mateusz012 Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Witam, Czy ktos probowal odpalic gre na Gigabyte Radeon 9600Pro ver DH ? Jesli tak to jakie wrazenia i mile widziany najlepszy konfig. Napewno wsrod tych 80 stron bylo ale w robocie jestem i szef za drzwiami jest :) Moj dalszy sprzet to: Abit NF7 Nforce 2.0 256 DDRAM Kingston PC400 Athlon XP 2600+ I nie za bardzo wiem czy kupowac dooma... Ale chyba i tak kupie. wkoncu gralem w 1 i 2 i wypadlo by tez w 3. Zbyt wesoło to nie będzie.... Na moim sprzęcie w teście mam ~23 fps... oczywiścei na High i w 1024x768... Ale za kilka dni kupię nowego Silencera i podkręcę kartę, z pewnością będzie lepiej. Martwi mnie tylko to, że już jestem prawie na samym końcu gry... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_M Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 mam goscia do przejscia chyba juz ostatni wielki jak cholera chodze po takim kregu do okoła lawa, i wyłażą co chwila klienci, klient stodoła na mnie nawala i ładuje rakietemi wybilem do niego caly arsenal ale nie pokazuje nawet trafien tzn celownik nie zmienia sie na czerwony po trafieniu wiesz moze co trza zrobic ? i nie jest to ten co latają koło niego takie swiatla i trza rozwalic to niebieskie na nim, nie jest to tez ten co na wózku jeździ i pakuje z BFG w cpu complex .. jestem juz poza site 3 zjechalem windą na dół potem powybijalem paru gosci potem sie zaczly sciany otwierac i zjechalem windą "kamienną" ze 2 km w dół i wylazlem na jakąs polane krąg skał dookoła lawa i klient naparza ... chyba ostatni ale nie wiem ... doradzcie jak go przejsc ? po loadzie pisze plansza PRIMARY EXCAVATION Atrifact Dig a zadanie do wykonania DEstroy Hell Hole niby jest tam jakas dziura ale ładowanie w nią nic nie daje :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Potworka musisz ubic przy pomocy Soul Cube (kilka razy w niego trafisz i spokoj), juz kilka razy bylo to opisane. "Hell Hole" sama sie zamknie jak juz poslesz demona do domu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubu10 Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 czy ktos moze wie jakie sa najlepsze drivery do dooma na geforce 3? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1 Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Co za sieka. Banany przez 2 tygodnie. Co jednego połykałem, to zaraz na drugim łamałem nogi. Heh... ale wypuścili mnie na wolność. Trza zacząć małe przeglądziny. No... 80 stron to z deka za dużo. Toż Jasia Muzykanta ledwo przeczytałem, a Wy mi takie cegły wrzucacie :) Dobra, ale teraz bez jaj. Czekałem, czekałem, zagrałem i wyrzuciłem. Gra jest sporo słabsza od Far Cry'a. Nie chodzi na W98, ma bardzo wysokie wymagania i przecietną grafikę. Do tego słabiutkie, mało klimatyczne menu. Ale pokolei: 1. GRAFIKA Wiadomo, że trzeba zaczać od tego, bo przecież ta to się czekało tych kilka lat -_-. I niestety - porażka. PixelShader taki sobie, tekstury kompletnie zwalone. Z resztą zerknijcie na ten screen: Specjalnie podszedłęm blisko do sciany nieopodal przejścia. Tekstury rodem Shogo czy Blood2. Jak słowo daję, starusieńki Unreal 1 miał jakby wyraźniejszą grafikę pod tym względem. Ja rozumiem, ze to gra nowej generacji robiona za pomocą intrsukcji SM2.0, ale bez przesady, teksturowanie też powinno być na poziomie. Far Cry nie miał tak wielkiego rozgłosu, wyszedł sporo wczesniej i jest zdecydowanie lepszy pod wzgledem mapowania efektów i teksturingu. No cóż, zabiera trochę Ramu i nieźle wyżera miejsce na dysku, ale przynajmniej wiadomo w co się gra. A tu... ciemne lokacje, kiepskie tekstury. Sorry, ze tak się powtarzam z tymi tekturami, ale czasem wolę zerknąć na świetne tekstury w UT2003 niż bajerować się mizernie wyglądającym PS2.0. Gdyby nie Far Cry mówiłbym inaczej. Jednak Carmack troszkę się zbłaźnił. Spójrzcie na beczkę w Doomie i w FC. Przecież ten Doom to nieporozumienie. 2. INTERAKCJA Kolejna LIPA !!! Walisz na maxa w LCD, a one nawet nie drgną !!! Ślady kul na scianach ? Tylko w egzotycznych marzeniach. Albo jeszcze lepiej - podchodzi to Zombie (też takie jakieś mało straszne) i po kilku ciosach z pieści (!!) rozpada się w drobny mak. Nieźle.. oby tak dalej. To się nazwya wyobraźnia. 3. KLIMAT No dobra, teraz trochę luzu. Kto lubi taki klimat powinien być zadiowolony. Warunek jest taki, że musi mieć wypasionego kompa. Mimo wszystko mnie ta gra w ogóle nie wciągnęła. 4. WYMAGANIA Wysokie - jak w Far Cry'u. Tylko jest mała różnica. FC na Low potrafi jako tako cgodzić już na 1GHz, 256MB i GF2 GTS. Doom3 to stos błędów - słaba grafika, wysokie wymagania, nie pójdzie ponieżej GF3 (a paradoksalnie wchodzi na GF4MX), brak wsparcia dla systemów W9x, problemy na podkreconym sprzęcie (często wywala do Windy). Moja Ocena: 6/10 (FC- 9/10) W końcu ktoś napisał na temat D3 nie przez pryzmat ślapego zapatrzenia w ID i Carmacka. Okazuje się, że aby zagrać w D3 w miarę komfortowo (grafika, płynność) trzeba przy okazji byc dość dobrze zaawansowanym informatykiem, i posiedziec kilka godzin zabawiajac sie w plikach. Więc to jest to słynne 4- letnie dopracowywanie każdego szczególiku. Widać jak ID i Carmack "szanuje" graczy. No, ale na tym forum nie mozna powiedzieć o nim nic złego. To przeciez taki "cudowny" człowiek. Wcześniej napisano, że jeśli ktomus nie podoba sie klimat w Doomie3 to napewno w niego nie grał. Ja grałem w D3 i klimat wcale mie sie nie podoba. Owszem jeśli dana osoba lubi horrory klasy b, to i klimat jej sie spodoba. Jak dla mnie gra dobra, ale do Hl1 i Call of duty jej sporo brakuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 panowie mam problem od 2 dni sie mecze i nie moge przejsc a raczej przeskoczyc jestem w A labs poziom 4 i za cholere nie moge wskoczyc na most obracajacy sie wokol wlasnej osi juz mi rece opadaja! pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 http://www.czechcomputer.cz/product_image....1256EDD000648DE :lol: :twisted: 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 wam tesz caly czas ammo brakuje czy to ja jestem tylko taka niezdara ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 heh no to by pomoglo:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 eeeee, ja nie będe komentowal niektórych wypowiedzi krytyki ale te tekstury to efekt złego configu (chodzi o to co komentował Lumperator) 2:WYMAGANIA: Doom moze sie zdziwisz ale ma mniejsze wymagania od Far Cry, i nie wymaga pixel shadera i vertex shadera do samego uruchomienia 3: Interakcja, owszem nie ma sladów kul, ale spróbuj pięsciami rozwalic hellknighta, bez kodow ofkoz.... 4: Grafika Chyba kpisz :/ i nie pisz takich głupot bo sie tyle z tego ze jest to po prostu smieszne... 5: NIe porownoj sracza do kołacza (Doom 3 / HL1) bo różnica jest taka jak między szczaniem w piwnicy i piciem w szczawnicy czyli zasadnicza. 6: Zadne kilka godzin i nie trzeba byc informatykiem tylko trzeba znac angielski, wystarczy.... i jeszcze raz was ludzie prosze.... nie piszcie ze gra jest lepsza pod względem Fabuly od FC, bo w FC chodzi wyłącznie o strzelanie... 0 myslenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobyszcze Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 burro --> mam to samo..:-( praktycznie full tylko pistol, chaingun i shotgun - lekko nie jest pls help. - pierwsza głupia zacinka - jak zdezaktywować wieżyczki strzelnicze ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMat Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 A co sie dzieje ze nie moge save zrobic moze wiecie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper3 Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Jak w Timedemo mialem wczesniej 44.2 FPS tak po zainstalowaniu Catalyst 4.8 mam 49.1 FPS :D supper stery. Polecam wszystkim mającym karty ATI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1 Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Co ma brak śladów kól, do walenia pięściami w hellknighta? Różnica między Hl1 a D3 jest zasadnicza? Zasadnicza to by była gdybym porównał D3 do C&C. Więc w takim razie dlaczego wszyscy porównuja D3 do Far cry?. Różnica między nimi jest taka sama jak miedzy hl1 a d3. Zadne kilka godzin i nie trzeba byc informatykiem tylko trzeba znac angielski, wystarczy.... Mało mnie to obchodzi. Od tego sa opcje ustawiania grafiki w menu gry, a produkt aspirujący do miania "tych z wyzszej półki" ma mi to zapewniać bez dodatkowego grzebania w plikach. Tym bardzeij, ze panowie z ID żadają za niego wcale nie małych pieniędzy. To tak jak bym kupował w salonie BMW z rozregulowanym zapłonem. No, ale przecież wystrarczy znać niemiecki, poczytać instrukcje i samemu sobie go w domu wyregulować. W d3 żeby go przejść też nie trzeba szczególnie się wysilać umysłowo. Czyli jak w właściwie we wszystkich FPP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeman Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 pls help. - pierwsza głupia zacinka - jak zdezaktywować wieżyczki strzelnicze ?! na komputerku sie je deaktywuje. (jesli dobrze pamietam) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 6: Zadne kilka godzin i nie trzeba byc informatykiem tylko trzeba znac angielski, wystarczy.... Jesteś tego pewien ? Wetniesz się, że dam jednemu cieciowi nawet instrukcje KROK po KROKU to penis on zrobi ? Tu potrzebny jest mózg i pewien tok rozumowania. Ostatnio czytałem log rozmowy kumpla z jego kumpel na temat postawienia servera dla worms armagedon - kumpel mu tłumaczył chyba z 6 razy a ten nic kompletnie nie rozumiał z tego. Myślał że wystarczy hasło i że gra samoczynnie się domyśli do którego się kompa ma podpiąć (pozostawie to bez komentarza...). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Co za sieka. Banany przez 2 tygodnie. Co jednego połykałem, to zaraz na drugim łamałem nogi. Heh... ale wypuścili mnie na wolność. Trza zacząć małe przeglądziny. No... 80 stron to z deka za dużo. Toż Jasia Muzykanta ledwo przeczytałem, a Wy mi takie cegły wrzucacie :) Dobra, ale teraz bez jaj. Czekałem, czekałem, zagrałem i wyrzuciłem. Gra jest sporo słabsza od Far Cry'a. Nie chodzi na W98, ma bardzo wysokie wymagania i przecietną grafikę. Do tego słabiutkie, mało klimatyczne menu. Ale pokolei: 1. GRAFIKA Wiadomo, że trzeba zaczać od tego, bo przecież ta to się czekało tych kilka lat -_-. I niestety - porażka. PixelShader taki sobie, tekstury kompletnie zwalone. Z resztą zerknijcie na ten screen: http://www.oxygen.akcja.pl/doom3.jpg Specjalnie podszedłęm blisko do sciany nieopodal przejścia. Tekstury rodem Shogo czy Blood2. Jak słowo daję, starusieńki Unreal 1 miał jakby wyraźniejszą grafikę pod tym względem. Ja rozumiem, ze to gra nowej generacji robiona za pomocą intrsukcji SM2.0, ale bez przesady, teksturowanie też powinno być na poziomie. Far Cry nie miał tak wielkiego rozgłosu, wyszedł sporo wczesniej i jest zdecydowanie lepszy pod wzgledem mapowania efektów i teksturingu. No cóż, zabiera trochę Ramu i nieźle wyżera miejsce na dysku, ale przynajmniej wiadomo w co się gra. A tu... ciemne lokacje, kiepskie tekstury. Sorry, ze tak się powtarzam z tymi tekturami, ale czasem wolę zerknąć na świetne tekstury w UT2003 niż bajerować się mizernie wyglądającym PS2.0. Gdyby nie Far Cry mówiłbym inaczej. Jednak Carmack troszkę się zbłaźnił. Spójrzcie na beczkę w Doomie i w FC. Przecież ten Doom to nieporozumienie. 2. INTERAKCJA Kolejna LIPA !!! Walisz na maxa w LCD, a one nawet nie drgną !!! Ślady kul na scianach ? Tylko w egzotycznych marzeniach. Albo jeszcze lepiej - podchodzi to Zombie (też takie jakieś mało straszne) i po kilku ciosach z pieści (!!) rozpada się w drobny mak. Nieźle.. oby tak dalej. To się nazwya wyobraźnia. 3. KLIMAT No dobra, teraz trochę luzu. Kto lubi taki klimat powinien być zadiowolony. Warunek jest taki, że musi mieć wypasionego kompa. Mimo wszystko mnie ta gra w ogóle nie wciągnęła. 4. WYMAGANIA Wysokie - jak w Far Cry'u. Tylko jest mała różnica. FC na Low potrafi jako tako cgodzić już na 1GHz, 256MB i GF2 GTS. Doom3 to stos błędów - słaba grafika, wysokie wymagania, nie pójdzie ponieżej GF3 (a paradoksalnie wchodzi na GF4MX), brak wsparcia dla systemów W9x, problemy na podkreconym sprzęcie (często wywala do Windy). Moja Ocena: 6/10 (FC- 9/10) W końcu ktoś napisał na temat D3 nie przez pryzmat ślapego zapatrzenia w ID i Carmacka. Okazuje się, że aby zagrać w D3 w miarę komfortowo (grafika, płynność) trzeba przy okazji byc dość dobrze zaawansowanym informatykiem, i posiedziec kilka godzin zabawiajac sie w plikach. Więc to jest to słynne 4- letnie dopracowywanie każdego szczególiku. Widać jak ID i Carmack "szanuje" graczy. No, ale na tym forum nie mozna powiedzieć o nim nic złego. To przeciez taki "cudowny" człowiek. Wcześniej napisano, że jeśli ktomus nie podoba sie klimat w Doomie3 to napewno w niego nie grał. Ja grałem w D3 i klimat wcale mie sie nie podoba. Owszem jeśli dana osoba lubi horrory klasy b, to i klimat jej sie spodoba. Jak dla mnie gra dobra, ale do Hl1 i Call of duty jej sporo brakuje. Jesteście śmieszni!!! 1. Klimat boski strach zaglada w oczy 2. Integracja jest nawet spora mimo iz nie zostaja ślady 3. Grafika, masz cos koles zwalone na maxa albo ja nie wiem, na medium naginam i jest full wypas!! na high anizo itp. to juz wogóle filmik nie gierka. 4. Chcieli byście zeby gierki wychodzily coraz to nowsze a kompy stały w miescu, ośmieszcie sami siebie 5. Far cry jest togra bez klimatu, idziesz bo idziesz i zabijasz bo zabijasz nie boisz sie o nic. 6. DOOM 3 najlepsza gra w jaka grałem w zyciu (podobnie jak call of duty) Watro kupic orgynial tego co stac. Jezeli bede mial kiedys kase tez bede kupował :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 eeeee, ja nie będe komentowal niektórych wypowiedzi krytyki ale te tekstury to efekt złego configu (chodzi o to co komentował Lumperator) 2:WYMAGANIA: Doom moze sie zdziwisz ale ma mniejsze wymagania od Far Cry, i nie wymaga pixel shadera i vertex shadera do samego uruchomienia 3: Interakcja, owszem nie ma sladów kul, ale spróbuj pięsciami rozwalic hellknighta, bez kodow ofkoz.... 4: Grafika Chyba kpisz :/ i nie pisz takich głupot bo sie tyle z tego ze jest to po prostu smieszne... 5: NIe porownoj sracza do kołacza (Doom 3 / HL1) bo różnica jest taka jak między szczaniem w piwnicy i piciem w szczawnicy czyli zasadnicza. 6: Zadne kilka godzin i nie trzeba byc informatykiem tylko trzeba znac angielski, wystarczy.... i jeszcze raz was ludzie prosze.... nie piszcie ze gra jest lepsza pod względem Fabuly od FC, bo w FC chodzi wyłącznie o strzelanie... 0 myslenia buhahahah ROTFL I kupa LOLi doom ma mniejsze wymagania od fargraja? ok odpal go na 2mx 256mb i 800mhz , farcry na tym chodzi. po za tym od kiedy to farcry wymaga pixel szejderów? ślady po kulach..... są, w menu opcje--->opcje gry----->szoł dekals BTW co ma interakcja do walenia kolesia pięściami? grafika ... sam jesteś śmieszny. jest do kitu. wyłącz cienie i wtedy sie podniecaj. zwykla szczelanka zostaje co do porównywania sracza [dooma3] do kołacza[hl1, kamień milowy w fpp] to masz racje trzeba znać angielski mówisz. ok to co znaczy to? seta s_spatializationDecay "2" jesteście zaślepieni i tyle fanatycy, tyle że tym razem nie ati tylko id łosi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 W sumie, to Catalysty 4.8 zawieraja ten sam sterownik OpenGl co 4.9beta Ale w Direct3D juz jest lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menphis Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 8O :x :x :x :x :x :x :x :x 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O Jak to ...??? Przyznam nie czytałem całych 80 stron ... ale Jak mam ustwione w grze w opcjach high .. to to nie jest high ??? to musze sam wpisywacw konsoli ... tysiace komend tak jak kiedys w q1 zeby go uruchomic z Botami ?? C:gryquakequake.exe -add bot Obot fsfsfsaadasczfsda fsafsagvasvav asvasv avas va+3 skill +$2 fss Widze ze dla Id czas stoi w miejscu .... Ładnie prosze o wytłumaczenie mi dlaczego i jak sens jest w konfiguracji rercznej gry za 160 złotych ??? Dlaczego ustawnie . na high w opcjach to sobie mozna w dupe wsadzic .... To jest beta ??? Wycofuje to co powiedziałem Ze chodzi super na 800 na 600 high ... Bo juz sam nie wiem co to za ustawienia ...... W kazdym razie .. tak tam jest napisane .... Pozdrawiam :D 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O P.s Teraz mam cos wpisac do konsoli to co podajecie ... Niech ktos mnie wyprowadzi .. z tego zakłopotania ... Gra ciemna Klimat ciemny ... KONFIGURACJA ZA TO JASNA JAK SŁOŃCE !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobyszcze Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 freeman --> thx - przegapiłem po drodze jeden PDA - lol - gapa ze mnie :-) :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper3 Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Jestem w Alpha Labs 1 i nie wiem co zrobić.Wybiłem wszystkie potwory, doszedłem do drzwi których sie nie da otworzyc bo moga sie zalogowac tylko 2 goście jacyś:( Trochę wcześniej była jakaś sala z wiszącym na suficie gościem, który miał rozpruty brzuch. Czy ktoś może mi napisać jak to przejść???? HELP!! :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 czy ktos moze wie jakie sa najlepsze drivery do dooma na geforce 3?ja gram na 56.72 ;-) nie testowalem innych bo za duzo roboty z tym ;-) gram w 1024x768 i medium ;-) nie jest zle czasami przytnie ale.. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobyszcze Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Jestem w Alpha Labs 1 i nie wiem co zrobić.Wybiłem wszystkie potwory, doszedłem do drzwi których sie nie da otworzyc bo moga sie zalogowac tylko 2 goście jacyś:( Trochę wcześniej była jakaś sala z wiszącym na suficie gościem, który miał rozpruty brzuch. Czy ktoś może mi napisać jak to przejść???? HELP!! :roll:hmm; połaź trochę - musisz znaleźć PDA jednego z gości wyświetlanych na ekraniku o ile mnie pamięć nie myli... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1 Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 BTW co ma interakcja do walenia kolesia pięściami? Może mówiąc interakcja miał na myśli możliwość strzelania do przeciwników i ich zabijania. :D No to w takim razie musimy żywić głęboką wdzięczność dla ID, ze udostępniła nam tę przełomową możliwość zabijania wrogów. To pewnie dlatego przesuwali tyle premierę D3. :D Dzięki panie Carmack to ogromny kamień milowy w grach. :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 DooM 3 jest kierowany dla starszych graczy, ktorzy znaja bardzo dobrze produkty iD oraz sa z nimi za pan-brat. Ja sie swietnie odnajduje w produktach iD software. Po prostu na nich gdy sie wydaje pieniadze to wiadomo za co. Poza tym sadze, ze nie potrzeba nawet grzebac w konfigu gry aby odpalic gre na High detalach przy takim sprzecie jaki ma Lumperator. Jestem pewien, ze albo cos kombinowal albo nawet oryginala nie ma wiec NIE MA PRAWA sie wypowiadac o tej grze jako pelnowartosciowym produkcie. Po torrentach kraza dziesiatki roznych wersji wiec moze juz zlapal jakas przerabiana or smth. Przeciez jak odpalilem ta gre po raz pierwszy to nie mialem tak tragicznej grafy jaka pokazal Lumperator na screenie. A niektorzy zachowuja sie jak obrazone bajtle. "Uuu, iD nas oszukalo, dali zwylka gre, a mieli dac przelom", "Jestem zawiedziony bo sciagajac pirata mialem wieksze nadzieje". Jezeli gre DooM 3 uznaje za najlepsza gre dotychczas to oznacza, ze jestem fanatykiem iD ? Ok, zgadzam sie w takim razie. Jestem fanatykiem iD bo oni po prostu robia najlepsze gry wszechczasow i KAZDA ich gra na ZAWSZE zostanie zapamietana ! Z checia jeszcze z Wami porozmawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocurek Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 utknąłem w drugiej misji po piekle - delta sekcja 5 ,parę pokoi z kamerami a w centralnym drzwi z iskrzącym panelem i strzałką -jak je otworzyć? ewent. co dalej robić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 utknąłem w drugiej misji po piekle - delta sekcja 5 ,parę pokoi z kamerami a w centralnym drzwi z iskrzącym panelem i strzałką -jak je otworzyć? ewent. co dalej robić? A moze ich nie trzeba otwierac ? Poszukaj innego wyjscia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 DooM 3 jest kierowany dla starszych graczy, ktorzy znaja bardzo dobrze produkty iD oraz sa z nimi za pan-brat. Ja sie swietnie odnajduje w produktach iD software. Po prostu na nich gdy sie wydaje pieniadze to wiadomo za co. Poza tym sadze, ze nie potrzeba nawet grzebac w konfigu gry aby odpalic gre na High detalach przy takim sprzecie jaki ma Lumperator. Jestem pewien, ze albo cos kombinowal albo nawet oryginala nie ma wiec NIE MA PRAWA sie wypowiadac o tej grze jako pelnowartosciowym produkcie. Po torrentach kraza dziesiatki roznych wersji wiec moze juz zlapal jakas przerabiana or smth. Przeciez jak odpalilem ta gre po raz pierwszy to nie mialem tak tragicznej grafy jaka pokazal Lumperator na screenie. A niektorzy zachowuja sie jak obrazone bajtle. "Uuu, iD nas oszukalo, dali zwylka gre, a mieli dac przelom", "Jestem zawiedziony bo sciagajac pirata mialem wieksze nadzieje". Jezeli gre DooM 3 uznaje za najlepsza gre dotychczas to oznacza, ze jestem fanatykiem iD ? Ok, zgadzam sie w takim razie. Jestem fanatykiem iD bo oni po prostu robia najlepsze gry wszechczasow i KAZDA ich gra na ZAWSZE zostanie zapamietana ! Z checia jeszcze z Wami porozmawiam :) ] dokładnie zgadzam sie z toba primo ten screen musiał byc z jakies zwalonej wersji u mnie na low tego nie było, po drugi ID zeczywicie daje najlepsze giery. NIe wiem jak wogóle mozna twierdzic ze doom 3 nie jest przełomem!! jakies kompletne łajzy co sie nie znaja sie wypowiadaja widac. MOzna doomowi zazucic wszystko oprócz klimtu, grafiki (wyprzedza ansz czasy) i oprawy graficznej ;) grywalnosc to niestety podlega dyskusji bo niektórzy lubia gry typu saper ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rbtck1 Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Witam, Czy ktos probowal odpalic gre na Gigabyte Radeon 9600Pro ver DH ? Jesli tak to jakie wrazenia i mile widziany najlepszy konfig. Napewno wsrod tych 80 stron bylo ale w robocie jestem i szef za drzwiami jest :) Moj dalszy sprzet to: Abit NF7 Nforce 2.0 256 DDRAM Kingston PC400 Athlon XP 2600+ I nie za bardzo wiem czy kupowac dooma... Ale chyba i tak kupie. wkoncu gralem w 1 i 2 i wypadlo by tez w 3. Jak tam odpowie mi ktoś ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...