GuC!o^ Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 jeżeli chcesz odpalić doom'ka na kompie z podpisu to lepiej przeleć sobie cały temat. od razu ci sie odechce do sklepu lecieć :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nierealny_52 Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Oczywiście że nie kupie pełnej w sklepie , pożycze sobie od kumpla ,ale tylko po to ,żeby z ciekawości zobaczyć czy wogóle ruszy . Wiem na czym stoje i nie musisz mi przypominać , że mam .... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Oczywiście że nie kupie pełnej w sklepie , pożycze sobie od kumpla ,ale tylko po to ,żeby z ciekawości zobaczyć czy wogóle ruszy . Wiem na czym stoje i nie musisz mi przypominać , że mam .... :cry: Jakiegoś lepszego proca, średnio taktowany DDR i Twój Ti4 nie będzie się marnował ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macmet Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 mam pytanie : nie chce mi sie czytac wszystkich postów ale jak w piekle przejsc tego wielkiego diabła ? jaki najlepszy sposob na niego ? byscvie polecili ? -dzieki i pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zabij go. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 pfffff skoro Tobie nie chce sie czytac , to nam nie chce sie odpowiadac ! :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 zabij gnoja poki maly ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZATOICHI Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 mam pytanie : nie chce mi sie czytac wszystkich postów ale jak w piekle przejsc tego wielkiego diabła ? jaki najlepszy sposob na niego ? byscvie polecili ? -dzieki i pozdr. :evil: :evil: Odpowiedź na to pytanie padła juz wieeeleeee razyyy , choćby na paru wczesniejszych stronach, a skoro TOBIE JAŚNIEPANIE NIE CHCE SIĘ SZUKAĆ to sobie go nie przejdziesz ...JASNE?! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: co za LEŃ ...i jeszcze ci napisze "nie chce mi sie szukać" zabierzcie go stąd :kijem: Proponowałbym Moderatorom za zwroty zaczynające się na "Nie chce mi się..." dawać :banan: :banan: :banan: bez pytania , po prostu ręce opadają na tą dzisiejszą młodzież :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macmet Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Ok czarnuchy poszukam sobie :) sknery !! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Ok czarnuchy poszukam sobie :) sknery !! :wink:Daruj sobie takie określenia nawet w żartach. :evil: A jak nie chce Ci się niczego poszukać, to zrezygnuj z forum. Tutaj wymagana jest określona samodzielność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nierealny_52 Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Ok czarnuchy poszukam sobie :) sknery !! :wink:Macmet , czarnych w to nie mieszaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::EriSS::.. Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Siema po odpaleniu dooma pojawia sie niebieska konsolka i wtedy wyskakuje mi blad. moj komputer spelnia wymagania tej gry wiec niewiem czemu niemoge jej odpalic. prosze o pomoc thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shabcio1 Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 moze brak sterowników? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::EriSS::.. Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 a jakie sa potrzebne?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 może łaskawie podał być cfg kompa ? wróżką nie jestem.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Siema po odpaleniu dooma pojawia sie niebieska konsolka i wtedy wyskakuje mi blad. moj komputer spelnia wymagania tej gry wiec niewiem czemu niemoge jej odpalic. prosze o pomoc thx Kaszpirowski ci powie...ech...i weż mu doradź. :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sew333 Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Hej wam ale kto ma z was 512 ramu i karte 128mb?? MI na ultra na tym konfigu po doczytaniu levelu pojawiaja sie jakies jakby czarne tekstury albo cos mi miga a po 5 sekundach juz ustaje wszysto. I dysk sie doczytuje, ale to juz rozumiem. Wlozylem z ciekawosci 256 (lacznie 768) i tez to mam ale tylko jak juz wlacze program jakis i z ramu korzysta. Tak normalnie to nie mam juz na 768. Chodzi mi czy tez ktos mial cos takiego po doczytaniu levelu od razu ?? Jakies czarne krzaki na teksturach i tylko na Ultra szczegolnie jak sa wlaczone opcje w advancerd settings? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobyszcze Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 nie qmam zupełnie po jaką cholerę ludziska odpalają dooma na ultra high skoro do tego potrzeba karty z 512 MB ramu na pokładzie ?! napisano tony różnych porównań, że niewiele lepiej wygląda niż w high... chyba po prostu lubimy sobie komplikować życie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Siema po odpaleniu dooma pojawia sie niebieska konsolka i wtedy wyskakuje mi blad. moj komputer spelnia wymagania tej gry wiec niewiem czemu niemoge jej odpalic. prosze o pomoc thx Miałem podobny problem - ale rozwiazanie było bardzo porste i głupie... :D Zawsze tak miałem jak otwierałem DOOMa przez ikone (skrót) stworzoną przez instalke... :P Jeżeli otwierałem przez exe to wszystko było OKa... Może też tak masz.... :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sew333 Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 NO CO TY?????// TEZ OTWIERAM PRZEZ SKRÓT?? NIE GADAJ???!!!! EHEH JAK TO PRAWDA TO NIE WIEM PRZEZ EXE w DOOMI3 W PROGRAM FILES tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sew333 Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 No dalej jednak tak mam. To juz sam nie wiem o co chodzi. A jak u ciebie to wyglądało? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Eee... sew333 to nie była odpowiedz do Ciebie... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sew333 Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 ALe nie spotkales sie z takim czyms co ja mam tak przy okazji?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sew333 Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 A jak sie ma na karcie 64 MB to jak sie da na HIGH to tekstury wtedy są i tak jakby były na LOW czy nie/?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 A jak sie ma na karcie 64 MB to jak sie da na HIGH to tekstury wtedy są i tak jakby były na LOW czy nie/??Hmmm... to wcale nie głupie pytanie, pożyczyłem od qmpla dodatkowe 256MB RAM by doomik nie cioł się na ultra, a jakość grafiki, na moje oko wcale się nie poprawiła i nadal w niektórych miejscach teksturki wyglądają tragicznie, a łby ludzkie nie są okrągłe :? Może ta gra po prostu tak wygląda :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sew333 Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Spoko ale tez masz ze po wgraniu planszy, na 3 sekundy są jakies zryte tekstury czarne na ekranie? SĄ i po chwili znikają dosłownie i jest dobrze. Jak mozesz zobacz u siebie. Na ultra i daj jakąś plansze do wgrania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Z czarnymi ekranami się nie spotkałem, mam tylko od czasu do czasu mały błędzik przy świetlówach, są ostro niebieskie, a menu zaczyna się trząść, restarcik dooma natychmiast na to pomaga. Zauważyłem ciekawą rzecz, po przestawieniu parametru seta image_downSizeSpecular na "0" Znacznie poprawiła się u mnie jakość niektórych tekstur, szczegulnie widać to w timedemo demo1 na zaraz początku w korytażyku kończącym się świetlówą (bodajże miejsce pobytu drugiego w kolejności impa) pod wspomnianą świetlówą widać albo rozmazane niewiadomo co albo ponitowaną zardzewiałą blachę. O wzroście wydajności o 0,5FPS nie będę nawet wspominał :wink: Może ktoś ma jeszcze jakieś "pomysły" na config przy 64mb radku 9500@pro? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawadam Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Pamiętacie może misje w której trzeba było wybrać czy wysłać transmisje z prośbą o posiłki na orbite?? Gdy jeden doktorek taki w okólarach nam mówi aby niewysyłać a drógi jakiś tam dowódca mówi aby wysłać?? Czy ten wybór ma wpływ na dalszy rozwój fabuły gry czy też nie?? Pozdr.! PS: Czy u was na ultra w 1024 z 1Gb ram i kartą 128Mb też tak strasznie wqrzająco doczytuje przy otwieraniu drzwi ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loobek Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 mam pytanie : nie chce mi sie czytac wszystkich postów ale jak w piekle przejsc tego wielkiego diabła ? jaki najlepszy sposob na niego ? byscvie polecili ? -dzieki i pozdr. :evil: :evil: Odpowiedź na to pytanie padła juz wieeeleeee razyyy , choćby na paru wczesniejszych stronach, a skoro TOBIE JAŚNIEPANIE NIE CHCE SIĘ SZUKAĆ to sobie go nie przejdziesz ...JASNE?! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: co za LEŃ ...i jeszcze ci napisze "nie chce mi sie szukać" zabierzcie go stąd :kijem: Proponowałbym Moderatorom za zwroty zaczynające się na "Nie chce mi się..." dawać :banan: :banan: :banan: bez pytania , po prostu ręce opadają na tą dzisiejszą młodzież :evil: :evil: :evil: patrz go kozak sie znalazl i rzuca takimi tekstami jak niechcesz pomoc to nic nie pis najlepiej :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sew333 Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 MAteusz ja u kumpla patrzylem na karcie 64mb i jak sie dalo na ULTRA HIGH to i tak wygladalo jak na LOW. A co do Ultra to nikt sie nie spotkal ze po wgraniu planszy na ultra od razu są jakies czarne tekstury jakby na 3 sek i pozniej znikają?JAk cos ktos mial prosze napisac:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...