Skocz do zawartości
poca

Colin McRae Rally 3

Rekomendowane odpowiedzi

...CHYBA NIE DOKŁADNIE CZYTACIE...PYTANIE BRZMIAŁO CZY DA RADĘ JAKOŚ PODKRĘCI KARTĘ PRZY POMOCY RIVATIUNER....NIE WIEM MOŻE COŚ Z BIOSEM CZY JAK ??? A TO DLACZEGO MI NIE CHODZI TO WIEM ...NIE JESTEM AŻ TAK ZACOFANY :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jaką karte byście radzili : GeForce2 MX400 64MB TV-out czy Prolink GF4 MX-440SE 64MB DDR TV-out, bo cenowo są mniejwięcej podobne ... a u mnie kasa gra podstawowy czynnik przy wyborze karty.... :(

No z tego to nic bym nie polecal. CHociarz pelny gf4 mx400 ale nie SE. Poczekaj jeszcze troche bo tamtych to nie warto bo to juz dzis zabytki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jak wytlumaczysz czasy na Bemowie ?

Najlepszy czas jaki tanm widze to 12 z kawalkiem. Te 2 sekundy to naprawde duza roznica

Masz linka do czasow na 1/4 na Bemowie w 2002 roku ?

Podaj bo chyba zaczynam nie wierzyc wlasnym oczom i uszom.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie bylem na Bemowie dlatego sie pytam, sam tez nie wiesz jaki dystans i jakie zasady byly tego wyscigu?

1/5 mili napisalem sarkastycznie. Oczywiscie wyscigi byly sedziowane na 1/4 mili. Nie wiem co o tym myslec. Widzialem na wlasne oczy czasy ponizej okolo 9s a teraz na Modlinie nie mogli przekroczyc 12 s.

Hmm, nawet na super bryki mowi sie "eight seconds car" - czyli te co wyciagaja ponizej 8 s. Czyzby w PL nie bylo fury, zaslugujacej na to miano ?

No to ciekawe bo ja znalazlem oficjalne wyniki Bemowa i w klasie open najlepszy czas to 13.86, wiec nie mam pojecia gdzie ty widziales 9s.

Poza tym w Modlinie pare furek (supra) nie bylo przygotowanych odpowiednio. Chlopaki nie zdazyli na czas, wiec moze dlatego czasy byly kiepskie. No i ten wiatr...

RAPTOR pisalem przeciez o wynikach w Modlinie....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jak wytlumaczysz czasy na Bemowie ?

Najlepszy czas jaki tanm widze to 12 z kawalkiem. Te 2 sekundy to naprawde duza roznica

Masz linka do czasow na 1/4 na Bemowie w 2002 roku ?

Podaj bo chyba zaczynam nie wierzyc wlasnym oczom i uszom.

Zlot bemowo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej nie kupuj zadnych geforcow 4 MX juz lepiej jakiegos radka 9000 /pro lub okazyjnie geforca 3 ti200 lub radka 8500/9100 geforcy 4 MX nie maja pixel shaderow itp, a moze sie okazac ze jakies nopwsze gierki beda wymagaly tego do uruchomienia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeciez sa juz gierki ktore wykorzystuja pixel shadery (a jak nie ma to 3dmark wykorzystuje i za ten test dostaje sie kilkaset markow wiecej).

A chlopak prawdopodobnie nie jest bogaczem bo przeciez radki sa 2 razy drozsze od mx440 (ktore wyszly z produkcji).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lagier, sprawdzales ?

nie rozsmieszaj mnie :lol:

Jezeli twierdzisz, ze nie da sie tej gry odpalic na gf1 to nie rozsmieszaj mnie i nie osmieszaj siebie.

chlopie daj se na wstrzymanie bo z tego co widze to gdzie sie nie pojawisz tam szukasz powodow do klotni :x :evil:. Nie powiedzialem ze jej nie odpali na GF1 (mowilem o TNT 2) mowiac slowa "zapomnij o jakimkolwiek graniu" mialem na mysli pokaz slajdow jaki zapewne ukazal by sie jego oczom. A zreszta w dalszym poscie sam potwierdziles ze jednak nie pojdzie na TNT2 wiec tymbardziej nierozumiem twoich slow :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zrozumialem, ze masz na mysli iz nie da sie odpalic tej gry na najprostszej karcie z T&L.

Moze ta wymiana zdan wyszla z nieporozumienia.

PEACE 8) :D

pozdrav

Lagier

wracajac do tematu polookaj na allegro moze trafi ci sie jakis GF3 ti200 potem go @500 :twisted: mysle to w twoim przypadku bylby najlepsze rozwiazanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi FRAPS elegantcko wyswietla wsztstko. W kolinie nie mam problemoow. Czasem sie "przytnie " i nie chce wyswietlac. Wtedy reboot ( fraps jest jooz na autostarcie ;) ) i dalej wszystko gra. A co fo filmiqwto ja jak (przypadkiem ) nacijnolem F9 ( taki bind mialem) to FPS przez to spadly do 2 - 3. Wiec na filmiki to albo trzeba miec super sprzez, albo stary gry :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To co napisał Kaeres, zgadza się w readme.txt jest jeszcze napisane:

Supported Graphics Cards

ATI Radeon 8500LE, 8500, 9000 Pro, 9500 Pro, 9700 Pro

Matrox Parhelia

nVidia nForce 1 & 2, GeForce, GeForce 2, GeForce 3, GeForce 4

SiS Xabre 400

Widać że jednak Ati, przynajmniej w starszym wydaniu nieopłaca sie (patrz brak suportu dla r7500), swoją drogą może jest na forum ktoś z r7500 kto próbował odpalić Collina??

snooki, z tych dwóch co podałeś lepszą będze oczywiście GF4MX440 (nawet SE ale pamiętaj o tym że lepiej nie kupować jak pamięci są 64bit). A tak MX440 jest jeszcze całkiem przyzwoitą kartą, tylko brak tych shaderów :( , jeśli idzie jednak o cenę to nic lepszego nie kupisz, ew. jak będzesz mieć szczęście to może używanego GF3Ti200 ale i tak pewnie drożej niż nowy MX440.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze podacie swoje split time'y to bedzie wiadomo na ktorym kto odcinku najwiecej nadrobil.

Moje "besty" ;)

Japonia:

0:45.30 1:30.15 2:28.14 3:26.38

Szwecja:

0:42.55 1:35.18 2:16.81 2:50.74

Anglia:

1:04.91 2:02.22 2:52.23 3:25.71

Wiem, ze cienkie, dlatego wlasnie chce znac wasze splity, zeby wiedziec gdzie nadrobic :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi