Sewer Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 daj juz spokoj z tym realizmem w CMR3 bo znow sie zacznie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Najlepszy kurz ma jak na moj gust gra Rally Trophy (najrealistyczniejszy) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 No to jak kaske zbiore to sobie kupie oryginala, bo ja tam zawsze colina lubilem i ciekawe ze zawsze zmienialem cos ze sprzetu przed wydaniem nowego. Ale czy przed colinem 4 cos zmienie? zobaczymy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Jedyne wady jakie na razie zauwazylim w colinie 3 to brak mojej ulubionek kamerki (zza samochodu ale z wiekszej odleglosci i wysokosci) oraz replay jest jakis taki niedorobiony bo kamera nie wodzi caly czas za samochodem (jak niszczylem samochod w demku to czasami nie chciala s9ie przelaczyc i nie bylo np widac samochodu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biathlon Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Troche pograłem,menu takie sobie,przejechalem kilka tras i czy u Was tez sie tak ciezko gra.W poprzednich wersjach mistrzem nie bylem,ale czasy mialem spoko,a tu na kazdym zakrecie mnie wurzyca tak,ze nie moge fury opanowac,widocznie trzeba sie wczuc w maszyne:)Trasy tez sa powykrecane ciagle gdzies mozna sie wjeb...Takie moj pierwsze wrazenie moze sie szybko zmieni.Ide grac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 :) ja chce sciagnac colina :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 no fakt, mogło by być wiecej kamerek do wyboru. Ja za to sie dziwie że dopieszczając niktóre szczegóły programiści zaniedbali takie ważne rzeczy jak kolizję z niektórymi obiektami. Zderzenie z jakimś słupem czy drzewkiem wygloda jak walnięcie w ściane z tytanu. Mogli by dać kilka stopni "twardości" takich przeszkód. Jeszcze wkurza mnie że zderzenie z dużą prądkością z czymś "nienaruszalnym" nie kończy sie jakimiś poważniejszymi skutkami niż tylko troszke pogięta blacha z przodu. Acha, jeszcze zauważyłem wygląd deski rozdzielczej jest śmiechu warty. W niektórych ścigałkach są nawet zegary i wskaźniki ruchome. Ta deska woła o pomste do nieba. Kilka plam na czarnym tle. Może sie do tego czepiam, ale przez to sie zraziłem do widoku "zza kierownicy" bo naprawde nieprzyjemnie patrzeć. pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubelek Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Colin świetny, ale moim zdaniem spartolili to menu, takie konsolowate się zrobiło. Grafa spoko, nie rozumiem dlaczego chwalicie Rally Trophy, toż to szajs.... Colin rządzi ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Ale czy przed colinem 4 cos zmienie? cm4 nie bedzie na pc ( chyba ze cos zle przeczytalem - zrodlo - forum na codemastersach) pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 dubelek kup se kierePC i zrozumiesz czemu chwalimy Rally Trophy. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Ciągle mam problem z grą w trybie Championship Jak go wybiore to przy ładowaniu odcinka testowego (shakedown) gra mi się zawiesza - system chodzi sobie ok - i koniec. Natomiast tryb stages chodzi bez problemów, ale czasem mam masakryczne szarpanie, a Fraps daje mi ~35fps. Często wyjście z gry i ponowne wejście rozwiązuje ten problem. Zauważyłem że odpalanie giery z parametrami z readme (NOSOUND I NOVIDEO) usuwa problem z okazyjnym szarpaniem. Próbowąłem różne stery do GF od 40.72 po 44.30 i nic, choć w helpie jest cos, że na gf4mx i detkach poniżej 44.80 coś się pieprzy z winy nVidii. Może instalacja najnowszych pomoże? Wybrałem się do kumpla żeby oblookać jak to u niego będzie i pierwszy problem - na W98 nie SE nie da się zainstalować najnowszych kodeków M$ Show lub Mediaie) :( Ale poradziłem sobie dopisując do skrótu odpowiednie parametry (patrz powyżej) i poszło, ale.... Dzieje się u niego dokładnie to samo co u mnie.Tryb stages ok, a w Championship zwiecha. Też ma stery poniżej 44.80 (konkretnie 40.72). Mam pytanie i prośbe do wxzystkich posiadaczy GF'ów o opinie jak im działają rzeczone tryby i jakich sterów używają. Z góry THX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 właśnie mi też dziwnie szarpie ,hmm demo chodzilo mi o niebo lepiej co jest??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubelek Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Ja używam najnowszych dentek, a kierownice mam i wiem że Rally Trophy jjest najlepsze na kjerownicy, ale nie ma takiego klimatu jak Colin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Jak bede mial full cmr3 to sie wypowiem . :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Jak bede mial full cmr3 to sie wypowiem . :Pdokladnie :D wkoncu 2gb trza zassac a trochje tego jest demko chodizlo u mnie super zobaczymy jak jest na full Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 zajebista girka :) tylko nie wiem dlaczego fsaa nie moge odpalic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 u mnie chodzi idealnie 1280x1024x32 alisingx4 anisox16 zadnych przyciec , a giera wymiata pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Wszystkie screeny sa TUTAJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Co mi po screenach? ;) W nocy sie ostatni CD zassal to po powrocie do domu zobacze co to warte, napewno kilka piw od zazdrosnych i zadnych goracych nowosci kumpli :lol:. Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specjalista Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 miał ktoś problemy z instalacja z trzeciego nośnika?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Podstawowe dla mnie pytanie: split screen w C3 jest??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 gra ładniejsza niż by to wynikało z dema ,szczególnie hiszpania mi się podoba , otoczenie jak prawdziwe,góry urozmaicone otoczenie ale co z tymi stejdzami przejdę jeden a następny jest już w innym państwie ,a i niezauważylem rozgrywki arcade jak w dwójce znaczy sie walka z kompem po 6 ,tylko 3 kamery a i zdbywanie opon itd nie podoba mi sie ,ale sama gra jak najbardziej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 u mnie chodzi idealnie 1280x1024x32 alisingx4 anisox16 zadnych przyciec , a giera wymiata pozdro wiesz jakos specjalnie mnie to nie dziwi :D pozdrav Lagier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Mam pytanie i prośbe do wxzystkich posiadaczy GF'ów o opinie jak im działają rzeczone tryby i jakich sterów używają. Z góry THX. Bardzo chetnie podzieliłbym się opiną/wrażeniami ale jest jeden problem muszę wcześniej pozyskać CMR3 :P Stay tuned :wink: . Aby zakończyć dyskusję o kurzu, proponuje zobaczyć jak to wygląda w realu :P : Widać, że ten z Colina nie jest taki zły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Sa w full wersji jakies nowe WRC czy tylko ta kaszana co w demie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biathlon Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Gram teraz padem i jakos lepiej sobie radze,choc w 2 wolalem klawiature.Mam pytanie dotyczace save`owania po kazdym odcinku czy jest mozliwe i czy mozna sprawdzam wyniki calego rajdu po kazdym odcinku a nie tylko przy dojezdzie na start,bo wtedy szybko przeskakuja i ciezko sie polapac.Giera coraz bardziej mi sie podoba choc w Hiszpani mam duze straty:)pozd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_emak Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Mozecie powiedzic czym zabezpieczone sa plyty colina 3 (SafeDisc 2.9 ?). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Jak ktos ma problemy z uruchomieniem Championshipa niech sobie wlaczy vsync .Mnie pomoglo!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Vsync powiadasz, hmmm. Potestujemy w domku i zdam relacje. Thx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 kurde a ja ciagle szukam i szukam zrodla z colinem 3 ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...