Youri Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Mam taki oto problem. Na niektorych trasach (moze na wszystkich bo jeszcze nie mialem czasu sprawdzic) podczas grania nastepuje totalny zwis (zamrozenie ekranu) i nie mozna nawet wejsc do Windowsa pozostaje tylko restart kompa. Moze wie ktos co zrobic z tym fantem ? Dodam tylko ze niezaleznie od ustawienia Vsync caly czas tak samo. Wszystkie inne programy tez wylaczylem i nic :x HELP !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Dostalem bardzo duzo emaili z prosba o cracka do collina3 o ktorym pisalem wczesniej ze posiadam i ze u mnie to poprawilo gre - wszystkim tego cracka wyslalem. Czy ktos kto otrzymal ode mnie tego cracka moze opisac jak sie u niego on sprawuje czy cos polepszylo sie , pogorszylo sie itp ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Wieczorkiem potestuje i zdam relacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 jak dla mnie to gra wypasiona ale mogli poprawic kilka szczegółów np : jak wjade na znak drogowy to mnie zatrzymuje , mogli to zrobic zeby sie troche zginal :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Mi tam po przejściu prawie całej gry nasuwają sie takie spostrzeżenia: + niezłe wykonanie wózków + dobrze zrobione trasy jeździ się całkiem przyjemnie + większy klimacik dzięki punktom kontrolnym - BRAK realizmu - coponiektóre malutkie drzewka okazują się przeskzodą nie do pokonania podobnie jak te małe plastikowe znaki przy drodze - fatalnie wykonane wnętrze samochodu - źle zrobiony model uszkodzeń - bardzo bardzo mało tras a odcinki są bardzo krótkie - championship tylko fordem - brak jakiejkolwiek możliwości zmiany pogody czy pory dnia w "single race" - jeszcze mniej kamer niż w poprzednich edycjach - i cała masa innych mniejszych lub większych potknięć Ogólnie to mi się nie podoba poprostu takie konsolowate g.ó.w.n.o ale tak pograć 20 minut to można. Za to napewno każdemu fanowi arcade i bezstresowej jazdy przypadnie do gustu:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warrior Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Mi tam po przejściu prawie całej gry nasuwają sie takie spostrzeżenia: + niezłe wykonanie wózków + dobrze zrobione trasy jeździ się całkiem przyjemnie + większy klimacik dzięki punktom kontrolnym - BRAK realizmu - coponiektóre malutkie drzewka okazują się przeskzodą nie do pokonania podobnie jak te małe plastikowe znaki przy drodze - fatalnie wykonane wnętrze samochodu - źle zrobiony model uszkodzeń - bardzo bardzo mało tras a odcinki są bardzo krótkie - championship tylko fordem - brak jakiejkolwiek możliwości zmiany pogody czy pory dnia w "single race" - jeszcze mniej kamer niż w poprzednich edycjach - i cała masa innych mniejszych lub większych potknięć Ogólnie to mi się nie podoba poprostu takie konsolowate g.ó.w.n.o ale tak pograć 20 minut to można. Za to napewno każdemu fanowi arcade i bezstresowej jazdy przypadnie do gustu:) Zgadzam się w 100 % :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 kurde wlaczam stages i mi laduje trase i pokazuje na 1sek samochod i do wnidy mnie wywala :( co robic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 mam już colin'a 3 od dwóch dni i musze powiedzieć że imho NAJLEPSZA rajdówka jaka wyszła i w jaką grałem na pc !!! może nie jest doskonała [ma wiele niedociągnięć :[ ] ale imho NAJLEPSZA :] ... prowadzenie samochodu jest OLDOTOWE !!! i nie wiem co niektórzy <span style="color:red;">[ciach!]</span>lą z tym ARCADE ?! wiem auto jest nadsterowne jak cholera ale trzeba je umieć utrzymać na drodze co mi się udaje . trasy... hmmm... niektóre są zrobione dobrze a niektóre mają kilka "krzaków" ale ogólnie dobrze, tylko te tekstury na drzewa :[ ... ... a tak wogóle to już odblokowałem 8 ukrytych bryk [w tym mitsubishi pajero !!! ] ... a teraz ogólnie co wy kórwa macie za wersje colina 3 ?! :[ że macie tyle problemów i jakieś cracki... kówa po ch%*! ?! ja mam 3 cedeki bez żadnego cracka... niemiałem ŻADNYCH problemów przy instalacji i w samej grze... ZERO problemów! a i jeszcze jedno! demo colina 3 to imho całkiem co innego niż pełna wersja [chodzi m.in. o sterowanie,prowadzenie bryki i fizykę jazdy...] tak więc nie oceniać colina po samym demie ... więc colin 3 to najlepsza rajdówka jaka wylazła na pc !!! [teraz rzucą się krytycy i mnie zjedzą hehehe...] a do producentów gry... model auta już zrobiliście odlot a w następnej części zróbcie też odlotowe trasy/otoczenie ... koniec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Najprawdopodobniej dzisiaj wieczorem bede mial fulla. Tylko nie sciaganego, zbugowanego plika z sieci p2p. Nie wolno oceniac full wersji nawet po piracie a co dopiero po 3 plikach z niewiadomo jakiego zrodla. Moze to jeszcze jakies bety, albo zle scrakowane badziewie. Przyznam sie, ze tez bede mial pirata ale zgrywanego z oryginala wiec mam pewnosc, ze bedzie OK (bo zawsze z tego zrodla mam gry OK ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warrior Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 mam już colin'a 3 od dwóch dni i musze powiedzieć że imho NAJLEPSZA rajdówka jaka wyszła i w jaką grałem na pc !!! może nie jest doskonała [ma wiele niedociągnięć :[ ] ale imho NAJLEPSZA :] ... prowadzenie samochodu jest OLDOTOWE !!! i nie wiem co niektórzy <font color="#FF0000">[ciach!]</font>ą z tym ARCADE ?! wiem auto jest nadsterowne jak cholera ale trzeba je umieć utrzymać na drodze co mi się udaje . trasy... hmmm... niektóre są zrobione dobrze a niektóre mają kilka "krzaków" ale ogólnie dobrze, tylko te tekstury na drzewa :[ ... ... a tak wogóle to już odblokowałem 8 ukrytych bryk [w tym mitsubishi pajero !!! ] ... a teraz ogólnie co wy kórwa macie za wersje colina 3 ?! :[ że macie tyle problemów i jakieś cracki... kówa po ch%*! ?! ja mam 3 cedeki bez żadnego cracka... niemiałem ŻADNYCH problemów przy instalacji i w samej grze... ZERO problemów! a i jeszcze jedno! demo colina 3 to imho całkiem co innego niż pełna wersja [chodzi m.in. o sterowanie,prowadzenie bryki i fizykę jazdy...] tak więc nie oceniać colina po samym demie ... więc colin 3 to najlepsza rajdówka jaka wylazła na pc !!! [teraz rzucą się krytycy i mnie zjedzą hehehe...] a do producentów gry... model auta już zrobiliście odlot a w następnej części zróbcie też odlotowe trasy/otoczenie ... koniec Oprócz efektów,detali potrzebny jest jeszcze klimat gry który potrafi przyciągnąć do monitora na godziny, tygodnie a nawet miesiące - tak było z Colin-em 2. Jednak 3 owego klimatu nie posiada może w następnej części... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 mam już colin'a 3 od dwóch dni i musze powiedzieć że imho NAJLEPSZA rajdówka jaka wyszła i w jaką grałem na pc !!! może nie jest doskonała [ma wiele niedociągnięć :[ ] ale imho NAJLEPSZA :] ... prowadzenie samochodu jest OLDOTOWE !!! i nie wiem co niektórzy <font color="#FF0000">[ciach!]</font>ą z tym ARCADE ?! wiem auto jest nadsterowne jak cholera ale trzeba je umieć utrzymać na drodze co mi się udaje . trasy... hmmm... niektóre są zrobione dobrze a niektóre mają kilka "krzaków" ale ogólnie dobrze, tylko te tekstury na drzewa :[ ... ... a tak wogóle to już odblokowałem 8 ukrytych bryk [w tym mitsubishi pajero !!! ] ... a teraz ogólnie co wy kórwa macie za wersje colina 3 ?! :[ że macie tyle problemów i jakieś cracki... kówa po ch%*! ?! ja mam 3 cedeki bez żadnego cracka... niemiałem ŻADNYCH problemów przy instalacji i w samej grze... ZERO problemów! a i jeszcze jedno! demo colina 3 to imho całkiem co innego niż pełna wersja [chodzi m.in. o sterowanie,prowadzenie bryki i fizykę jazdy...] tak więc nie oceniać colina po samym demie ... więc colin 3 to najlepsza rajdówka jaka wylazła na pc !!! [teraz rzucą się krytycy i mnie zjedzą hehehe...] a do producentów gry... model auta już zrobiliście odlot a w następnej części zróbcie też odlotowe trasy/otoczenie ... koniec Oprócz efektów,detali potrzebny jest jeszcze klimat gry który potrafi przyciągnąć do monitora na godziny, tygodnie a nawet miesiące - tak było z Colin-em 2. Jednak 3 owego klimatu nie posiada może w następnej części... :) niezgodze się z tobą mnie bardzo przyciągneła i nie umiem się od niej oderwać :] i uważam że colin 3 ma niesamowity KLIMAT i jeszcze raz powtarzam że jest to NAJLEPSZA rajdówka jaka wyszła na pc możecie się zemną niezgodzić ale według mnie jest najlepsza, ale niedoskonała colin 3 wymiata !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubelek Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgadzam się z Tobą Metal. Najlepsza. Zdecydowanie najlepsza... i nie tylko na PC w ogóle na świecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warrior Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 To jest już kwesta gustu i o to nie ma co się kłucić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 wiesza mi sie przy startowaniu mistrzostw w czasie ladowania. singel starge chodzi normalnie a w mistrzostwach QPa. Vsync wlaczylem i jest to samo. BTW w mojej "dystrybucji" nie bylo zadnej "witaminki" do niego. moze ktos mi podeslac jakiegos fixa do niej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Jakim cudem robicie takie czasy ? Ja mam najlepszy w Japoni 3:26 z groszami i to jade jak dzikus, na maxa. W ktorym miejscu scinacie ? Jak scinam jakis zakret to niedosc, ze samochod zwalnia przeokropnie i na splitach mam takie same czasy to w dodatku czesto po prostu mnie cofa na tor (taki restart). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysiek Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Używasz kazy ? Chociaż na modemie to raczej nie... powiedz jaki masz system opereracyjny ?? Może jakiś trojany ? Masz Ad-aware 6.0 ? Może mało miejsca na dysku C: ? Nie wiem, próbuje pomóc...Nie uzywam kazy(kazaa sux), uzywam osla i dc. Jak sprawdzalem to wylaczalem wszystkie programy ktore moga korzystac z netu. Tak jak wczesniej napisalem posiadam modem kablowy(internet z kablowki) ktory jest podlaczony do kompa przez usb. Sadze ze wina lezy po stronie usb. To nie chodzi o ilosc miejsca na dysku, poniewaz w trybie offline jest wszystko cacy. podlacz modem przez etherneta i zobacz czy problem nadal bedzie wystepowac..jak tak to musisz gdzie indziej szukac..jak nie to sprawa jasna...sieciufka+modem kablowy=rozwiazanie twojego problemu :D ciezko powiedziec...na razie zostaw gryzonia na USB i sprawdz czy bedzie oki..jak nie to zalatw mysze na serial-a i wtedy sprawdz...jak nie pomoze to musisz grzebac i szukac gdzies indziej :( Sprobuje tak zrobic, ale nie teraz, bo niemam sieciowki. Jutro pozycze sieciowke i sprawdze. Mam myszke ktora jest podlaczona do usb, czy to moze miec zwiazek z tym problemem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 nikt mi nie pomoze :( nie startuje mi gra tzn po wlaczeniu widc samochod na 1sek ale ruszyn niemoge bo zaraz do windy wychodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Najprawdopodobniej dzisiaj wieczorem bede mial fulla. Tylko nie sciaganego, zbugowanego plika z sieci p2p. Nie wolno oceniac full wersji nawet po piracie a co dopiero po 3 plikach z niewiadomo jakiego zrodla. Moze to jeszcze jakies bety, albo zle scrakowane badziewie. Przyznam sie, ze tez bede mial pirata ale zgrywanego z oryginala wiec mam pewnosc, ze bedzie OK (bo zawsze z tego zrodla mam gry OK ). Hmm , mowisz ze bedziesz zgrywal z oryginalu - w oryginale jest najnowsze zabezpieczenie typu Secure New 4.84.76.0048 - poczytaj sobie na cdrinfo czy jest mozliwosc zgrania plyty 1:1 gdy ma zabezpieczenie Secure New >4.8x. Zycze powodzenia :) - grupie deviance nie udalo sie zrobic plyt 1:1 chociaz to dobra grupa w obchodzeniu zabezpieczen programow , gier itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neuro Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Ta gra to najwiekszy shit jaki ostatnio mial okazje ujrzec moj HDD. Codelamers powinni sie zajac ogrodnictwem a nie programowaniem gier - juz w 2 bylo zauwazalne szarpanie ale to co pokazali tutaj przerasta wszelkie granice przyzwoitosci. Grafika prawie nie zostala poprawiona - zostalo to okupione nieuzasadnionym wzrostem wymagan. Co z tego ze samochody ladnie sie gna i dzialaja wycieraczki skoro po przywaleniu w znak drogowy stajemy w miejscu ? Teraz mala solucja dla majacych problemy (ja juz to gowno odinstalowalem) - sciagnijcie sobie fix-a z www.gamecopyworld.com i wlaczcie V-Sync. I bedzie Wam dzialac - ale co z tego skoro zawiodlem sie srodze. Wracam do Toca Race Driver. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 sciagnijcie sobie fix-a z www.gamecopyworld.com . Zrobcie sobie najpierw kopie pliku startowego gry bo u mnie ten fix nie dziala - wywala odrazu blad windowsa. Mam za to inny fix ktory u mnie dziala na 100% - sciagniety z osiolka i wydany przez jakas grupe niemiecka - po zastosowaniu go przestal zacinac sie obraz itp - wyslalem juz dla kilkudziesciu osob ktore mnie o niego prosily ale chyba jest dobry bo zamiast siedziec na forum to graja:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Mr.Matrin to moge ja tez prosic? bo tego fixa sciagalem ale mnie tez wywala do windy znaczy po ukazaniu sie samochodu jak mam startowac :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 witam wszytskich włąsnie skołowałem sobie tego colina mam kilka pytań 1. czy jest wtej grze opcja jak w colinie 2 jak profil kierowcy aby wyniki sie tam zapisywały :) 2.czy jest opcja gry w sieci lan (posiadam okazyjnie dwa kompy) bo jakos nie widze uprzedzam ze gierke mam od godziny i dokaładnie nie szukałem w opcjach ale wole zapytać aby nie tracic czasu Wszytkim wielkie dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Jakim cudem robicie takie czasy ? Ja mam najlepszy w Japoni 3:26 z groszami i to jade jak dzikus, na maxa. Dokladnie to samo mnie dziwi... Nagralem nawet filmik ze swoim najlepszym do tej pory czasem (3:26 z groszami). Nie przecze, ze jest tam pare bledow, niedociagniec, ale nie takich co by daly 15 sekund!! Wiekszosc zakretow bylo robionych przy maxymalnej predkosci przy ktorej nie wyrzucala mnie sila odsrodkowa, czasem widac ze i tak zadzialala i uderzalem lekko w bande/sciane, w jednym miejscu zrobilem sobie wyrazna scine :) ale pozatym nie widzialem miejsc w ktorych moznaby sciac, zeby wiecej zyskac niz stracic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Jakim cudem robicie takie czasy ? Ja mam najlepszy w Japoni 3:26 z groszami i to jade jak dzikus, na maxa. W ktorym miejscu scinacie ? Jak scinam jakis zakret to niedosc, ze samochod zwalnia przeokropnie i na splitach mam takie same czasy to w dodatku czesto po prostu mnie cofa na tor (taki restart). sa dobre scinki na ktorych nie cofa , tylko tniesz , jak zrobie jakies zrzuty z ekranu to podrzuce tobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 podrzuc najlepiej tutaj, jest wiecej zainteresowanych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 nie mam stronki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 to podeslij mi, ja wrzuce do siebie i podlinkuje tutaj screeny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Swietna jest ta gra. Zainstalowalem, hmm... ponad 3 GB :/ (troche przegiecie). Nie bede pisal tutaj recki. Powiem tylko, ze jest 100x lepsza od 2 i 200x lepsza od 1. Swietnie mozna kontrolowac samochod bez uzywania kierownicy. Zawsze mi tego brakowalo w poprzednich czesciach, ze jedzie sie w lewo a kontruje sie w prawo. Przepiekny efekt i swietna kontrola nad pojazdem. Minusow jest od groma ale nie maja wogole znaczenia przy takiej grywalnosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zasadniczy blad jaki robicie to wprowadzacie auto w poslizg. Ja najpierw obczilem z jaka max predkoscia moge wejsc w zakret, a pozniej troche potrenowalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Mr.Matrin to moge ja tez prosic? bo tego fixa sciagalem ale mnie tez wywala do windy znaczy po ukazaniu sie samochodu jak mam startowac :( Oczywiscie ze mozesz - wyslalem juz Jezeli ktos jeszcze chce ( bo chce pobic 100 wyslanych emaili- juz tylko kilka brakuje :) ) to piszcie bezposrednio na emaila. Oczywiscie przed podmieniem pliku zalecane jest zrobienie kopi oryginalnego pliku startowego. Poniewaz sa takze liczne pytania a nie bede kazdemu pisal odzielnie w emailu to crack ten polepszyl u mnie to ze gra stala sie plynna , nie szarpie obrazu itp - crack nie likwiduje koniecznosci wlaczenie synchronizacji - sychronizacja musi byl wlaczona takze jak sie ma oryginal. - cos codemaster zchrzanil i sam sie przyznal na stronie ktora wczesniej podawalem , moze w przyszlosci wypusci jakiegos patcha Zalecane jest takze zeby nawet przed sama juz instalacja gry wlaczyc synchronizacje. - nie pytajcie sie dlaczego bo nie wiem. Wiec jezeli ktos juz wgral gre to niech odinstaluje i od nowa wgra ale juz przy wlaczonej synchronizacji. - u mnie wyzej wymienione zabiegi sprawily ze Colin smiga jak trza - zadnych problemow itp, no moze jeden brak grania po sieci ale tego nie da sie naprawic:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...