nrl Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 ale te screeny co podales są pakudne boze jak to wygląda. co jest w tym ładnego??? normalnie zamurowało mnie jak zobaczylem tego potworka!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbedzard Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 (edytowane) Panowie mam pytanie (szukałem w wątkach o Doomie ale nie znazłem) mam polską wersje D3 i chcę zainstalować dodatek RoE ale coś nie współpracuje z PL :-( co mam zrobić? podobno coś trzeba wywalić i edytować ale co...? P.S czy instalacja patcha 1.2 jest zalecana? dzięki za odp i pozdro Edytowane 7 Sierpnia 2005 przez dbedzard Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Wiem tylko, ze instalacja 1.2 jest nie tyle nie zalecana co NIE MOZNA TEGO ABSOLUTNIE ZROBIC. Na czystego D3 mozna dopiero wgrac podstawke. Dla mnie idotyczny krok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 (edytowane) Jeśli ktoś ma ochotę na spolszczenie gry to proszę, można je pobrać z tej stronki: http://www.maciek.kom.pl/gry/kat/spolszczenia_do_gier_3.htm Edytowane 13 Sierpnia 2005 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 ale te screeny co podales są pakudne boze jak to wygląda. co jest w tym ładnego??? normalnie zamurowało mnie jak zobaczylem tego potworka!!! 1584299[/snapback] wcale nie jest zle, wrecz przeciwnie wygląda bardzo dobrze - wystarczy wpierw sprawdzic to w grze no i dopiero cos na ten temat pisac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 dwa pytanka: 1. jak sie ma ten "ulepszacz" do wydajnosci? rzeczywiscie ona nie spada a rosnie? 2. czy dodatek RoE jest lepszy od zwyklego doom'a 3? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 przepraszam z góry za pytanie, bo pewnie już było wiele razy ale cóż.... jak zabić ostatniego bossa w D3 ? wale i wale w niego i nic ! walnąłem w niego Soulcube'em , coś tam sie pomotał i nic. Kiedyś podchodziłem sceptycznie podchodziłem do D3. Teraz kiedy znowu se zainstalowałem i postanowiłem przejść gre, to stwierdziłem że gra jest b.dobra [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 musisz soulcubem go rozwalać, w momencie kiedy usłyszysz jak jakas babka cos powie , dokładnie nie pamietam co powiedzial , 4razy tak powie i boss padnie pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 dwa pytanka: 1. jak sie ma ten "ulepszacz" do wydajnosci? rzeczywiscie ona nie spada a rosnie? 2. czy dodatek RoE jest lepszy od zwyklego doom'a 3? 1594971[/snapback] -1- na mocnych kartach prawie nie widac różnicy (chodzi o spadek wydajnosci) mozna grac na tych samych ustawieniach co na "codzien" -2- Zdecydowanie! RoE naprawde potrafi wystraszyc i nie nuży tak jak orginał ps na jakiej magistrali podkręciłes swojego Athlona2000+ ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 FSB 220Mhz ;) a co do doom'a 3 to ja juz przy nim, trzese gatkami ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RauloS Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 (edytowane) Ja dopiero zaczolem grac w dooma 3 ,dwa dni temu jestem niedaleko , ma swietny klimat ,ale sie przestraszylem kilka razy gra jest swietna , chodzi na moim konfigu 1024 i na high aa x2,ani razu nie przytnie :D Edytowane 17 Sierpnia 2005 przez RauloS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Ja jak gralem na 512 to windows zwiekszal wielkosc pamieci wirtualnej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Tutaj macie linka do zwiastuna filmowego Doom'a. http://mp3content02.bcst.yahoo.com/b02r01/.../8/17734988.mov Podobaja mi sie te motywy FPP w filmie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 wygląda to super!!! az mnie zamurowało jak fajnie oni to zrobili :) również ostatnia scena wygląda super z piłą mechaniczną :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 ja sobie ostatnio wgrałem doom'a i z ciekawości zrobiłem test. 1280x1024 fuul detale 4xaa+8xanizo i średnio 41 klatek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zwiastun tego filmu... hmmh jest boski.. ciekaw jestem czy film bedzie miał taki klimacik jak gera hehehe molimo - miło że się pochfaliłeś :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cozaq Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 ha a ja gram na 1280x1024 ultra quality, w advanced aa 16x, wszystko na yes, gierka chodzi ponad 30 fps :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 no jak dla mnie te scenki ala FPP w DOOMie to jeden kicz. Jakos imho w ogole to nie pasuje. Moze jeszcze niech wmontuja co jakis czas logo producenta DOOM III _ The Legacy albo timedemo rekordu FPS na swiecie :/ ... zieeeef Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 hie hie, niech będzie wersja z frapsem ;] :D a potem 15 klatek 0_o ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 No film bedzie niskich lotow. Ale i tak hit kasowy murowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 tylko se powiedziałem bo myślę że wynik w normie :) Itachi na swoim zmodowanym 6200@6600 aax16 zapomnij :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 No film bedzie niskich lotow. Ale i tak hit kasowy murowany. 1614657[/snapback] To logiczne.. ostanio filmy z USA niezachwycają... Lecz i tak pewnie wielu ludzi obejży ten lim (ze względu na gre :P ) Ale do kona pewnie się nie wybiore, poczekam na DVD... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 (edytowane) tylko se powiedziałem bo myślę że wynik w normie :) Itachi na swoim zmodowanym 6200@6600 aax16 zapomnij :] 1614823[/snapback] twoja wcale nie lepsza, tym bardziej ze to Ati, a wiadomo Ati i D3 to niezbyt zgrana para tym bardziej nie musi byc to prawda co ty napisałes post wyżej Edytowane 26 Sierpnia 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 no wiem że ati i doom to ... :) ale jest to prawda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cozaq Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 hehe no tam w advanced jest to antialiasing wlaczylem to na maxa (16 x), tak samo jak wszystkie inne opcje oferowane przez gre (wszycho na yes, 1280x1024). i gra sie przyjemnie, nie ma przycinek (1gb w doomku jednak jak najbardziej wskazane :>). Wyniki timdema na moim konfigu: (ultra quality, fullscreen, wszystko na yes w zakladce advanced) 1024x768, aa 0x - 67fps 1024x768, aa 16x - 45fps 1280x1024, aa 0x - 50fps 1280x1024, aa 16x - 34fps jakies pytania ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 dobra wiadomo że nvidia lepiej se radzi w doomie :P nvidia->doom3 ati->hl2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cozaq Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 hehe w hl2 tez pocinam na 1280x1024 i tez na najwyzszych, do tego troche anizo 8x :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 bo hl2 według mnie ma najlepszy silnik :) już karty 4 potokowe nieźle sobie radzą a w doomie 8 potoków i dopiero na medium czy wyższych można grać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 hehe no tam w advanced jest to antialiasing wlaczylem to na maxa (16 x), tak samo jak wszystkie inne opcje oferowane przez gre (wszycho na yes, 1280x1024). i gra sie przyjemnie, nie ma przycinek (1gb w doomku jednak jak najbardziej wskazane :>). Wyniki timdema na moim konfigu: (ultra quality, fullscreen, wszystko na yes w zakladce advanced) 1024x768, aa 0x - 67fps 1024x768, aa 16x - 45fps 1280x1024, aa 0x - 50fps 1280x1024, aa 16x - 34fps jakies pytania ? :) 1615721[/snapback] hehe w hl2 tez pocinam na 1280x1024 i tez na najwyzszych, do tego troche anizo 8x :wink: 1616027[/snapback] człowieku ty masz magiczną karte jak pewna 4ti :mur: takie kity to wciskac mozesz ludziom z podwórka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 zapomnij ze na 6200 @ 6600 zrobisz takie wyniki i zapomnij o tym AA 16x bo niemasz 7800gt /gtx ,moze o AF ci chodziło ale napewno takich rezultatów nie osiągniesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...