Kaeres Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 SAVER, mialem to samo gdy podkrecalem za bardzo GPU. Niestety musisz odkrecic troszke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SAVER Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 (edytowane) SAVER, mialem to samo gdy podkrecalem za bardzo GPU. Niestety musisz odkrecic troszke. 1490994[/snapback] Przeinstalowałem DOOM3 i jest ok. Chyba źle przeniosłem wtedy DOOMa na inny HDD i część plików została na starym C:/ Miałem to samo w DOOM przy nie podkręconej karcie. Wielokrotnie sprawdzone. Kartę podkrecilem wczortaj z ciekawości,żeby sprawdzić czy prawdę mówił poprzedni właściciel :razz: Więc to raczej nie O/C. A dla A 400 TDH to w miare średni wynik. A jak się GPU przegrzewa to zaczyna sypać artami - a takich nigdzie nie widzę. A taki gigabyte chłodzony pasywnie osiąga nawet 90 stopni na rdzeniu i się nic nie dzieje. Wszystko działa normalnie. BTW: jaką masz kartę? P.S. Wreszcie ostatecznie rozwiązałem problem!!! :D Straszny banał :P A było tak: wszedłem do sterowników wiedziony instynktem, zajrzałem do jakości obrazu. Okazało się,że miałem na stałe wyłączoną pionową synchronizację. Przełączyłem na sterowane przez aplikację(czyli standardowo). No i pomogło jak ręką odjął. Przeszedłem pare poziomów i nic. Jak ktoś będzie miał kiedykolwiek kłopoty z DOOM3 to niech zrobi tak samo! B) Większość pewnie ma standardowo, ale niektórzy wyłączają. Pozdrawiam i dzięki za porady :) Edytowane 11 Czerwca 2005 przez SAVER Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Artami sypie jak sie grzeja pamieci a nie GPU. Jedynie moze mylic artefakt przy podkrecaniu GPU ale to tylko dlatego, ze nie starcza pradu pamiecia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Mam pytanko_ Utknąłem w 1 stacji kolejki między sektorami,by otworzyć właz i jechac dalej trzeba wpisać 3 cyfrowy kod, Gdzie go znaleźć :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hadess Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 mam problem przeszedłem gre na poziomie veteran i nie moge odkryć nightmare nie wiem co sie dzieje mam oryginalną wersję gry P.S gre odpalam na ustawieniach ultra high wszystkie efekty 1024x768x32 AAx4 itp. mam około 40 fps AMD64 Athlon 4000+, 2x512mb (ddr2 533Mhz[Dual]), 2xGeForce FX6600GT SLI, MSI925XE NEO PLATINIUM, HDD 120 Seagate 7200 rpm 8 mb cache, Nec 19 '' LCD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cadavre Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 P.S gre odpalam na ustawieniach ultra high wszystkie efekty 1024x768x32 AAx4 itp. mam około 40 fps AMD64 Athlon 4000+, 2x512mb (ddr2 533Mhz[Dual]), 2xGeForce FX6600GT SLI, MSI925XE NEO PLATINIUM, HDD 120 Seagate 7200 rpm 8 mb cache, Nec 19 '' LCD 1555882[/snapback] AMD Antek64 i płyta pod Intela... Fajnie... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 cadavre nie martw się.. młody chciał zaszpanować.. ale chyba niezauważył że jego pojęcie z PC jest małe.. :P hehehh A co do tego jego problemu to pewnie ma takiego orginała jak tego kompa :P eeheh więc moja rada kup orginał.. Albo przestań kłamać.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 mam problem przeszedłem gre na poziomie veteran i nie moge odkryć nightmare nie wiem co sie dzieje mam oryginalną wersję gry P.S gre odpalam na ustawieniach ultra high wszystkie efekty 1024x768x32 AAx4 itp. mam około 40 fps AMD64 Athlon 4000+, 2x512mb (ddr2 533Mhz[Dual]), 2xGeForce FX6600GT SLI, MSI925XE NEO PLATINIUM, HDD 120 Seagate 7200 rpm 8 mb cache, Nec 19 '' LCD 1555882[/snapback] twoja sygnatura : AMD64 Athlon 4000+, 2x512mb (ddr2 533Mhz[Dual]), 2xGeForce FX6600GT SLI, MSI925XE NEO PLATINIUM, HDD 120 Seagate 7200 rpm 8 mb cache, Nec 19 '' LCD co za mega lol nawet zmyslac nie umiesz :mur: :mur: !!! ta płyta główna "MSI925XE NEO PLATINIUM" - oczywiście z błędem bo powinno pisać PLATINUM jest pod Pentium !! a ty napisałes ze masz Athlona :blink: :lol: http://www.yorkshirecomputers.co.uk/cgi-bi...os/0100208.html :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: żal mi cie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wukillah Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 AMD Antek64 i płyta pod Intela... Fajnie... :mur: 1556602[/snapback] nie wspominajac o ddr2 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cadavre Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 nie wspominajac o ddr2 :D 1557154[/snapback] Już wolałem siebie (i innych) nie dobijać... ;P POZDROWIENIA DLA ANTKOWCÓW NA CHIPSECIE Intel 925! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 No juz skonczcie sie podniecac. Dal lama d*** ale to nie ma nic do tematu. Wazne, ze mu chodzi 40fp,s a jezeli nie to juz nie nasz problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 Wielki problem!!Mianowicie jak zainstalować DOOMA ROE na polską podstawkę??Dwa dni temu padł mi napęd i mam tylko obraz dodatku a podstawkę mam już zainstalowaną-jak to wykombinować??Jest jakiś sposób,może patche zangielszczający?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Wersje musza byc zgodne oraz nie mozesz miec zadnego patcha zainstalowanego na podstawce (czyli czysty doom3 w tej samej wersji jezykowej co ROE). Moze ktos wykombinowal patch zangielszczajacy ale ja nic o tym nawet nie slyszalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberto.AMD Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Witam mozecie napisac jak mam rozwalic tego potworka w piekle co wypuszcza te latajace i swiecące dziady nie moge go zabic 40 rakiet w niego wpakowałem i nic ,gdzie musze celowac zeby padł.pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fornas Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Musisz strzelać w tą niebieską kulę nad nim kiedy się pojawia, później znowu skasować tych trzech latających i znowu w kulę (najlepiej BFG albo rakietami), nie pamiętam ale ze 3-4 takie powtórzenia i pada jak kawka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Witam mozecie napisac jak mam rozwalic tego potworka w piekle co wypuszcza te latajace i swiecące dziady nie moge go zabic 40 rakiet w niego wpakowałem i nic ,gdzie musze celowac zeby padł.pozdro 1565253[/snapback] Ehh w tym temacie było już wiele razy poruszane... na goglach mogłeś poszukać... ehhhh tyle poradników jest :/ ... .ale nie kolejny leń .. :/ Dobra stary jak wypuszcza te latające robale to wal w tą świecącą kule..... ( czynnośc powtórzyć pare razy) .. i po wszystkim.. trudne to nie było... Tak czasami mnie krew zalewa jak ludzie nie mogą sobie poradzić z zagadkami w D3 i HL2 ... a pomyśleć co to było z DN3D :P albo Q1 hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 pamiętna scena :D tu już musiałem wpisać god mode bo grałem na tym co mam w podpisie i z tymi światłami (chociaż mam dx 7) gra poprostu stała w miejscu :lol: a tak to całego dooma przeszedłem na tym złomie serio :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 (edytowane) pamiętna scena :D tu już musiałem wpisać god mode bo grałem na tym co mam w podpisie i z tymi światłami (chociaż mam dx 7) gra poprostu stała w miejscu :lol: a tak to całego dooma przeszedłem na tym złomie serio :blink: 1566148[/snapback] Ge-Force 2 mx 400 64 MB 64 bit noname :blink: Masochista Edytowane 27 Lipca 2005 przez boro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 pamiętna scena :D tu już musiałem wpisać god mode bo grałem na tym co mam w podpisie i z tymi światłami (chociaż mam dx 7) gra poprostu stała w miejscu :lol: a tak to całego dooma przeszedłem na tym złomie serio :blink: 1566148[/snapback] :blink: Szacuno.. ja na prawie identycznym configu (GeForce2 Pro 64mb hehe) dałem sobie spokój po 2-3 levelu. Framerate średnio 0-15 fps :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 wtedy miałem 384 sdr bo od qmpla pożyczyłem i szczerze mówiąc różnice od razu odczułem jak sie te 128 dolożyło drzwi sie szybciej otwierały i wogóle - na 256 bym na pewno nie pogral dał bym sobie spokój na 3 lvl tak jak Ty :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 http://games.tiscali.cz/clanek/dl.asp?id=9442 :twisted2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazeQ Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 siema wszystkim ,mam takie pytanie na jakich ustawieniach mógłbym włączyć tą grę wiem że nie mam za bardzo czego sie spodziewać ale prosze o odpowiedź mój komp to: athlon 2200+, 512 mb ddr (400mhz), nVidia GeForce 6600 256 mb (128bit),płytka główna Solteka(okioło 300 zł) dzięki wszystkim za odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 ściągnij se demo i sam se sprawdź ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 (edytowane) siema wszystkim ,mam takie pytanie na jakich ustawieniach mógłbym włączyć tą grę wiem że nie mam za bardzo czego sie spodziewać ale prosze o odpowiedź mój komp to: athlon 2200+, 512 mb ddr (400mhz), nVidia GeForce 6600 256 mb (128bit),płytka główna Solteka(okioło 300 zł) dzięki wszystkim za odpowiedź 1569084[/snapback] 1024x768xhigh, chociaz przy otwieraniu drzwi będzie chrupać. Edytowane 27 Lipca 2005 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 siema wszystkim ,mam takie pytanie na jakich ustawieniach mógłbym włączyć tą grę wiem że nie mam za bardzo czego sie spodziewać ale prosze o odpowiedź mój komp to: athlon 2200+, 512 mb ddr (400mhz), nVidia GeForce 6600 256 mb (128bit),płytka główna Solteka(okioło 300 zł) dzięki wszystkim za odpowiedź 1569084[/snapback] Włączyć to możesz w każdych dostępnych.Gdyby płyta by była za okioło 200 to mogłoby być gorzej. kazeQ myślałem, że mam dejavu czytając Twego posta.Okazało się, że pierwszy był w temacie o far P.S.Obsada w filmie jest boska (pan Wrestler Skałka-Skorpion), film pewnie bedzie kiszką, którą trzeba obejrzeć obowiązkowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cadavre Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 (edytowane) siema wszystkim ,mam takie pytanie na jakich ustawieniach mógłbym włączyć tą grę wiem że nie mam za bardzo czego sie spodziewać ale prosze o odpowiedź mój komp to: athlon 2200+, 512 mb ddr (400mhz), nVidia GeForce 6600 256 mb (128bit),płytka główna Solteka(okioło 300 zł) dzięki wszystkim za odpowiedź 1569084[/snapback] Mi to z podpisu chodzi na 1024x768high i nie ma problemów, nawet z drzwiami. EDIT: A co do filmu to czuję, że będzie jak z Resident Evilkiem (a ten wyszedł spoko). Chodzi mi o część pierwszą - akcja w "ulu". :] Edytowane 27 Lipca 2005 przez cadavre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 dla posiadaczy kart muzycznych Audigy player : łatka do D3 stworzona przez Creative dźwięk teraz jest jeszcze bardziej zaje.bisty ! sam własnie skończyłem grac, efekty dźwiękowe wgniataja w fotel ! posiadam : SB Audigy 2, głośniki 4.1 Inspire 4400 ... ale chyba na Audigy (1) tez działa, nie wiem bo mam "2" ;) szczegóły : http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=nowinki,10,21467 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Czyżby kolejny ambytny fylm :wink: http://www.doommovie.com/ Trailer http://www.doommovie.com/large.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cadavre Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Czyżby kolejny ambytny fylm :wink: 1583756[/snapback] Już było info o filmie: http://games.tiscali.cz/clanek/dl.asp?id=9442 :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 (edytowane) Nowy, rewelacyjny MOD do DOOM-a III, "troszkę" podkręca engine - POLECAM! Info o samym dodatku + foto. Download - sam dodatek we własnej osobie, ssać i grać! :wink: Czas znowu zainstalować DOOM-a 3, ale chyba warto, bo różnice w jakości grafiki spore... :razz: Ups... zapomniałem dodać, że przyjemność tylko dla posiadaczy NV3x lub NV4x. Edytowane 7 Sierpnia 2005 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...