Skocz do zawartości
poca

Colin McRae Rally 3

Rekomendowane odpowiedzi

Jak tak czytam i czytam i oczom nie wierze...

Kavo jaki ty LOL jestes to 8O 8O :?

Czlowieku jak na Ciebie tyle ludzi jedzie to zastanow sie moze naprawde z Toba cos nie tak?

Poczytaj sobie od poczatku(temat podpowiem) moze zrozumiesz...

Chociaz chyba jednak nie bo to ty masz zawsze racje... a ty specjalnie napisalem z malej... bosze skad sie tacy biora ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak tak czytam i czytam i oczom nie wierze...

Kavo jaki ty LOL jestes to  8O  8O  :? 

Czlowieku jak na Ciebie tyle ludzi jedzie to zastanow sie moze naprawde z Toba cos nie tak?

Poczytaj sobie od poczatku(temat podpowiem)  moze zrozumiesz...

Chociaz chyba jednak nie bo to ty masz zawsze racje... a ty specjalnie napisalem z malej... bosze skad sie tacy biora ...

A z toba, lolku, co jest nie tak :?: 8O Nic nie potrafisz wniesc do dyskusji a mimo wszystko sie odzywasz? Za malo masz postow? :evil:

Takie prywaty i nieuzasadnione ataki na innych userow swiadzcza tylko i wylacznie o poziomie twojego rozwoju intelektualnego- szkoda, ze sie tu zarejestrowales... :x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak chcesz przycwaniakowac to pobij moj rekord na uk1:

http://www.czasy.com/cmr3demo.php

Przeciez to arcade, wiec dla takiego speca jak ty od smiesznych nascarow nie powinno to stanowic problemu :twisted:

Pobijac cie nie zamierzam, do szkoda mi czasu na bawienie sie w zrecznosciowe gierki, dawno juz z takich wyroslem 8)

Ale zainstalowalem jeszcze raz demo CMR3 i w Anglii na trzecim Dołączona grafika przejezdzie zrobilem 3:07.29 z jednym dzwonem, po ktorym sie calkowicie zatrzymalem (klawiatura, skrzynia automat).

A skoro ty jestes takim mistrzem kierownicy Dołączona grafika, to moze pochwalisz sie swoimi czasami w GPL i NR2002? :P Akurat w GPL jest tor, na ktorym uzyskuje sie w miare zblizone czasy co w CMR3 na UK1 - Spa Francorchamps.

Skoro wiec ja uzyskalem w CMR3 106,8% twojego czasu, to pokaz ze ty potrafisz to samo Dołączona grafika

Moj czas w GPL na Spa to 3:16.67 (slaby czas, wykrecony na poczatku mojej "kariery" w GPL, wiec masz fory). 107% tego czasu to ok. 3:29.00. Zrob 3:30 w jeden wieczor, cwaniaczku Dołączona grafika

W NR2002 nie ma takich dlugich torow, ale ze przeciez to sa "smieszne nascary" - powinno byc dla ciebie dziecinnie latwe przejechanie np. Watkins Glen Dołączona grafika

Na Glenie w NR2002 mam rekord 1:13.475 (pelen bak paliwa, pogoda sloneczna, temp. 80F). 107% tego czasu to dokladnie 1:18.645.

No i jak? To, ze jestes znawca tematu juz wiem :wink:, pokazesz oprocz tego ze masz jaja jak facet? Skoro uwazasz sie za takiego kozaka, ze chcesz sie z innymi sprawdzac, to pokaz co potrafisz Dołączona grafika

Czy moze jestes po prostu malym dzieckiem, ktore dosc dobrze opanowalo jazde 3-kolowym rowerkiem i cwaniakuje wsrod doroslych facetow? 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak widze po powyzszych postach, to zbaczamy z tematu jeszcze bardziej... :? :evil: Jeden cos powie, drugi musi mu dogryzc, potem tamten musi sie odgryzc - kazdy sobie nawazjem costam chce udowodnic...

Jak podoba ci sie Colin 3 :arrow: graj, nie podoba ci sie :arrow: nie graj :idea:

Masz cos ciekawego do dodania do dyskusji :arrow: napisz, nie masz :arrow: nie pisz byle czego na inne tematy :idea:

Gierki sa po to, zeby w nie grac :arrow: kazdy gra w to co lubi :idea:

Ot cala "filozofia" :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kavoo jak taki rajdowiec jestes to moze sie poscigamy? Ty ze swoja kosmiczna wiedza :? jesli nie odpowiada Ci Praga co rozumiem bo pare km to jest :) to w przyszlym tygodniu w polsce jestem w wawie... nocny wyscig co ty na to mistrzu ? 8)

Draak_2002 nic ze mna nie jest po prostu wchodze na forum o cmr3 a tu ten kavoo... :twisted: ja jak wlazlem na forum i przeczytalem all stronek o cmr3 to kavoo naprawde jest zalosny... wielki pan i wladca co wszystko wie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to w przyszlym tygodniu w polsce jestem w wawie... nocny wyscig co ty na to mistrzu ? 8)

Nie mam pojecia o czym do mnie rozmawiasz, ale jesli chodzi ci o sciganie sie w nocy po ulicach miasta to powiem ci tylko tyle - strzel sobie baranka o sciane, moze zmadrzejesz... Dołączona grafika

Draak_2002 nic ze mna nie jest po prostu wchodze na forum o cmr3 a tu ten kavoo...  :twisted:  ja jak wlazlem na forum i przeczytalem all stronek o cmr3 to kavoo naprawde jest zalosny... wielki pan i wladca co wszystko wie...

Nie wiem wszystkiego, ale wiem na pewno duzo wiecej od ciebie :P Znam Colina od pierwszej wersji, tak samo jak znam wszystkie inne tego typu tytuly na PC. Ty zas znasz tylko Colina i jemu podobne zrecznosciowki... wiec o czym chcesz ze mna w ogole rozmawiac?

Stanales na poziomie rownan z jedna niewiadoma, a chcesz przekonac ze wiesz wszystko o matematyce kogos, kto z calkami ma do czynienia na codzien? Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

Grow up, lad 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, tak AmFe... a powiedz w jaki sposob ty sie wlasnie teraz zachowujesz?

Ja akurat podpisuje sie pod kazda wypowiedzia kavoo: mam takie samo spojrzenie na racesimy etc.

Z tym nocnym wyscigiem to wypaliles... naprawde myslisz, ze nikt nie podejmie rekawicy? Po co rzucasz slowa na wiatr, jesli i tak nigdy nie zobaczymy ani ciebie ani twojej bryczki?

Aktualnie siedze sobie w NY (faktycznie, pare km od Pragi ;)) ale juz teraz moge sie z toba umowic na jakas pazdziernikowa nocke- tyskie wieczory z ciagle ta sama ekipa i na tych samych dwupasach juz nie sa takie ekscytujace.

Czasem nie warto zbytnio sie przechwalac bo znajdzie sie ktos kto latwo sprowadzi twoje wyobrazenia do parteru- w sprawie wyscigow ulicznych ta osoba jestem ja ;)

Czekam na odp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Draak nie zawracaj sobie glowy tym chlopczykiem, on jest tylko w gebie mocny :wink:

Akurat tak sie sklada, ze moj kumpel sciga sie w cwiercmilowkach, wiec zawsze bylaby mozliwosc przetestowania AmFe... tyle, ze zaden dorosly koles nie znizy sie do tego poziomu, zeby byle krzykacza przekonywac, ze woda jest mokra Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tia... spavatch dostal do poczytania co chcial, i juz sie skruszony nie odzywa :wink:

Marcin_gps dostal prace domowa, ale nie sadze, zeby mial tyle ikry zeby chociaz sprobowac :P

Na koniec chcialbym podziekowac wszystkim "coliniarzom" za dostarczenie mi swietnej rozrywki, wiele razy usmialem sie z waszych wywodow do lez :)

A ciebie Draak, jesli mialbys ochote porozmawiac z powaznymi facetami o powaznych simach, zapraszam na Forum Fanow Symulatorow :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja zrobiłem tak jak Jordi mówił ale po wgraniu patche'a bylo to samo. Teraz w katalogu ]

X:....Colin McRae Rally 3 DemoDataVideoFrontend

mam następujące pliki:

attract1.wmv

blink.wmv

NoLogo.wmv

l_attract1.wmv

l_blink.wmv

l_NoLogo.wmv

i wszystko gra!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tia... spavatch dostal do poczytania co chcial, i juz sie skruszony nie odzywa :wink:

Marcin_gps dostal prace domowa, ale nie sadze, zeby mial tyle ikry zeby chociaz sprobowac :P

Na koniec chcialbym podziekowac wszystkim "coliniarzom" za dostarczenie mi swietnej rozrywki, wiele razy usmialem sie z waszych wywodow do lez :)

A ciebie Draak, jesli mialbys ochote porozmawiac z powaznymi facetami o powaznych simach, zapraszam na Forum Fanow Symulatorow :)

Ja w te smieszne nascary nie gram, bo nuda wieje, a poza tym z gory jestem na przegranej pozycji po kiery nie mam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jestem gotow za tydzien w wawie ja celica 2.0 z 90roku  :) 

kavoo ale to ty masz kierowac a nie twoj przyjaciel... 8)

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

Celica 2.0 Dołączona grafika i to w dodatku stara, kilkunastoletnia strychnina Dołączona grafika

O czym ty mowisz, chlopcze? Pierwszy lepszy z brzegu Lanos by cie objechal jak leszcza Dołączona grafika

Z czym do ludzi? 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w te smieszne nascary nie gram, bo nuda wieje, a poza tym z gory jestem na przegranej pozycji po kiery nie mam

Szczerze mowiac domyslalem sie, ze taka odpowiedz przeczytam 8)

Widzisz... ja nie bawie sie klockami lego i Colinami, a mimo to sprobowalem wykrecic jakis czas w CMR3. Ty jak widze masz jaja jak ziarnka pieprzu, bo byle lamerskimi argumentami sie wykrecasz :P

A kierownicy wcale nie potrzeba ani do NR2002, ani do GPL :P Wystarczy joystick, na joyu swego czasu Iceman ustanowil rekord swiata w GPL na torze Brands Hatch :P Poza tym znam ludzi, ktorzy na joyu jezdzili w lidze online NR2002, wiec tez sie da.

Chociaz w sumie przepraszam, zle powiedzialem... sam joystick nie wystarczy. Trzeba tez miec ikre, zeby nie pekac sprobowac swoich sil w powaznym simie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jestem gotow za tydzien w wawie ja celica 2.0 z 90roku  :) 

kavoo ale to ty masz kierowac a nie twoj przyjaciel... 8)

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

Celica 2.0 Dołączona grafika i to w dodatku stara, kilkunastoletnia strychnina Dołączona grafika

O czym ty mowisz, chlopcze? Pierwszy lepszy z brzegu Lanos by cie objechal jak leszcza Dołączona grafika

Z czym do ludzi? 8)

ok wiec na priv numerami sie wymienimy i umowimy sie ok ? zobaczymy kto ma jaja skoro tak uwielbiasz ten zwrot :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co prawda to co chcę napisać jest znowu odejściem od tematu ale i tak już dawno to tu zrobiono więc pozwolę sobie "wcisnąć" moje pięć groszy. Kavoo, w tym co mówisz masz może sporo racji (co nie znaczy że się z tobą zgadzam) ale sposób w jaki rozmawiasz z innymi nie jest najlepszy, wszystkich chcesz przekonać to twojej jedynie słusznej racji a jak ktoś ma inne zdanie wyzywasz go od chłopczyków - taki z ciebie macho?? Pozatym w każdym topicu na Forum, o jakimkolwiek simie czy grze rajdowej/wyścigowej, ect. zaraz się pojawiasz i wszystko krytykujesz, liczy się tylko GPL i NASCAR'y, może wpisz to sobie do podpisu przynajmniej zaoszcządzisz klawiaturę. Z drugiej strony gry o których wspominasz są bardzo dobre i wymagające ale jak byś w normalny sposób do nich "przekonywał" byłby lepszy tego skutek. A co do samego Collina (w którego gram z przyjemnością od pierwszej cząści) to takie gry też są ok, przecież nie każdy ma/chce mieć kierownicę niektórzy woją pojeżdzić sobie dla przyjemności a nie "torturować" się grą w której nawet jednego kółka nie zrobią (bez kiery - na max trudności). Pozatym o realizmie nie decyduje tylko fizyka jazdy, składa się na to wiele rzeczy nawet czasem ważniejszych o których powinieneś dobrze wiedzieć. Podsumowując, świat nie kończy się na GPL i NASCAR'ach, dobrze że jest wybór - bo każdy może grać w co chce i co lubi. Jak nie podoba ci się Colin to nie graj w tą grę ale też nie przekonuj nikogo na siłę do twojej jedynie słusznej racji.

PS. Zaproponuj mi jakąś inną grę którą uważasz za lepszą symulację niż Colliny, która też symulowała by współczaesne rajdy.

PS2. Żebyś się mnie nie czepiał to za wczasu powiem że w GPL nie gram bo mi się nie podoba, a NASCAR 2003 grałem i było ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam gf4Ti 4200 w2k z sp3 i mam ten sam problem.

Kaeres ,ty jestes slepy ? czy tez moze cos innego ci dolega ?

Wszystko sie zapewne rozbija o takie glupoty jak stery i ich wzajemne dzialanie ,kazdy praktycznie komp ma deczko inna kombinacje i w demie widac tego dokladnie nie posprawdzali.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rally Masters.

OK, ale czy aby są one dużo lepsze :? A coś nowszego znasz?
To zalezy o co pytasz. Jesli pytasz o grafike i bajerki, to na pewno nie. Jesli zas masz na mysli jakosc odwzorowania zachowania sie wozu, to roznica jest kolosalna na plus.

Zreszta po tym, jak w CMR3 wyprowadzilem z poslizgu woz, ktory postawilo bokiem pod katem ponad 90 stopni Dołączona grafika w stosunku do kierunku jazdy, ktorego tytulu bym nie podal, i tak bylby chyab bardziej realistyczny od CMR3... no, moze z wyjatkiem Sega Rally :wink:

Zas niczego nowszego nie ma, i nie zapowiada sie na to, zeby sie szybko pojawilo. Tylko nie rozumiem dlaczego to pytanie zadales? Nie podoba ci sie to, ze RM jest stare i ma gorsza grafike niz CMR3? Skoro tak, to po co pytasz o to, co jest bardziej realistyczne od CMR3, jesli ci o wyglad chodzi? :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zas niczego nowszego nie ma, i nie zapowiada sie na to, zeby sie szybko pojawilo. Tylko nie rozumiem dlaczego to pytanie zadales? Nie podoba ci sie to, ze RM jest stare i ma gorsza grafike niz CMR3? Skoro tak, to po co pytasz o to, co jest bardziej realistyczne od CMR3, jesli ci o wyglad chodzi? :wink:

Pytałem aby wykazać iż obecnie i tak nie ma alternatywy dla CMR3, pozatym porównując do RM, Colin nie wypada tak żle, np. jazda po śniegu IMHO jest lepsza w CMR3, zresztą poczekajmy na całą grę bo narazie tylko demko (wiem że zasadnicze sprawy raczej się nie zmienią ale mimo wszystko - poczekajmy).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytałem aby wykazać iż obecnie i tak nie ma alternatywy dla CMR3

Jesli chodzi o obecnie wydawane gry, to masz racje... tylko co to ma wspolnego z poziomem realizmu? :wink:

pozatym porównując do RM, Colin nie wypada tak żle, np. jazda po śniegu IMHO jest lepsza w CMR3

Oj polemizowalbym z toba :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi