty GF 4 Ti - tutaj powyzsza procedure testowa na wszelki wypadek powtorzylismy. Za kazdym razem otrzymywalismy dokladnie te sama wartosc. Ale dlaczego jest ona tak niska (wynik gorszy od GF 4 MX 440!) - nie jestem Ci w stanie odpowiedziec. Warunki wszystkich tesdtow byly doskonale powtarzalne, Doom odpalany byl na defaultowych ustawieniach (zadnego grzebania w pliku DoomConfig.cfg. Mimo "dziwnosci" wynikow postanowilismy je opublikowac. A GF 3 to rzeczywiscie pierwszy model, jeszcze sprzed epoki udziwnien i dodatkowych oznaczen. pozdrawiam goomish zaraz podeśle im magiczny pliczek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Payti Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Sorki, powiedzcie jak użyć duct tape mod'a i przyczepić latarkę do karabinu bo jakoś nie umiem skumac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Teraz ja zdam swoja relacje jestes mosiadaczem 4 tit 4200 noi mialem zmienic na 6800 postawnowilem sie wstrzymac, przywracam wszystkie honory lukasrz gra na 4 tit na high 1024 :) wszystko oprócz anizo właczone chodzi poprostu midonie :)dopiero zaczałem bo przedchwila dostalem doomka ale naprawede jestem pod wrazeniem :) poczekam jeszcze z rok zmienie wtedy grafe na cos dobrego :) bo widze ze w radki 9800 PRo nie ma co narazie inwestować :) bez obrazy oczywiscie ;] moge w 100% stwierdzic ze gf 4 tit 4200 jest karta jak najbardziej aktualna i bedzie to najlepszy wybor cena jakosc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Parallax mapping z powodzeniem da się zastosować w Doom 3! Wystarczy jeden pliczek, w postaci nieoficjalnego dodatku i gotowe. Uwaga, dwa ale. Wszystko działa jedynie w trybach high i ultra oraz z kartami zgodnymi z DirectX 9, całość ma niecałe 10 mb. Zapraszam do testowania. Link: http://www.gamershell.com/download_filehel...44723.03&b=init Tylko jeszcze pytanie co to dakładnie daje...? :? Proszę o opinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Parallax mapping z powodzeniem da się zastosować w Doom 3! Wystarczy jeden pliczek, w postaci nieoficjalnego dodatku i gotowe. Uwaga, dwa ale. Wszystko działa jedynie w trybach high i ultra oraz z kartami zgodnymi z DirectX 9, całość ma niecałe 10 mb. Zapraszam do testowania. Link: http://www.gamershell.com/download_filehel...44723.03&b=init Tylko jeszcze pytanie co to dakładnie daje...? :? Proszę o opinie. Mogę śmiało stwierdzić że efekt jest WYPAŚNY! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Parallax mapping z powodzeniem da się zastosować w Doom 3! Wystarczy jeden pliczek, w postaci nieoficjalnego dodatku i gotowe. Uwaga, dwa ale. Wszystko działa jedynie w trybach high i ultra oraz z kartami zgodnymi z DirectX 9, całość ma niecałe 10 mb. Zapraszam do testowania. Link: http://www.gamershell.com/download_filehel...44723.03&b=init Tylko jeszcze pytanie co to dakładnie daje...? :? Proszę o opinie. Co daje ?? Znalazlem takie screeny: http://doom3.filefront.com/screenshots/18/...es2/29475_1.jpg http://doom3.filefront.com/screenshots/18/...es2/29475_2.jpg http://doom3.filefront.com/screenshots/18/...es2/29475_3.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 ukaze sie za xx lat :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 ja nic nie bede pisal bo zaraz mnie wyśmieja :) i zjada :) ale takie cos to ja mam u siebie :) albo cos bardzo podobnego :D a moze to tylko zasluga lood bias -2 :) co daje wlasnie taki ostry "błyszczacy" obraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 ja nic nie bede pisal bo zaraz mnie wyśmieja :) i zjada :) ale takie cos to ja mam u siebie :) albo cos bardzo podobnego :D a moze to tylko zasluga lood bias -2 :) co daje wlasnie taki ostry "błyszczacy" obraz Musialbys z robic screena z identycznych lokacji jak na tych screenach wyzej. Wtedy sam bedziesz mial porownanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Fakt, lod bias -2 daje podobny efekt. Tu sie zgodzę. No ale wgram to sobie i wtedy się wyda ostateczny osąd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pAq85 Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 ktoś wie jakie ustawienia są najlepsze dla radeon 8500/9100 64MB?? bo przy standardowych jakość obrazu jest żałosna. 2- mam live'a 4.1 i żeby korzystać z dźwięku wielokanałowego musze po każdym włączeniu windy ustawiać w panelu sterowniki że mam głośniki surround a nie kwadratofoniczne, da się to jakoś na stałe zminić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Kilka newsow: - Carmack 14-go sierpnia zostal ojcem - Fatality wygral turniej w D3 na quakcon 2004 i zgarnal 25.000$. Wlasnie ssam demka z finalu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monkas Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Jak ktos wie to niech powie mi jak przejsc ostatniego bosa albo strone na ktorej sie to znajduje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Kilka newsow: - Carmack 14-go sierpnia zostal ojcem - Fatality wygral turniej w D3 na quakcon 2004 i zgarnal 25.000$. Wlasnie ssam demka z finalu. Podaj lepiej jakies linki do tych demek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Jak ktos wie to niech powie mi jak przejsc ostatniego bosa albo strone na ktorej sie to znajduje Jest banalnie prosty wiec nie powiem Ci jak go przejsc. Rusz mozgownica lub ew. poczytaj PDA. Wskazowki sa od 3/4 gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Kilka newsow: - Carmack 14-go sierpnia zostal ojcem - Fatality wygral turniej w D3 na quakcon 2004 i zgarnal 25.000$. Wlasnie ssam demka z finalu. Podaj lepiej jakies linki do tych demek... Milego ogladania. http://d3.fpp.pl/?pl:news:show:755::: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monkas Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Nieznam czlowieku angielskiego wiec powiedz mi jak go przejsc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 A ja Ci mówię poczytaj ten topik, bo juz przynajmniej 5 razy dawano odpowiedź. Po drugie czy nie warto pomyśleć samemu...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Mozna sie nwet domyslec. Ale niech Ci bedzie. 4x soulcube i po nim. Fabula jaka jest taka jest ale fajnie w nia wpletli wlasnie tego soulcube`a wiec Ci co nie znaja eng. beda narzekali na ta gre, ze to zwykla sieczka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 u mnie na lekko wykręconym GF4Ti 4200 128Mb to na high quality i w advaned wszystko na on plus anti aliasing x4 ok 30 fpsow.... bez kitu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 u mnie na lekko wykręconym GF4Ti 4200 128Mb to na high quality i w advaned wszystko na on plus anti aliasing x4 ok 30 fpsow.... bez kitu ...a z kitem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 wstyd sie przyznac ale na samym poczatku gry mam probem :( a bynajmniej nie moge zrozumiec kodu ktory ten koles mowi bo mam uszkodzone poniekad glosniki i tylko niewyraznie mamlanie slychac jutro albo pojutrze jade po glosniki wiec sobie bede radzil, czy moze mi ktos powiedziec jaki tam jest kod?? tam na samym poczatku co bierzemy nagranie od ADAMA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monkas Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 To ze z soul cuba to sie domyslalem ale jak go uzywac bo jak chce cokolwiek nim zrobic to mi wyskakuje normalna bron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 To ze z soul cuba to sie domyslalem ale jak go uzywac bo jak chce cokolwiek nim zrobic to mi wyskakuje normalna bron Nie uzywales go od 3/4 gry ??? 8O Hmm, trudno. Ja nie wiem jak coponiektorzy graja w te gry :cry: Musisz go naladowac. A czym to sie domysl jak chociaz wiesz co oznacza jego nazwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monkas Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Dobra, dobra juz sie kapnolem. Gra jest niezla aczkolwiek w polowie mi sie znudzila i niechcialo mi sie bawic w szukanie kodow czy czytanie i sluchanie PDA, poprostu niemialem co robic a grajac zabijalem nude. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Dobra, dobra juz sie kapnolem. Gra jest niezla aczkolwiek w polowie mi sie znudzila i niechcialo mi sie bawic w szukanie kodow czy czytanie i sluchanie PDA, poprostu niemialem co robic a grajac zabijalem nude. Wlasnie o tym mowie :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 u mnie na lekko wykręconym GF4Ti 4200 128Mb to na high quality i w advaned wszystko na on plus anti aliasing x4 ok 30 fpsow.... bez kitu ...a z kitem ? A z kitem to mu sie pewnie na ti4200 obsluga 9dx wlacza : :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 własnie skonczyłem gre.......ogolnie bardzo mi się podobała, bardziej niz farcry :) lepszy klimat i jakby gra lepsza.....ale to jest tylko moje zdanie. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 pogra ktos ze mna w co-op ? mowie do posiadaczy legalnych wersji dooma :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 u mnie na lekko wykręconym GF4Ti 4200 128Mb to na high quality i w advaned wszystko na on plus anti aliasing x4 ok 30 fpsow.... bez kituhehe bajerowac to ja a nie mnie ;] moze dnie dziala ci zmiana rozeiclosci tak jak mi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...